Παρουσιαση DIY espresso machine only MINI(ANI)MAL.

Ημι-επαγγελματικές μηχανές για τους πιο ενθουσιώδεις home barista. Μηχανές αξιώσεων που προκαλούν με την εμφάνιση τους και μόνο.
woodsman43

Re: Παρουσιαση DIY espresso machine only MINI(ANI)MAL.

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 11:58 am

y.v έγραψε:
Οσο για την Duetto η οποία αναφέρεται στο βίντεο, θα απαντήσω στο ανάλογο Thread.
Ωχ :a060: :a060: sssssorryyyy γιαννακη φανταστικε μας :lick: υπεργνωστη :lick: εσπρεσσολατρη :lick: :lick: σορρυ
Αν θες ομως μπορω να στην επισκευασω προσφορα της woodsman corporation :lol: :lol:

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 12:12 pm

Christos έγραψε:Πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πάντρεμα υλικών σε case. Φανταστική δουλειά Δημήτρη και καλορίζικη Μπάμπη.
Ένα μόνο σχόλιο για τιμή. Το να έχεις μια μηχανή που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο είναι σχεδόν priceless.
:a013: :respekt:
Για την τιμη ειναι οντως ετσι οπως το λες.Μακαρι να μπορουσα να βρω εξαρτηματα σε σωστες και αντικειμενικες τιμες και θα μπορουσα να ανταγωνιστω πολλους κατασκευαστες ειδικα στη χωρα μας.

kyriakos
Όνομα: Κυριακος
Μηχανή:: ECM Technika III pro
2η Μηχανή:: Rancilio silvia
Μύλος:: Mazzer mini el.

Δημοσίευση από kyriakos » Δευ Μάιος 16, 2011 12:23 pm

Μπραβο Δημητρη!!!!!

gherop

Δημοσίευση από gherop » Δευ Μάιος 16, 2011 2:02 pm

Είναι από τις πιο όμορφες μηχανές που υπάρχουν.
Το ξύλο που έχει χρησιμοποιήσει ο Δημήτρης την καθιστούν μοναδική για οικιακή χρήση.
Δίνουν μια ανυπέρβλητη ζεστασιά που καμμιά commercial δεν μπορεί να δώσει.
Επίσης από πλευράς αρμονίας οι οριζόντιες μεταλλικές γραμμές είναι στις ιδανικές αποστάσεις.
Εφάρμοσε μήπως, για να βρει τις μεταξύ τους αποστάσεις γεωμετρικό θεώρημα από τους αρχαίους Έλληνες;
Από αυτά που γράφετε φαίνεται ότι έχει γίνει και χρήση των καλύτερων υλικών, ώστε ΚΑΙ λειτουργικά να είναι ΑΡΙΣΤΗ.
Κάποια μέρα θα ηθελα να δοκιμάσω το φλυτζάνι της...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμένα ΔΗΜΗΤΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

apolitana

Δημοσίευση από apolitana » Δευ Μάιος 16, 2011 2:04 pm

Είσαι απλά ταλέντο....μπράβο σου... :respekt: ...σου εύχομαι να το αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό....

Άβαταρ μέλους
After
Όνομα: Γιωργος
Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
Μύλος:: Mazzer Major
Οι καφέδες μου:: Hello Africa

Δημοσίευση από After » Δευ Μάιος 16, 2011 2:25 pm

Πω πω Δημητρη, μου την αλλαξες τελειως την baby dose μου, αγνωριστη την εκανες!!!!!

:a014: :red: ΠΩΣ?
Δεν ειναι αυτη η δικια μου?ΜΑ ΜΑ ΜΑ!!!!!!
:a016:

Κουκλα ειναι, σκετο επιπλο!!!
:a049:
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........

