Compak K3 Touch
Re: Compak K3 Touch
Καλησπέρα!
Έχει καμιά διαφορά ο Compak K3 από τον Eurogat K3;
Έχει καμιά διαφορά ο Compak K3 από τον Eurogat K3;
- manyjobs23
- Όνομα: Μάνος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto III
- 2η Μηχανή:: Gene cafe roaster
- Μύλος:: Wega 6.8 A Konik
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι speciality τι άλλο ?
Οχι, απλα επειδη η eurogat τους εισαγει σε μεγαλο αριθμο σαν αντιπροσωπος, εχει την δυνατοτητα να βαλει και την φιρμα της.Οπως και να εχει καλο ειναι να ρωτησεις και τους ιδιους για να εισαι σιγουρος.
Έλα ρε κυρά (La) Margarita βάλε το χεράκι σου μπάς και πιούμε κανά GODSHOT........
-
sokeris
Να ρωτησω κι εγω εαν αυτη η ασημι βιδα που φαινεται κουμπωμενη στο κολλαρο με τα νουμερακια εχει κανενα νοημα(εκτος απο τη συντηρηση) στο αλεσμα του καφε???
δοκιμασα με ανοικτο μυλο να περιστρεψω αριστεροστροφα(προς το fine δλδ) μεχρι να ακουσω τα μαχαιρια μετα αρχισα να γυρναω δεξιοστροφα για λιγο...που σταματαω; αυτο με τις 90 μοιρες ισχυει?
καινουριος κατοχος k3 touch please δωστε τα φωτα σας!!!!
δοκιμασα με ανοικτο μυλο να περιστρεψω αριστεροστροφα(προς το fine δλδ) μεχρι να ακουσω τα μαχαιρια μετα αρχισα να γυρναω δεξιοστροφα για λιγο...που σταματαω; αυτο με τις 90 μοιρες ισχυει?
καινουριος κατοχος k3 touch please δωστε τα φωτα σας!!!!
- christos.k
- Όνομα: Χρηστος
- Μηχανή:: Lelit Mara X
- 2η Μηχανή:: Flair 58+
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: 1Zpresso J Ultra
- Οι καφέδες μου:: Nine grams, Handpickers, Mokka
Η ασημί βίδα λειτουργεί ως ασφάλεια. Δεν αφήνει το μύλο να αλέσει λεπτότερα από ένα σημείο όταν εσωτερικά υπάρχει μια μαύρη αλενοβιδα. Λογικά σταματάει περίπου στο 7.
Αν ρυθμίσεις τα μαχαίρια να ακουμπούν στο 0, το εύρος για espresso είναι 12 με 17 αυτή την περίοδο της χαμηλής υγρασίας.
Αν ρυθμίσεις τα μαχαίρια να ακουμπούν στο 0, το εύρος για espresso είναι 12 με 17 αυτή την περίοδο της χαμηλής υγρασίας.
-
sokeris
Σ'ευχαριστω παρα πολυ.christos.k έγραψε:Η ασημί βίδα λειτουργεί ως ασφάλεια. Δεν αφήνει το μύλο να αλέσει λεπτότερα από ένα σημείο όταν εσωτερικά υπάρχει μια μαύρη αλενοβιδα. Λογικά σταματάει περίπου στο 7.
-
sokeris
Τελικά εμένα μετά από 2-3 δοκιμές έκοψε καλα στο 5 με το 0 να ναι το σημείο που βρήκαν τα μαχαίρια. Αλλά το αποτέλεσμα στην εκχύλισή ήταν μοναδικά για την gaggia baby μου.... 
-
sokeris
sokeris έγραψε:Τελικά εμένα μετά από 2-3 δοκιμές έκοψε καλα στο 5 με το 0 να ναι το σημείο που βρήκαν τα μαχαίρια. Αλλά το αποτέλεσμα στην εκχύλισή ήταν μοναδικά για την gaggia baby μου....
Βασικα το σημαδι που βαζετε για να μετρατε τις ενδειξεις ποιο ειναι??εγω ας πουμε λεω οτι στο 5 αλεθω εχωντας ως σημειο αναφορας το κεντρο του μαυρου στομιου απο το οποιο βγαινει ο αλεσμενος καφες...διαφορετικα αν βαλω σαν αναφορα τον κοκκο του fine τοτε ειμαι στο 15....θα ηθελα να ρωτησω λοιπον ποιο σημειο βαζετε εσεις για σημαδι??
Ευχαριστω και συγγνωμη που γινομαι κουραστικος
- christos.k
- Όνομα: Χρηστος
- Μηχανή:: Lelit Mara X
- 2η Μηχανή:: Flair 58+
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: 1Zpresso J Ultra
- Οι καφέδες μου:: Nine grams, Handpickers, Mokka
Προσωπικά θεωρώ ως σημείο αναφοράς το κέντρο της προσοψης του μύλου.
https://goo.gl/photos/SxPnoT2w2hasT5s27
https://goo.gl/photos/SxPnoT2w2hasT5s27
Παραγγέλθηκε και από μένα. O Eurogat K3 βέβαια, για τον οποίο μου επιβεβαιώθηκε και από την Eurogat ότι είναι ο Compak K3. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.