Να ευχαριστησω ολους για τα καλά σας λογια , η μηχανη ειναι κυριολεκτικά one & only και οι φωτο μάλλον την αδικουν σε σχεση με την πραγματικότητα.
Λείπουν 2 πινελιες ακομα αλλά ηταν ανεφικτο στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο να γινουν και αναφέρομε στα ξυλινα χερουλια τοσο του γκρουπ οσο και του Pf που αυτην την στιγμη ειμαι με δανεικό
Πρεπει να αρχισω απο την αρχη (τροπος του λέγειν) την ολη διαδικασία, αφου μετα την Silvia συνεζησα κανα μηνα με μια Gaggia και τωρα μπηκε στην ζωη μου το μικρο τερας.
Η δουλεια που εκανε ο Doc ειναι
εκπληκτική και το αποτέλεσμα τον δικαιωνει απολυτα ξεπερνωντας τις προσδοκίες και των δυό μας και φυσικά ανηκει στην κατηγορία που λέμε ...... "
αυτές οι δουλειές δεν πληρώνονται " .
Οσον αφορά τον τροπο που δουλευει η μηχανή μπορω να εικάσω χωρις να κινδυνευω να χαρακτηριστώ ψευτης , οτι ισως ειναι η πιο γρηγορη Ε61 που εχει φτιαχτει ποτε και σε αυτο βοηθησε πολύ το μόνιμο Work in progress ( η καφετιερα του doc) που εχει στην κουζινα του.
Σιγουρα δε, η απουσια ακροφυσιου ατμου την καθιστα ακομα πιο μοναδική υλοποίηση δικαιωνοντας τον ορο mini
animal για τον λατρη του pure espresso.
Εικάζω δε οτι μάλλον η συμβολή του Hobis συνεβαλε τα μεγιστα ωστε ορισμένα πραγματα να πηγαινουν ανελπιστα καλά στα σταδια κατασκευής της ,πραγμα που δεν μπορουσε να το ερμηνευσει ο Doc και το τοποθετουσε στην τυχη και οτι ειμαι απλά κωλόφαρδος
Μετα τους πρωτους ερωτες θα επανελθω στο κομμάτι παρασκευη καφέ, με περισσοτερες πληροφορίες και video.
Προς το παρον φτιαχνομε και μονο που την κοιτάω και δεν νομιζω να εχω άδικο ,εχω μαρτυρες αυτους που την ειδαν απο κοντα και ηπιαν και καφέ μαζί της .
Kατι επιπλέον που ειναι σιγουρο -μιας και την εχω τοποθετηση ηδη - ειναι οτι στον δικό μου πάγκο κανει ακομα λιγοτερο θορυβο απο οτι εκανε στο σπιτι του Δημητρη φτάνοντας το επιπεδο μιας ησυχασμένης Silvia μετα τις περιποιήσεις του .
Προφανως οι συντονισμοι λογο διαφορετικου υλικου και πάχους στον παγκο της κουζινας ειναι λιγοτεροι συμβάλοντας σε ακόμα πιο χαμηλο επιπεδο θορυβου.