Όχι, ντάξει. Εγώ ήθελα να πάω στην τράπεζα. Αλλά μόλις του το ανέφερα, μου είπε ότι δεν έχει νόημα να περιμένω στην ''ουρά'', και ότι θα το κάνουμε μαζί μέσω web banking.UltiMo_ έγραψε:τι τον έχεις κάνει τον άνθρωπο. θα ακούει καφέ και θα τρέχει. βλέπω να το γυρίζει στο τσάι ο χριστιανός
Οκ, ότι θεωρεί υπερβολικά όλα όσα κάνω στο θέμα 'καφές', ναι, αυτό ισχύει. Αλλά σιγά σιγά βλέπω ότι χωνεύει την ιδέα. Έχουμε μαλώσει βέβαια κανά 2-3 φορές για την "εμμονή" μου όπως λέει να μετράω τα mg (
Κοίτα, και εγώ, δε μπορώ ώρες ώρες. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω να καθαρίζουν με το βουρτσάκι και το τυφλό τη μηχανή... Εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω. Η απάντηση της οικογένειας, είναι ότι "όλα αυτά είναι υπερβολές και ότι τόσα χρόνια (παλιότερα) η krups δεν είχε πάθει τίποτα"... Ε, πώς να συνεννοηθούμε, μετά;; Αφού δεν έχουμε 'κώδικα'!
Τέλος πάντων, πλέον, το έχω πάρει απόφαση. Κάθε φορά που ακούω θόρυβο στη κουζίνα που παραπέμπει σε μηχανή/μύλο ...τρέχω να συγυρίσω μετά. Και πρώτο μου μέλημα μόλις γυρίσω σπίτι, είναι να τσεκάρω ότι δεν έχουν αφήσει τη "γωνία" μου σε άθλια κατάσταση... Τι να πεις; Τα κακά της συγκατοίκησης!