Αγορα μηχανης εσπρεσσο
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Αγορα μηχανης εσπρεσσο
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Ενδιαφέρουσα μηχανή η bezzera Χρήστο.Christos έγραψε:Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα, ποιά να είναι η φτηνότερη μηχανή με μανίσιο PID; Σαν πρώτη μηχανή και για να δούμε άμα βρούμε φτηνότερη ξεκινάω με την Bezzera BZ07 PID στα 1100€
Βέβαια όταν μιλάμε για τις χαμηλότερες τιμές, το PID στις μηχανές με εναλλάκτη θερμότητας κατα την γνώμη μου είναι πλεονασμός που αυξάνει την τιμή(σε απαλλάσει μόνο από τον μηχανικό πιεσοστάτη) και όχι απαραίτητο όσο στις μονού ή διπλού μποϊλερ πού γλυτώνεις από την διαχείρηση της θερμοκρασίας.
-
woodsman43
Δεν ξερω αν ειναι φτηνη αυτη η μηχανη αυτο που ειδα ομως απο τις φωτο στο λινκ ειναι πως ειναι πολυ καλης ποιοτητας καλοκατασκευασμενη και με ωραιες γραμμες.Επισης μου αρεσε και το γκρουπ.Μου φαινεται πολυ καλη και συμφερουσα αγορα.Μπραβο χρηστο καλη προταση.
Εγω δυστηχως δεν ξερω κατι φτηνο να προτεινω. 
- Y.V
Πολύ καλή μηχανή πρέπει να είναι.
Απλώς δεν χρησιμοποιεί την μεθοδο του θερμοσίφωνου για να θερμαίνει το γκρούπ, αλλά έχει μια αντίσταση γι αυτό τον σκοπό. Βέβαια από άλλες που έχουν μεν Ε61 αλλά δεν χρησιμοποιούν το θερμοσίφωνο (πχ Expobar)είναι σαφώς καλύτερη
Εγώ πάντως προσωπικά προτιμώ το γνήσιο Ε61.
Απλώς δεν χρησιμοποιεί την μεθοδο του θερμοσίφωνου για να θερμαίνει το γκρούπ, αλλά έχει μια αντίσταση γι αυτό τον σκοπό. Βέβαια από άλλες που έχουν μεν Ε61 αλλά δεν χρησιμοποιούν το θερμοσίφωνο (πχ Expobar)είναι σαφώς καλύτερη
Εγώ πάντως προσωπικά προτιμώ το γνήσιο Ε61.
- Y.V
Mea culpa
Είχα την εντύπωση ότι ήταν η Pulsar, αλλά τώρα που το κοίταξα έκανα λάθος.
Είχα την εντύπωση ότι ήταν η Pulsar, αλλά τώρα που το κοίταξα έκανα λάθος.
- Y.V
http://www.bellabarista.co.uk/coffeemac ... chines.asp
Σχεδόν σε κάθε μηχανή έχει ένα PDF στο τέλος με πλήρη ανάλυση αλλά και πολλές φωτογραφίες των εντοσθίων τους!
Σχεδόν σε κάθε μηχανή έχει ένα PDF στο τέλος με πλήρη ανάλυση αλλά και πολλές φωτογραφίες των εντοσθίων τους!
-
translator
Υπάρχει η ascaso dream http://www.ascaso.com/2010/cafe/eng/dream.htmlboltsis έγραψε:Μιας και ετοιμάζομαι και εγώ με το καινούργιο έτος να πάρω μια καλή μηχανή, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια μηχανή ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία πριν πραγματοποιήσουμε το shot?Μιλάω για ποσό μέχρι 500 ευρώ το πολύ.Θα μου πείτε τώρα αυτό σου λείπει?Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι ώστε να δω αν αξίζει να διαθέσω κάποιο ποσό παραπάνω μιας και και έχω τη δυνατότητα να κόψω τιμολόγιο.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Ax περίμενα ότι θα αργούσαμε λίγο ακόμα πριν αρχίσουμε να μιλάμε για πιο σοβαρές μηχανές
Πάνω που έλεγα ότι αυτόν τον χρόνο θα συγκεντρωθώ αποκλειστικά στο να μάθω πέντε βασικά πράγματα για τους καφέδες..
Από το link του Γιάννη η
Expobar Office Pulsar Coffee Machine
http://www.bellabarista.co.uk/coffeemac ... achine.asp
θα μπορούσε να είναι μία πολύ δυνατή εναλλακτική πρόταση της Silvia. Δεν έχει PID Ηλία αλλά λίγο που διάβασα δείχνει πολύ ικανό μηχάνημα.
Από το link του Γιάννη η
Expobar Office Pulsar Coffee Machine
http://www.bellabarista.co.uk/coffeemac ... achine.asp
θα μπορούσε να είναι μία πολύ δυνατή εναλλακτική πρόταση της Silvia. Δεν έχει PID Ηλία αλλά λίγο που διάβασα δείχνει πολύ ικανό μηχάνημα.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.