πως να περιγράψεις μια αίσθηση με γράμματα ... χμμμ κάτι τέτοιο ίσως http://youtu.be/QBSZdKFGh8Ewoodsman43 έγραψε:Βρε συ Χρηστο,εσυ τα κανεις απλα με αυτην την απαντηση που εδωσες.Η δικη μου τοποθετηση τουλαχιστον ηταν εστω και λιγο πιο συνθετη και αναφεροταν στην διαθεσιμη τεχνολογια της καθε μηχανης.Η λεξη οπλοστασιο γραφτηκε για να τονισει πια απο τις τρεις σου δινει την δυνατοτητα να αλλαξεις πολλες παραμετρους και να φερεις το επιθυμητο αποτελεσμα.
Τι παει να πει η μια τονιζει το σωμα και η αλλη ανοιγει τον καφε ,εγω δεν μπορω να καταλαβω.Ελεγχωντας τοσες παραμετρους οπως κανει π.χ. η izzo μπορεις να πινεις ενα καφε που να εχει ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ και οχι τονισμενο σωμα μονο η βενταλιες τιγρε μονο η ξανθιες ανταυγειες μονο.
Εγω προσωπικα αν μια μηχανη "τονιζει"το σωμα την θεωρω προβληματικη σχεδιαση.
Φιλικη συμβουλη σου δινω ,για να πιασουν τοπο τα χρηματα σου ,να κανεις ερευνα αγορας με πιο αντικειμενικα κριτηρια και ασε κατα μερους αυτα που λεει το ενα και το αλλο φορουμ εκτος κι αν ειναι το greekespresso![]()
Y.Γ.Τι σημαινει "ανοιγει τον καφε";Για ριξε μια μεταφραση γιατι δεν το καταλαβαινω ετσι οπως το γραφεις.
γενικά ρε σι Δημήτρη το ξέρεις και πολύ καλά πως ο καφές σου άλλαζε κάθε φορά που έκανες και κάτι στην μηχανή σου. Την ισσοροπία που λες κατά πόσο είσαι σίγουρος πως είναι ισορροπημένος ο καφές με τα δικά μου κρητήρια ; Και αν εγώ μου αρέσει να "τσιμπάει η οξύτητα λίγο παραπάνω από εσένα ; " ποίος θα έχει δίκιο από τους 2 μας ; Μπορεί να εννοείς από την άλλη τη βαθμίδα πικράδας . Το "ανοίγει τον καφέ εννοώ λίγο να σου καθαρίσει" το σώμα από την οξύτητα όσο είναι αυτό εφικτό πάντα. Τώρα για τα φόρουμ συζήτηση κάνω και θεμιτές όλες οι γνώμες σας αλλά αν τα έπαιρνα μετρητής τα πάντα που γράφονται εδώ , ή στα άλλα φόρουμ τότε δεν θα ήταν πραγματικά δική μου επιλογή της αναβάθμισης έτσι ;