Να στε καλά βρε παιδιά! Όλοι σας! Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια και τα καλά σας λόγια βεβαίως!
Εννοείται Γιώργο αν μπορώ κάπως να βοηθήσω στο email, να βοηθήσω! Απλά σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα καθοδήγηση για το τι ακριβώς πρέπει να γράψω και πως.
Δε φαντάζεστε πόσο πολύ χαρούμενη είμαι! Είναι σαν να μου έδωσαν έναν άλλο μύλο. Όχι το ίδιο μοντέλο. Έναν μικρό κ10 (στην υπερβολή του Χρήστο, μη γρινιάξεις!

)
Σήμερα το πρωί (λόγω ημέρας δουλεύω αργότερα), κατέβηκα στη κουζίνα με αυτοπεποίθηση. Αφού ο αδερφός μου, γύρισε και μου είπε, "ερωτευμένη είσαι?" Του απάντησα, "ναι με το μύλο μου!" ...Εντάξει το έφαγα το δούλεμά μου, αλλά καθόλου δεν πτοήθηκα!
Πάω λοιπόν στο Magic Corner μου στην κουζίνα, και λέω πρώτα θα φτιάξω καφέ (tierra lavazza) για τον αδερφό μου. Και επειδή λέω ανήκει ο καφές στο bagiatila team, θα πάω πιο λεπτά (21)... Μπούκωσε η μηχανή! χαχα

(θυμίζω άγγιγμα μαχαιριών στο 16) Τελικά άλεσα, για τον tierra στο 24 σήμερα, και για τον Tigrato στο 26. Τελικά ο Tigrato, ήθελε λίγο πιο λεπτά, καθότι από 19gr αλεσμένου πήρα 30 gr ροφήματος σε 25 sec. Οπότε πήρα λιγάκι ξινίλα. Καθόλου δε με πείραξε! Ο μύλος είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ και θα ταλαιπωρηθώ λιγάκι στο στρώσιμο. Χώρια του ότι είναι πολύ ενοχλητικό, ότι μία αλέθω tierra, μία tigrato, οπότε πρέπει να κάνω συνεχώς προσαρμογές στη ρύθμιση, πράγμα δυσκολούτσικο στο να παίρνεις αποτελέσματα με επαναληψιμότητα.
Σκέφτομαι απλά να βρω την κατάλληλη ρύθμιση για τον Τίγρη μου, και απλά να αλέθω και για τους άλλους εκεί! Σιγά, λες και θα καταλάβει στο πετιμέζι freddo που πίνει ο αδερφός μου, εάν ο καφές του είναι λιγάκι υποεκχυλισμένος ;;
Αφήστε δε το άλλο! Καινούριος μύλος και έχει λιγότερο σβόλιασμα, από τον παλιό στα 7kg άλεσης! Σχεδόν δεν κάνω κατανομή και έχω κώνο ακλόνητο και ομοιόμορφο!
Ώρε μάνα μου, το ευτυχία είναι αυτή! Μετά από 3 μήνες έχω ΜΥΛΟ!!!