Τα λαθη ειναι ανθρωπινα...οσοι δουλευουν κανουν και λαθη...
Καινουργια Μηχανή και Μύλος
-
buddy
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto IV
- Μύλος:: Woodsman tΑlΩς
- Οι καφέδες μου:: Natural
Re: Καινουργια Μηχανή και Μύλος
Τα λαθη ειναι ανθρωπινα...οσοι δουλευουν κανουν και λαθη...
-
mel9887
- Όνομα: Γιωργος
Καλημέρα και απο εμένα παιδιά, καλώς σας βρήκα!
Σχετικά νέος και γω στο άθλημα, είπα ν'αναβαθμιστώ καθώς μέχρι τώρα έπινα τα καφεδάκια μου από κάτι φτωχομηχανές της κακιάς ώρας
Διαβάζοντας λοιπόν κάποια πράγματα εδώ, όχι τόσα πολλά δυστυχώς λόγω ανύπαρκτου σχεδόν ελεύθερου χρόνου, έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα lelit :
PL41 PLUST pid
PL042 TEMD που έχει και ενσωματωμένο μύλο...
Εχω μπερδευτεί λίγο ανάμεσα στις δύο... Εσείς ποιά θα προτείνατε;
Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πάνω-κάτω στην τιμή που παίζουν οι lelit φυσικα ευπρόσδεκτο!
Επίσης αν μπορούσατε να προτείνατε και ένα μύλο κοντά στα 300 ευρώ θα βοηθούσατε ακόμη περισσότερο
Σχετικά νέος και γω στο άθλημα, είπα ν'αναβαθμιστώ καθώς μέχρι τώρα έπινα τα καφεδάκια μου από κάτι φτωχομηχανές της κακιάς ώρας
Διαβάζοντας λοιπόν κάποια πράγματα εδώ, όχι τόσα πολλά δυστυχώς λόγω ανύπαρκτου σχεδόν ελεύθερου χρόνου, έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα lelit :
PL41 PLUST pid
PL042 TEMD που έχει και ενσωματωμένο μύλο...
Εχω μπερδευτεί λίγο ανάμεσα στις δύο... Εσείς ποιά θα προτείνατε;
Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πάνω-κάτω στην τιμή που παίζουν οι lelit φυσικα ευπρόσδεκτο!
Επίσης αν μπορούσατε να προτείνατε και ένα μύλο κοντά στα 300 ευρώ θα βοηθούσατε ακόμη περισσότερο
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Δεν μας λες πόσα θέλεις να δώσεις συνολικά
Αν θέλεις πακέτο μαζί με μύλο δες αυτή την προσφορά
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00BS7RFA ... ref=plSrch
Αν είσαι Γερμανία τα Best Seller σε μύλο εκεί σε αυτό το όριο τιμής είναι ο Bezzera B005 & Baratza preciso και o vario μετά που κοστίζει παραπάνω.
Αν αντέχει οικονομικά σε καλή τιμή κυκλοφορεί στη Γερμανία και η Bezzera Unica.
Αν θέλεις πακέτο μαζί με μύλο δες αυτή την προσφορά
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00BS7RFA ... ref=plSrch
Αν είσαι Γερμανία τα Best Seller σε μύλο εκεί σε αυτό το όριο τιμής είναι ο Bezzera B005 & Baratza preciso και o vario μετά που κοστίζει παραπάνω.
Αν αντέχει οικονομικά σε καλή τιμή κυκλοφορεί στη Γερμανία και η Bezzera Unica.
-
mel9887
Kαλημέρα φίλε
Για μηχανή μαζί με μύλο μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ αυτή την περίοδο!
Κατα σύμπτωση όλοι οι μύλοι που μου προτείνεις είναι μέσα στις επιλογές που είχα στο μυαλό μου...
Νομίζω οτι στο θέμα μύλος τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα και εκτός απροόπτου σε κάποιον από αυτούς που ανέφερες θα καταλήξω η σε 1-2 συν που εχω στο μυαλο μου...
Αυτό που με δυσκολεύει κυρίως είναι η επιλογή της μηχανης!!
Ας πούμε ότι για μηχανή μόνο μπορώ να διαθέσω αυστηρά μέχρι 600-650 ευρώ και ναι αν παίζει κάποιο ρόλο είμαι κάτοικος Γερμανίας οπότε αναγκαστικά η αγορά θα γίνει απο εδώ!
Από την άλλη πάλι είμαι της άποψης πως αγοράζεις κάτι καλό από την αρχή και ξεμπερδεύεις! Τα σκας λοιπον μία φορά και τέλος!
Θέλω να καταλήξω λοιπόν στο ότι την μηχανή που μου προτείνεις (Unica) την βρίσκω αυτή τη στιγμή 880 ευρώ με Pid από Γερμανία.
Αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από μια lelit των 600 ευρω τότε κάνω ένα μήνα υπομονή ώστε να μαζέψω παραπάνω λεφτά και παίρνω αυτήν αν είναι να αξίζει τον ένα μήνα παραπάνω αναμονής και τα +250 ευρώ
Για μηχανή μαζί με μύλο μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ αυτή την περίοδο!
Κατα σύμπτωση όλοι οι μύλοι που μου προτείνεις είναι μέσα στις επιλογές που είχα στο μυαλό μου...
Νομίζω οτι στο θέμα μύλος τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα και εκτός απροόπτου σε κάποιον από αυτούς που ανέφερες θα καταλήξω η σε 1-2 συν που εχω στο μυαλο μου...
Αυτό που με δυσκολεύει κυρίως είναι η επιλογή της μηχανης!!
Ας πούμε ότι για μηχανή μόνο μπορώ να διαθέσω αυστηρά μέχρι 600-650 ευρώ και ναι αν παίζει κάποιο ρόλο είμαι κάτοικος Γερμανίας οπότε αναγκαστικά η αγορά θα γίνει απο εδώ!
Από την άλλη πάλι είμαι της άποψης πως αγοράζεις κάτι καλό από την αρχή και ξεμπερδεύεις! Τα σκας λοιπον μία φορά και τέλος!
Θέλω να καταλήξω λοιπόν στο ότι την μηχανή που μου προτείνεις (Unica) την βρίσκω αυτή τη στιγμή 880 ευρώ με Pid από Γερμανία.
Αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από μια lelit των 600 ευρω τότε κάνω ένα μήνα υπομονή ώστε να μαζέψω παραπάνω λεφτά και παίρνω αυτήν αν είναι να αξίζει τον ένα μήνα παραπάνω αναμονής και τα +250 ευρώ
- Artisti
Φίλε μου σε τέτοια τιμή θα έλεγα να μην την αφήσεις....
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01090Z80 ... ref=plSrch
https://m.youtube.com/watch?v=zAaMGI4MOf4
https://m.youtube.com/watch?v=JYSangga35I
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01090Z80 ... ref=plSrch
https://m.youtube.com/watch?v=zAaMGI4MOf4
https://m.youtube.com/watch?v=JYSangga35I
-
mel9887
Να είσαι καλά φίλε σ'ευχαριστώ πολύ!
Τις τελευταίες ώρες ψάχνω πληροφορίες για την Unica και εχω ψηθεί άσχημα!
Την βρήκα μάλιστα σε Ιταλικό κατάστημα που ανακάλυψα εδώ στο forum σε ακόμα πιο δελεαστική τιμη:
http://www.elektros.it/kw/en/coffee_mac ... a-pid.html
Τις τελευταίες ώρες ψάχνω πληροφορίες για την Unica και εχω ψηθεί άσχημα!
Την βρήκα μάλιστα σε Ιταλικό κατάστημα που ανακάλυψα εδώ στο forum σε ακόμα πιο δελεαστική τιμη:
http://www.elektros.it/kw/en/coffee_mac ... a-pid.html
- Artisti
Προσοχή η τιμή αυτή στο Elektros είναι χωρίς ΦΠΑ επίσης έχει τιμή πακέτο με το Bezzera μύλο.
Στο Amazon.de είχε ένα κομμάτι στα 460€ αλλά δυστυχώς έφυγε αμέσως δεν το πρόλαβες.
Βγάζουν κάτι τέτοια κοψοχρονιά εκεί αν τα προλάβεις.
Στο Amazon.de είχε ένα κομμάτι στα 460€ αλλά δυστυχώς έφυγε αμέσως δεν το πρόλαβες.
Βγάζουν κάτι τέτοια κοψοχρονιά εκεί αν τα προλάβεις.
-
Rallakias
- Όνομα: Βασίλης
- Μηχανή:: Decent DE1XL
- Μύλος:: Ek43s
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ AMAZON.DE !
Οι ''προσφορές'' που εμφανιζονται στο συγκεκριμενο site σε επίπεδα μισης τιμής ενός προιόντος ειναι 99,9% απάτη.Πρόκειται για χρήστες καινούριους (χωρίς βαθμολογία) ή για κλεμμένους λογαριασμούς εμπόρων που ειναι σε αδράνεια πολύ καιρό και συνήθως εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικό-έχουν στα comments τους ενα email για να επικοινωνησεις μαζί τους.Επιπλέον φαίνονται και απο το γεγονός οτι συνηθως πουλάνε πολλά είδη σε τιμές εξωφρενικά χαμηλές (δείτε οτι μπορεί να ''πουλάνε'' πχ και άλλες καφετιέρες bezzera στη μισή τιμή!!!)
Σκοπός τους ειναι να σε κανουν να επικοινωνήσεις μαζί τους μεσω email και να σε πέισουν να τους στείλεις χρήματα σε λογαριασμο δήθεν της amazon για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.Εννοείται οτι αν το κανεις απλά έχασες τα χρήματα σου....
