Εγώ πιστεύω σε αυτό που κάνεις γτ χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στο μέγιστο και δεν βγάζεις χρήμα απο αυτό. Οπότε το αποτέλεσμα ίσως να υπερτερεί των εμπορικών μηχανών.
Για να γίνω πιό συγκεκριμένος: Π.χ. Μία μηχανή ίσως να έχει διαφορά στην θερμοκρασία σε κάθε group καθώς και στην πίεση ή και άλλα ελαττώματα μετά απο κάποια παραγωγή καφέδων.
Η πρόταση απο τις εταιρίες είναι η μετάβαση σε ακριβότερο μοντέλο (για ευνόητους λόγους). Έχουν την τεχνογνωσία (υποθέτω) αλλα δεν την εφαρμόζουν παντού.... (σταματάω δεν έχει νόημα
Φίλε Δημήτρη μην μακρηγορούμε είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μπορώ να το αναλύσω σε ένα ποστ. Εσύ με λίγα λόγια δεν κοστολογείς την τεχνογνωσία σου, δηλ αν η διαφορά της hx με την db είναι 100$ στην marzocco (εντάξει το είπα τελικά
Για εμένα αν λειτουργεί το HX τότε καλώς αλλιώς boiler ανά group.
Ήταν ένα ποστ απογοήτευσης προς το marketing:). Θαυμάζω την δουλεία σου απο την αρχή. Ετσι κι αλλιώς το έχεις και με τις δύο τεχνολογίες. Και στο κάτω κάτω δεν είπα κιόλας οτι οι ΗΧ είναι οι καλύτερη υλοποίηση. Απλά οτι το db δεν είναι απο μόνο του πανάκεια.
P.S. Με 1λ brew boiler και 2λ steam άνετα την βάζεις σε μικρή καφετέρια
P.S.2. Δημήτρη δεν πήγα γτ ήμουν άρρωστος. Το είχα κανονίσει μία εβδομάδα πριν αλλά τελικά δεν έκατσε:(
Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε! Τουλάχιστον στο ταφ με τον Γιάννη
P.S.3 Παω να χρησιμοποιήσω λίγο τεχνολογία μεσαίωνα... Γαλλική πρέσα για 2ο καφεδάκι δεν είναι κι άσχημα ε?