Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Αλλά ακόμα δεν τον έχω πάρει στα χέρια μου. Απλά ενημερώθηκα σήμερα ότι είναι στο υποκατάστημα και μπορώ να πάω να τον παραλάβω.
Για τo pop corning,κατακράτηση και τα συναφή, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Ο μπαμπάς μου ανέλαβε αρχικά να μου φτιάξει στο μέλλον αν χρειαστώ αυτό το lid:
https://www.youtube.com/watch?v=j3B9AIOzXrM
Σχετικά με την κατακράτηση, σκέφτηκα και αυτά που μου είπες Χρήστο και συζητήσαμε. Αλλά εν τέλει, κατέληξα ότι δε με πολυνοιάζει. Και θα σου πω γιατί: Στο σπίτι, πλέον, η κατανάλωση έχει πάει σε άλλο level. [200g / 2 ημέρες ΤΟ ΠΟΛΥ!]. Ακόμα και αν πχ σε κάθε shot/δόση μένουν 5gr
(και πολλά νομίζω ότι λέω), δεν θα έχω θέμα υποχρεωτικού 'πετάματος' καφέ. Δε θα μένει για πολύ. Είμαστε 4 άτομα στο σπίτι, + επισκέπτες/φίλοι που πλέον έχουν ένα ακόμα λόγο να έρχονται (

) πιο συχνά, οπότε, δε πιστεύω να με απασχολήσει αυτό. Συν του ότι πλέον, σταματήσαμε να πίνουμε διαφορετικό κόκκο. "Άσκησα" βέτο, χαχα. Δε γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά συνέχεια! Άλλο καφέ εγώ, άλλο ο μπαμπάς, άλλο ο αδερφός κοκ... Το τελευταίο καιρό, ακόμα και στον Κ3, έμπαιναν ~150g στο hopper. Σταμάτησα το single dosing, και είδα και καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και μεγαλύτερη ευκολία.
Σχετικά με το καθάρισμα, θα το καθυστερήσω λίγο, το έχω πάρει από τώρα απόφαση. Θέλω να δω αρχικά συμπεριφορά με puly grind, να εξοικειωθώ κιόλας 100% με το μύλο και κυρίως με όλες τις ηλεκτρονικές του ρυθμίσεις, και μετά θα πάω σε βαθύτερα μονοπάτια. Δηλαδή θέλω σίγουρα να τον αφήσω 1 μήνα, και μετά θα τον 'ανοίξω' για κλασικό καθάρισμα με βουρτσάκι/σκούπα κλπ. Θέλω κιόλας να δω ανάλογα με το πόσο καφέ θα έχω κόψει σε 1 μήνα, ποια θα είναι η κατάσταση στο εσωτερικό των μαχαιριών κλπ.
Τι να πω... μακάρι όλα να πάνε καλά! Δε θα αντέξω άλλο μυλο-πλήγμα!
edit: Ευχαριστώ Βασίλη και εσένα!!!