Arielli KM-180BS
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Arielli KM-180BS
Δεν νομίζω να ανοίγει για καθάρισμα αυτό το καλαθάκι εάν είναι το pressurized με διπλό πάτο και μια μονή τρυπούλα στην βάση του.
Τεσπά, ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος που έχει arielli μηχανή.
Τεσπά, ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος που έχει arielli μηχανή.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Angeldust
- Όνομα: Kostas
- Μηχανή:: Gaggia Classic gold
- 2η Μηχανή:: Grimac Cialdina(ese)
- Μύλος:: Saeco M2002
- 2ος Μύλος:: Hand mill
- Οι καφέδες μου:: Segafredo,Ethiopia Sidamo
- Επικοινωνία:
Επειδή η μηχανή είναι φτηνή αυτό δεν σημαίνει ότι και η αντλία είναι μάπα.Σχεδόν όλες η αντλίες είναι Ulka σε όλες τις μηχανές.Στο καλάθι θα ψάξεις το πρόβλημα γιατί κολλάει ο καφές και φράζεται η οπή.
-
apt_doc
Καλησπέρα σε όλους.Σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη μηχανή και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω χάρτινες κάψουλες.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
επειδη ειχα παρει μια τετοια μηχανη και την ξερω ( μετα απο 2 εβδομαδες χαλασε ). βαλε το καλαθακι στο ξυδι και αστο λιγακι.
εαν συνεχιζει το προβλημα ισως δεν εχει αρκετη δυναμη η αντλια ( προβλημα ) και δεν βγαζει τον καφε αφου τον μετρας .
εαν συνεχιζει το προβλημα ισως δεν εχει αρκετη δυναμη η αντλια ( προβλημα ) και δεν βγαζει τον καφε αφου τον μετρας .
- tsambu
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Arielli KM-150BS
- Μύλος:: -
- Οι καφέδες μου:: -
Σε μενα παντως εδω και αρκετους μηνες με 3-4 διπλους καφεδες την ημερα, δεν εχει βγαλει κιχ.Εχω βρει και το κουμπι της σε κοψιμο-εκχυλιση και ολα μια χαρα.
Για να τη δοκιμασω εκανα διαφορα.
Αγορασα διαδοχικα καφεδες απο μαγαζια που σερβιραν εσπρεσσο και συγκρινα τον καφε τους με τον δικο μου.Η μηχανουλα ηθελε ενα κλικ πιο χοντρο κοψιμο και γυρω στα 14-15 γραμμαρια για τον διπλο καφε.Παραπανω χαλουσε η γευση σε ολους τους καφεδες.
Παντου επαιρνα ενα κλικ λιγοτερο σωμα καφε αλλα πλουσια γευση.Καϊμακι πηρα καλυτερο με το non pressurized, αλλα τις 3-4 πρωτες φορες που κανω καφε, φρεσκοκομμενο,με το μονο ελευθερο, δυσκολα πετυχαινω καλη γευση.
Ο Καπουτσινο παρ οτι κανει καλο αφρογαλα δεν μ αρεσει καθολου, αλλα στο φρεντο πολυ ευχαριστημενος.
Ηδη παντως μαζευω για καλο μυλο.Μηχανακι εκχυλισης, θα δουμε.
Για να τη δοκιμασω εκανα διαφορα.
Αγορασα διαδοχικα καφεδες απο μαγαζια που σερβιραν εσπρεσσο και συγκρινα τον καφε τους με τον δικο μου.Η μηχανουλα ηθελε ενα κλικ πιο χοντρο κοψιμο και γυρω στα 14-15 γραμμαρια για τον διπλο καφε.Παραπανω χαλουσε η γευση σε ολους τους καφεδες.
Παντου επαιρνα ενα κλικ λιγοτερο σωμα καφε αλλα πλουσια γευση.Καϊμακι πηρα καλυτερο με το non pressurized, αλλα τις 3-4 πρωτες φορες που κανω καφε, φρεσκοκομμενο,με το μονο ελευθερο, δυσκολα πετυχαινω καλη γευση.
Ο Καπουτσινο παρ οτι κανει καλο αφρογαλα δεν μ αρεσει καθολου, αλλα στο φρεντο πολυ ευχαριστημενος.
Ηδη παντως μαζευω για καλο μυλο.Μηχανακι εκχυλισης, θα δουμε.
Απλώς βάλε καφέ και μην τον πατάς δεδομένου οτι είναι presurized portafilter.Αν το πατήσεις πολύ λογικό είναι να μπουκώσει η μηχανή.
-
simosb
Γεια σας
Εχω και εγω αυτη τη μηχανη... Μηπω γνωριζει καποιος που μπορω να βρω μονο φιλτρο?
Εχω και εγω αυτη τη μηχανη... Μηπω γνωριζει καποιος που μπορω να βρω μονο φιλτρο?