Αγορά ECM Technika
-
G.F.
Αγορά ECM Technika
Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά, αποφάσισα και τελικά αγόρασα την συγκεκριμένη μηχανή.
Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή επιλογή, από τις πρώτες ενδείξεις και εκχειλίσεις είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Συμφωνώ με τον φίλο αναφορικά με την πίεση της αντλίας 11bar και γενικότερα με τις τοποθετήσεις του
Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτό το forum, απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την μαγεία του espresso και είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να μοιραστούν τις γνώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που σας βρήκα.
Γιώργος.
Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν σωστή επιλογή, από τις πρώτες ενδείξεις και εκχειλίσεις είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Συμφωνώ με τον φίλο αναφορικά με την πίεση της αντλίας 11bar και γενικότερα με τις τοποθετήσεις του
Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτό το forum, απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την μαγεία του espresso και είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να μοιραστούν τις γνώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που σας βρήκα.
Γιώργος.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Αγορά ECM Technika
Τι γίνεται βρε παιδιά, κυκλοφορεί καμιά ίωση με E61 μηχανές; Να κολλήσω και εγώ please.
Καλορίζικη η μηχανή Γιώργο.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Καλορίζικη και καλά καφεδάκια!
Θα ήθελα να δώ τις διαφορές με των μηχανών μας από περιέργεια..Εκτός απο το καπάκι που ανοίγει για το δοχείο νερού..
Τέσπα!Θα τα λέμε!
Σε λίγο ετοιμάζω τις ενέργειες για την ρύθμιση της πίεσης.

Θα ήθελα να δώ τις διαφορές με των μηχανών μας από περιέργεια..Εκτός απο το καπάκι που ανοίγει για το δοχείο νερού..
Τέσπα!Θα τα λέμε!
Σε λίγο ετοιμάζω τις ενέργειες για την ρύθμιση της πίεσης.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Πόσο την αγόρασες την Technika Γιώργο;
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- After
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
- Μύλος:: Mazzer Major
- Οι καφέδες μου:: Hello Africa
Christos έγραψε:Τι γίνεται βρε παιδιά, κυκλοφορεί καμιά ίωση με E61 μηχανές; Να κολλήσω και εγώ please.![]()
Eγω λεω να τους κανεις πενθΑημερος BAN για να μαθουν τα παλιοπαιδα να μας πορωνουν Χριστουγεννιατικα
Καλοριζικη
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........
-
G.F.
Καλώς σας βρήκα!!
Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές, απλά μου φάνηκε προσιτή μετά από το discount. Συνολική τιμή 900€
Έλειπε το αριστερό ακροφύσιο της όμως, και αναγκάστηκα να το προσθέσω με αυτές που είχαν δείγμα.
Χωρίς καθόλου ψάξιμο, μου έβγαλε (1η φορά δοκιμής) 2 πολύ καλά shots (οχι απλά στεκόντουσαν..) μου έκανε εντύπωση, δεν το περίμενα να μην με παιδέψει.
Φίλε μου, και εγώ έχω την απορία αναφορικά με τις διαφορές τους.
Ευχαριστώ για τις ευχές και έυχομαι σε όλους να κάνουν γρήγορα τις καλύτερες αγορές.
Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές, απλά μου φάνηκε προσιτή μετά από το discount. Συνολική τιμή 900€
Έλειπε το αριστερό ακροφύσιο της όμως, και αναγκάστηκα να το προσθέσω με αυτές που είχαν δείγμα.
Χωρίς καθόλου ψάξιμο, μου έβγαλε (1η φορά δοκιμής) 2 πολύ καλά shots (οχι απλά στεκόντουσαν..) μου έκανε εντύπωση, δεν το περίμενα να μην με παιδέψει.
Φίλε μου, και εγώ έχω την απορία αναφορικά με τις διαφορές τους.
Ευχαριστώ για τις ευχές και έυχομαι σε όλους να κάνουν γρήγορα τις καλύτερες αγορές.
-
Dimitris_P
Χεχε το χα δει αυτό το κομμάτι κ παραλίγο να το παιρνα με τη σκατζα που λες
-
G.F.
Δημήτρη έτσι ακριβώς, την είχα δει και παλαιότερα.
Με αγχώνει λίγο το θέμα της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτε. Επίσης υπήρχε συνεργασία με την ECM (Italy) την οποία για κάποιο διάστημα αγόρασε η ECM Γερμανίας και χωρίστηκαν.
Με αγχώνει λίγο το θέμα της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτε. Επίσης υπήρχε συνεργασία με την ECM (Italy) την οποία για κάποιο διάστημα αγόρασε η ECM Γερμανίας και χωρίστηκαν.
- manyjobs23
- Όνομα: Μάνος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto III
- 2η Μηχανή:: Gene cafe roaster
- Μύλος:: Wega 6.8 A Konik
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι speciality τι άλλο ?
Έχω βρεί μια ECM TECHNIKA III στα 730 ευρώ (900-ΦΠΑ), πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι στο......σιγα μην σας πώ πού
Αυτο που με προβληματίζει είναι πως η μηχανή είναι στο ράφι ''εκτεθειμένη'' κανα χρόνο μπορεί αυτο να επηρεάση σε κάτι?Η μηχανή πάντως δεν έχει χτυπήματα η οποιαδήποτε γρατζουνιά....τι λέτε?
Έλα ρε κυρά (La) Margarita βάλε το χεράκι σου μπάς και πιούμε κανά GODSHOT........