Ο μύλος έρχεται με μία βάση για την στήριξη του πορταφίλτερ, η οποία δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ. Πρόσφατα πήγα να την τοποθετήσω και είναι στραβή από το εργοστάσιο με αποτέλεσμα να μην κάθεται σωστά (ευθεία). Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα (έστειλα φωτογραφίες και απόδειξη αγοράς) και αφού έστειλα μήνυμα από τη φόρμα μετά email και 2 τηλέφωνα:
1ον) μου ζήτησαν να στείλω στο κατάστημα, όχι τη βάση, αλλά τον μύλο ολόκληρο, στο κουτί του, για 'έλεγχο'*.
2ον) με ρώτησαν με ύφος ΄μα πως τον χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα'; Και τους είπα, χωρίς τη βάση (γιατί έχω και τη μλκιούλα πάνω στο πορτ. για να μην πέφτει έξω ο καφές).
Απαράδεκτη αντιμετώπιση κατά τη γνώμη μου και για το 1ο (i. ο μύλος δεν έχει πρόβλημα προφανώς, ii. δεν θέλω να μείνω χωρίς μύλο, iii. κόστος μεταφορικών) και για το 2ο (καταφανής ειρωνία και μεταφορά της ευθύνης). Επίσης να αναφέρω ότι λόγω της στρέβλωσης της βάσης (διεύθυνση κλπ.) δεν είναι δυνατό να έχει γίνει από ανθρώπινο χέρι/εργαλείο με την καμία.
Τέλος, μπορώ να ζήσω και έτσι, αλλά όταν έχει πληρωθεί κάτι καλά (δεν μιλάμε για μύλο των 100ε) και είναι εντός εγγύησης, ε καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον πελάτη.
*. Μην ακούσω για πρακτική. Χάθηκε η κοινή λογική;




