Καλώς.
Εφόσον ο μύλος αγοράστηκε πρώτο χέρι (υποθέτω, μιας και υπονοείται) και όχι refurbished/return, θα τον πάρω στην τιμή που ζητάς.
Όσον αφορά το ότι περιμένεις να πουλήσεις την μηχανή πρώτα και κατά προτίμηση σε πακέτο, κατανοητό.
Κάλεσε με στο τηλέφωνό μου όταν/αν είσαι έτοιμος.
Από περιέργεια, ποιο μύλο πήρες; Sette?
Πωλείται Nuova Simonello Oscar & Fiorenzato F4 E Nano
-
sonex
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Rocket R58 V2
- Μύλος:: Baratza Sette 270w
- Οι καφέδες μου:: Kudu, Taf
Re: Πωλείται Nuova Simonello Oscar & Fiorenzato F4 E Nano
Καλησπέρα σε όλους,
Ο μύλος αγοράστηκε καινούριος και θα δοθεί κ η απόδειξη αγοράς του. Την επομένη βδομάδα που επιστρέφω Αθήνα θα συνεννοηθώ τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους. Τελικά πήρα τον Baratza forte AP αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει καθώς λείπω. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω διότι μεε τον fiorenzato ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστώ
Ο μύλος αγοράστηκε καινούριος και θα δοθεί κ η απόδειξη αγοράς του. Την επομένη βδομάδα που επιστρέφω Αθήνα θα συνεννοηθώ τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους. Τελικά πήρα τον Baratza forte AP αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει καθώς λείπω. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω διότι μεε τον fiorenzato ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστώ
-
DSH
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Rancilio silvia v5
- Μύλος:: Mazzer S.J.
- 2ος Μύλος:: Graef
Είμαι Αθήνα Νέα Σμυρνη.
Όταν είσαι έτοιμος πάρε τηλ.
6984514030 Δημήτρης
Ευχαριστώ.
Όταν είσαι έτοιμος πάρε τηλ.
6984514030 Δημήτρης
Ευχαριστώ.
-
sonex
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Rocket R58 V2
- Μύλος:: Baratza Sette 270w
- Οι καφέδες μου:: Kudu, Taf
Καλημέρα,
Να ενημερώσω ότι ο μύλος πουλήθηκε αλλά παραμένει διαθέσιμη η μηχανή. Επίσης στην μηχανή υπάρχει και ο μαμά πρεσοστάτης που αντικαταςτάθηκε από τον sirai. Όλα τοποθετήθηκαν από τον Gianni (electrons.it) κατά την αγορά της μηχανής. Η τιμή για την μηχανή είναι 300€.
Καλό θα ήταν να κλειδωθεί η αγγελία και να δημοσιεύσω μια καινούρια με τα στοιχεία της μηχανής, εφόσον επιτρέπεται αυτό.
Ευχαριστώ
Να ενημερώσω ότι ο μύλος πουλήθηκε αλλά παραμένει διαθέσιμη η μηχανή. Επίσης στην μηχανή υπάρχει και ο μαμά πρεσοστάτης που αντικαταςτάθηκε από τον sirai. Όλα τοποθετήθηκαν από τον Gianni (electrons.it) κατά την αγορά της μηχανής. Η τιμή για την μηχανή είναι 300€.
Καλό θα ήταν να κλειδωθεί η αγγελία και να δημοσιεύσω μια καινούρια με τα στοιχεία της μηχανής, εφόσον επιτρέπεται αυτό.
Ευχαριστώ
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Καλησπέρα! Κλειδώνω το νήμα οπότε άνοιξε καινούργιο με μόνο την μηχανή.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.