Έχω την Saeco Nina εδώ και 3 μήνες. Τα πλαστικά της όντως δεν είναι και τα καλύτερα αλλά δεν είναι άσχημα και κακής ποιότητας. Αυτό το λέω επειδή έχω δει από κοντά την προηγούμενή της, της Saeco Via Veneto που έχει αρκετά χειρότερα πλαστικά. Για τα λεφτά της (την πήρα 99€ + 24€ μεταφορικά) νομίζω ότι αξίζει. Αυτό που με χάλασε ήταν το pressurized pf. Χάλια καϊμάκι και τελείως ψεύτικο. Με μια επέμβαση στο pf το έκανα non-pf και από τότε έχω ξεκινήσει να φτιάχνω κανονικούς espresso. Δυστυχώς όμως έχω μπλέξει με ένα ελαττωματικό mdf που αγόρασα μεταχειρισμένο και ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο sevice. Μέχρι να έχω νέα του, κάνω καφέ με τον Lavazza Club. Το αφρόγαλα που κάνει είναι καλό.Gorgi έγραψε:Το video ηταν αρκετα κατατοπιστικο....με επεισε, παω να το παρω!
Οσο για την gaggia, θα περιμενω τυχων προσφορα.
Επισης, μιλαγα με τον ανθρωπο στο service της Saeco και μου προτεινε σαν αντικατασταση της δικιας μου την 33.
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτην την μηχανη?
Τέλος πάντων, δεν έχω εμπειρία με άλλες μηχανές (η πρώτη μου είναι) αλλά αν δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (κάποια προσφορά εννοώ), τότε αγόρασέ την. Διαφορετικά μάζεψε παραπάνω χρήματα για κάτι καλύτερο.
Αν θες κάτι άλλο ρώτησέ με.