smoothbore

Δημοσίευση από smoothbore » Δευ Μάιος 16, 2011 2:39 pm

Να ευχαριστησω ολους για τα καλά σας λογια , η μηχανη ειναι κυριολεκτικά one & only και οι φωτο μάλλον την αδικουν σε σχεση με την πραγματικότητα.
Λείπουν 2 πινελιες ακομα αλλά ηταν ανεφικτο στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο να γινουν και αναφέρομε στα ξυλινα χερουλια τοσο του γκρουπ οσο και του Pf που αυτην την στιγμη ειμαι με δανεικό :lol: :lol:
Πρεπει να αρχισω απο την αρχη (τροπος του λέγειν) την ολη διαδικασία, αφου μετα την Silvia συνεζησα κανα μηνα με μια Gaggia και τωρα μπηκε στην ζωη μου το μικρο τερας.
Η δουλεια που εκανε ο Doc ειναι εκπληκτική και το αποτέλεσμα τον δικαιωνει απολυτα ξεπερνωντας τις προσδοκίες και των δυό μας και φυσικά ανηκει στην κατηγορία που λέμε ...... " αυτές οι δουλειές δεν πληρώνονται " .
Οσον αφορά τον τροπο που δουλευει η μηχανή μπορω να εικάσω χωρις να κινδυνευω να χαρακτηριστώ ψευτης , οτι ισως ειναι η πιο γρηγορη Ε61 που εχει φτιαχτει ποτε και σε αυτο βοηθησε πολύ το μόνιμο Work in progress ( η καφετιερα του doc) που εχει στην κουζινα του.
Σιγουρα δε, η απουσια ακροφυσιου ατμου την καθιστα ακομα πιο μοναδική υλοποίηση δικαιωνοντας τον ορο minianimal για τον λατρη του pure espresso.
Εικάζω δε οτι μάλλον η συμβολή του Hobis συνεβαλε τα μεγιστα ωστε ορισμένα πραγματα να πηγαινουν ανελπιστα καλά στα σταδια κατασκευής της ,πραγμα που δεν μπορουσε να το ερμηνευσει ο Doc και το τοποθετουσε στην τυχη και οτι ειμαι απλά κωλόφαρδος :lol: :lol:
Μετα τους πρωτους ερωτες θα επανελθω στο κομμάτι παρασκευη καφέ, με περισσοτερες πληροφορίες και video.
Προς το παρον φτιαχνομε και μονο που την κοιτάω και δεν νομιζω να εχω άδικο ,εχω μαρτυρες αυτους που την ειδαν απο κοντα και ηπιαν και καφέ μαζί της .

Kατι επιπλέον που ειναι σιγουρο -μιας και την εχω τοποθετηση ηδη - ειναι οτι στον δικό μου πάγκο κανει ακομα λιγοτερο θορυβο απο οτι εκανε στο σπιτι του Δημητρη φτάνοντας το επιπεδο μιας ησυχασμένης Silvia μετα τις περιποιήσεις του .
Προφανως οι συντονισμοι λογο διαφορετικου υλικου και πάχους στον παγκο της κουζινας ειναι λιγοτεροι συμβάλοντας σε ακόμα πιο χαμηλο επιπεδο θορυβου.

little-prince

Δημοσίευση από little-prince » Δευ Μάιος 16, 2011 3:43 pm

Δημήτρη '' Αιέν αριστεύειν''
Εκπληκτική δουλειά, Μοναδική και Αξεπέραστη διότι εμπεριέχει ''το μεράκι και την ψυχούλα των ανθρώπων'', πράγματα που έχουν προ πολλού εκλείψει στις σημερινές συνθήκες της αγοράς και τις σύγχρονες βομηχανίες..... Αξία Πραγματικά μη μετρήσιμη σε € .
:respekt: :respekt: :respekt:
Μπάμπη,
Καλοδούλευτη, πραγματικά άξιζε η αναμονή :oneup:
Έχω ενθουσιαστεί τόσο με την εικόνα της μηχανής, που όταν με το καλό τη γνωρίσεις και σε γνωρίσει, θα ανέβω Λαμία αποκλειστικά για espresso :oneup:
Περιμένουμε νέα σου και για τις επιδόσεις της στο :coffee:

Άβαταρ μέλους
dalas
Όνομα: Αντώνης
Μηχανή:: Rancilio Silvia
Μύλος:: Ascaso i-mini
Οι καφέδες μου:: San Pedro, La Margarita (Taf roast)

Δημοσίευση από dalas » Δευ Μάιος 16, 2011 4:53 pm

Φοβερή κατασκευή (τουλάχιστον οπτικά), συγχαρητήρια!! Άντε και τώρα σιγά σιγά το επόμενο βήμα είναι το pressure profiling... :oneup:
A good coffee does not require milk, a bad one does not deserve it - Guatemala saying.

Άβαταρ μέλους
Sandman
Όνομα: Ερμης
Μηχανή:: ECM Barista
Μύλος:: Mahlkonig Vario
2ος Μύλος:: Rancilio MD 50
Οι καφέδες μου:: San Pedro, Estate Blend

Δημοσίευση από Sandman » Δευ Μάιος 16, 2011 5:07 pm

Μπραβο ρεεεεε, πολυ πολυ ναης :):):)

Απάντηση