Νέος στο φορουμ αν και διαβασα αρκετα τα τοπικ για μυλους πριν ποσταρω, παραμενω προβληματισμενος!
Θελω να παρω ενα μυλο για οικιακη κυριως χρηση...Η καθημερινοτητα μου περιλαμβανει 2-4 εσπρεσσο και ο μυλος που εχω ειναι στα ορια του απαραδεκτου για εσπρεσσο...(bodum bistro)...
Μεταξυ αλλων ειχα καταληξει στους Sage dose control Pro, Baratza Sette 30 ή Graef 800.
Aπ οσα διαβασα ομως, ο πρωτος ειναι consumer electronic, o δευτερος εχει μεγαλα κενα στις ρυθμισεις αν και γενικα ειναι εξαιρετικος...και ο τριτος ειναι value for money, που πλεον ειναι ενας ορος που παντα με απωθει
Προσφατα μου προτειναν τον Eureka Mignon Filtro. Ο πωλητης επεμενε οτι ειναι αρκετα καλος για εσπρεσσο παρα το γεγονος οτι η εταιρεια τον κατατασει σε brew-filter μυλο. Θα ηταν καλη επιλογη?
Μετα απ οσα διαβασα στο φορουμ τεινω προς Ascaso i1, i2 ειτε mini ειτε κανονικο μεγεθος. Δε ξερω αν θα βρω με timer και αν ειναι τοσο σημαντικο αν αλλαζεις χαρμανια και καφεδες συχνα.....
Θα ημουν ευτυχισμενος με καποιες προτασεις στην κατηγορια τιμων που ειναι οι παραπανω....Ισως ως τα 300ε.. (Simonelli? Rancilio? Eureka?)
Ευχαριστω εκ των προτερων!