Μηχανη για ημιεπαγγελματικη χρηση
-
katoikos
Μηχανη για ημιεπαγγελματικη χρηση
Γεια χαρα στην παρεα,ειμαι σχετικα νεος στο χωρο.Ψαχνω κατι με ταβανι τα 350 ευρω.Απο την ερευνα που εχω κανει σκεφτομαι καμια επαγγελματικη μεταχειρισμενη η gaggia.Αυτο που ψαχνω στην ουσια ειναι vfm στα 350.Λεπτομεριες και αν θα ειναι αθτοματη τα βλεπουμε μετα,αρκει να παρω οτι καλυτερο ατα 350.
Εχω μυλο san marco ,παλιος αλλα πολυ καλος.Μιλαμε για 2-5 καφεδες τη μερα
Εχω μυλο san marco ,παλιος αλλα πολυ καλος.Μιλαμε για 2-5 καφεδες τη μερα
-
katoikos
Re: Μηχανη για ημιεπαγγελματικη χρηση
ςχω βρει μια baby black μεταχειρισμενη στα 150.Μου φαινεται καλο vfm καθως δεν εχω δει ουσιαστικες διαφορες με την classic.Απο μεσα βλεπω οτι ειναι ιδιες.Επισης δεν με ενδιφερει ο καπυτσινο
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Το ημιεπαγγελματική που κολλάει.Δύο καφέδες την ημέρα τουλάχιστον φτιάχνουμε ολοι στα σπίτια μας.
-
katoikos
Ε μπορει να κανει και 10.μπορουμε να μεινουμε στο θεμα?ειμαι αναμεσα σε classic καινουρια,baby black 4 ετων στα 150 και baby new 2 ετων στα 130
- tristanos
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Gaggia Baby
- Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: Taf και ότι φρέσκο πέσει στα χέρια μου!
Καλημέρα και από εμένα και καλώς ήρθες στο forum.
Ο Γιώργος έχει δίκιο σε αυτό που σου αναφέρει! Αν διαβάσεις διεξοδικά το forum θα καταλάβεις ότι για την παρασκευή 2-3 ή και παραπάνω shot θα πρέπει να περιμένεις (temperature surfing ) πράγμα που είναι χρονοβόρο εάν την θέλεις την μηχανή για επαγγελματικούς λόγους (μαγαζί) και άλλες πολλές αδυναμίες αυτού του είδους των μηχανών.Παρόμοια αναζήτηση υπήρχε και εδώ αν αναφέρεσαι με τον όρο επαγγελματική στην χρήση της μηχανής σε κάποια επιχείρηση: viewtopic.php?f=2&t=3575
Ο Γιώργος έχει δίκιο σε αυτό που σου αναφέρει! Αν διαβάσεις διεξοδικά το forum θα καταλάβεις ότι για την παρασκευή 2-3 ή και παραπάνω shot θα πρέπει να περιμένεις (temperature surfing ) πράγμα που είναι χρονοβόρο εάν την θέλεις την μηχανή για επαγγελματικούς λόγους (μαγαζί) και άλλες πολλές αδυναμίες αυτού του είδους των μηχανών.Παρόμοια αναζήτηση υπήρχε και εδώ αν αναφέρεσαι με τον όρο επαγγελματική στην χρήση της μηχανής σε κάποια επιχείρηση: viewtopic.php?f=2&t=3575
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Σαφέστατα εχουν δίκιο τα παιδιά, ουτε ξέφυγαν απ το θεμα.
Τι απόψεις να σου πουν; Δεν δινεις κρισιμες πληροφορίες!
Ειναι αλλο η μηχανη να φτιαχνει 10 καφέδες μοιρασμενους κατα την διαρκεια της ημερας και άλλο 10 στη σειρα.
Ειναι αλλο να ειναι επειγον να φτιαχτει ό καφες μεσα σε καποια λεπτα και άλλο να μπορει αυτος που θα τον πιει να περιμενει κανα εικοσάλεπτο
Ειναι άλλο ο καφες να παρεχεται σαν κερασμα και άλλο να πωλειται.
Τι απόψεις να σου πουν; Δεν δινεις κρισιμες πληροφορίες!
Ειναι αλλο η μηχανη να φτιαχνει 10 καφέδες μοιρασμενους κατα την διαρκεια της ημερας και άλλο 10 στη σειρα.
Ειναι αλλο να ειναι επειγον να φτιαχτει ό καφες μεσα σε καποια λεπτα και άλλο να μπορει αυτος που θα τον πιει να περιμενει κανα εικοσάλεπτο
Ειναι άλλο ο καφες να παρεχεται σαν κερασμα και άλλο να πωλειται.
-
katoikos
Η μηχανη θα κανει απο 2 εως 5 καφεδες συνηθως και οχι τον ενα πισω απο τον αλλο.και δεν πειραζει να περιμενει ο αλλος κανα 10 .λεπτοΑφου ρε παιδια μ αυτα τα λεφτα δεν παμε σε επαγγελματικη ετσι κι αλλιως.εκλεισα την baby στα 130