Αν αντίθετα κανεις την αγορα μέσω amazon , δεσμέυεται το ποσο στην κάρτα σου αλλα εννοείται δεν παραλαμβάνεις ποτέ και τίποτα και μετά απο 20-30 μέρες αποδεσμεύεται το ποσό της κάρτας σου αλλα γενικα ειναι μπλέξιμο χωρίς λόγο.
Τα λέω αυτα σαν παθών .Δεν εστειλα χρήματα σε λογαριασμό εκτος amazon αλλα έμπλεξα με μια τέτοια αγορα και εκανα 1 μηνα να αποδεσμευσω το ποσό απο την κάρτα μου.
Δεν ξέρω γιατι αλλα μονο στο γερμανικο amazon το εχω πετύχει αυτό.
Μακρια απο τέτοιες ''προσφορές'' !
Οι ''προσφορές'' που εμφανιζονται στο συγκεκριμενο site σε επίπεδα μισης τιμής ενός προιόντος ειναι 99,9% απάτη.Πρόκειται για χρήστες καινούριους (χωρίς βαθμολογία) ή για κλεμμένους λογαριασμούς εμπόρων που ειναι σε αδράνεια πολύ καιρό και συνήθως εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικό-έχουν στα comments τους ενα email για να επικοινωνησεις μαζί τους.Επιπλέον φαίνονται και απο το γεγονός οτι συνηθως πουλάνε πολλά είδη σε τιμές εξωφρενικά χαμηλές (δείτε οτι μπορεί να ''πουλάνε'' πχ και άλλες καφετιέρες bezzera στη μισή τιμή!!!)
Σκοπός τους ειναι να σε κανουν να επικοινωνήσεις μαζί τους μεσω email και να σε πέισουν να τους στείλεις χρήματα σε λογαριασμο δήθεν της amazon για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.Εννοείται οτι αν το κανεις απλά έχασες τα χρήματα σου....
Αν αντίθετα κανεις την αγορα μέσω amazon , δεσμέυεται το ποσο στην κάρτα σου αλλα εννοείται δεν παραλαμβάνεις ποτέ και τίποτα και μετά απο 20-30 μέρες αποδεσμεύεται το ποσό της κάρτας σου αλλα γενικα ειναι μπλέξιμο χωρίς λόγο.
Τα λέω αυτα σαν παθών .Δεν εστειλα χρήματα σε λογαριασμό εκτος amazon αλλα έμπλεξα με μια τέτοια αγορα και εκανα 1 μηνα να αποδεσμευσω το ποσό απο την κάρτα μου.
Δεν ξέρω γιατι αλλα μονο στο γερμανικο amazon το εχω πετύχει αυτό.
Μακρια απο τέτοιες ''προσφορές'' !
- Gespresso
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V5
- 2η Μηχανή:: Hario V60
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: Graef cm800
- Οι καφέδες μου:: Όλοι και από λίγο!
Πολύ καλά έκανες και έγραψες την εμπειρία σου. Μου έκανε εντύπωση το ότι είχε μηχανές του χιλιαρικου σε προσφορά στα 400 ευρω. Μόνο το γερμανικό αμαζον.
- Βασιλης Α.
- Μηχανή:: LM GS3 MP 2017
- 2η Μηχανή:: LP Prof. 83
- Μύλος:: Monolith Flat
- 2ος Μύλος:: Comandante C40
- Οι καφέδες μου:: Taf, Gardelli, The Barn,Coff. Collective
Οι συγκεκριμένοι ψεύτικοι πωλητές κάνουν το εξής:
Σου προτείνουν να κάνεις την αγορά μέσω giftcards από το Αμαζον. Όμως στους κανόνες του αμαζον αναφέρεται ότι όταν αγοράζεις κάτι στο site μέσω giftcard, δεν καλυπτεσαι από την 30ημερη εγγύηση του αμαζον. Οπότε στην ουσία και να μην σου στείλει τίποτα ο απατεωνας πωλητής, εσύ μετά δεν έχεις κάλυψη από το αμαζον. Πολύ προσοχή παιδιά και μην κοιτάμε μόνο την τιμή.
Σου προτείνουν να κάνεις την αγορά μέσω giftcards από το Αμαζον. Όμως στους κανόνες του αμαζον αναφέρεται ότι όταν αγοράζεις κάτι στο site μέσω giftcard, δεν καλυπτεσαι από την 30ημερη εγγύηση του αμαζον. Οπότε στην ουσία και να μην σου στείλει τίποτα ο απατεωνας πωλητής, εσύ μετά δεν έχεις κάλυψη από το αμαζον. Πολύ προσοχή παιδιά και μην κοιτάμε μόνο την τιμή.