Graef CM 800 NEW
- Gespresso
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V5
- 2η Μηχανή:: Hario V60
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: Graef cm800
- Οι καφέδες μου:: Όλοι και από λίγο!
Re: Graef CM 800 NEW
Δυστυχώς μόνο το ένα αυτακι θα μπαίνει στο σπειρωμα του δαχτυλιδιου του μυλου (αυτό με τις ενδείξεις). Οπότε, όταν θα κόβει ο μύλος, το μαχαίρι θα σηκώνεται από τη μεριά που του λείπει το αυτακι.
Εκεί μάλλον οφείλεται και ο θόρυβος.
Μπορείς να αγοράσεις καινούργιο σετ μαχαίρια.
Για το άλλο που λείπει κομμάτι από το πςριστρεφομενο μαχαίρι, θα ήταν βοηθητικη μια φωτογραφία. Μπορείς και μέσω Google Drive.
Εκεί μάλλον οφείλεται και ο θόρυβος.
Μπορείς να αγοράσεις καινούργιο σετ μαχαίρια.
Για το άλλο που λείπει κομμάτι από το πςριστρεφομενο μαχαίρι, θα ήταν βοηθητικη μια φωτογραφία. Μπορείς και μέσω Google Drive.
-
Ba-t-istas
Οχι , δεν ειπα οτι λειπει καποιο κομματι απο το περιστρεφομενο μαχαιρι...μονο το ενα αυτακι απο το πανω μαχαιρι (σταθερο εαν θελεις) και στο οποιο υπαρχει , στο κατω μερος των μαχαιριων εκει που πλησιαζουν αυτα του περιστρεφόμενου, ενα φαγωμα στα δοντια...εχω στειλει τις φωτο στο email του forum !!! Παντως εαν μιλαμε για καινουργιο set μαχαιρια πιστευω οτι θα πρεπει να την χαιρετησω αφου το κοστος ανερχεται στα 100+ euro
- Gespresso
Ακριβά. Το εψαξες δηλαδή.
Μονόδρομος μου φαίνεται όμως.
Το φαγωμα είναι μικρότερο πρόβλημα από το αυτακι.
Μονόδρομος μου φαίνεται όμως.
Το φαγωμα είναι μικρότερο πρόβλημα από το αυτακι.
-
Ba-t-istas
Καλημερα σε ολους...ευχαριστω και παλι φιλε gespresso για το ενδιαφερον στο προβλημα μου αλλα και τον φιλο christo για την βοηθεια με τις φωτο !!!! Ναι το εψαξα φιλε, πηρα solino και ζαλιστικα...εντωμεταξυ ψαχνω και ebay και γαμωτο δεν μπορω να βρω τιποτα για πιο φθηνο...ενδεχομενως να μπορουσα να το ψαξω με κανενα κωδικο ανταλλακτικου αλλα δεν μπορω να τον βρω πουθενα και στην solino δεν τον λενε...δεν ξερω πραγματικα τι να κανω με το εργαλειο...μαλλον θα καθομαι και θα τον χαζευω απλα για πολυ καιρο
- Gespresso
Να σαι καλά.
Εκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτα από ανταλλακτικά...
Ένα έμπειρο μέλος του φόρουμ έχει προτείνει στο παρελθόν τον δοικα ως πηγή ανταλλακτικων, για άλλες μηχανές. Κάνε μια δοκιμή.
Άκου 100 ευρώ. .. σαν τα τόνερ των εκτυπωτών που συμφέρει να αγοράσεις καινούργιο εκτυπωτή.. .
Εκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτα από ανταλλακτικά...
Ένα έμπειρο μέλος του φόρουμ έχει προτείνει στο παρελθόν τον δοικα ως πηγή ανταλλακτικων, για άλλες μηχανές. Κάνε μια δοκιμή.
Άκου 100 ευρώ. .. σαν τα τόνερ των εκτυπωτών που συμφέρει να αγοράσεις καινούργιο εκτυπωτή.. .
-
Ba-t-istas
Ευχαριστω rallakias...την ιδια τιμη μου ειπαν και εδω και αλλα τοσα για το κατω μαχαιρι , το περιστρεφομενο !!! Ετσι ακριβως φιλε gespresso .... και ο λογος ειναι (συμφωνα παντα με την solino ) ειναι επειδη ουσιαστικα αυτα τα μαχαιρια εχουν λενε διαρκεια ζωης κοντα στα 800 κιλα καφε πραγμα που σημαινει , λεει, οτι για σπιτικο μυλο ΜΙΑ ΖΩΗ ... οποτε ενας που την παταει καιντα χρειαζεται πληρωνει και την νυφη για ολους τους αλλους.....χαχαχχαχαχ ακου λογικη
- Gespresso
800 κιλά; μπράβο αντοχή!
Πάντως έχει λογική. Αν ήταν να αλλάζουν συχνά, τότε θα ήταν και φθηνά. Προϋπόθεση βέβαια ότι όντως αντέχουν τόσο πολύ.. .
Πάντως έχει λογική. Αν ήταν να αλλάζουν συχνά, τότε θα ήταν και φθηνά. Προϋπόθεση βέβαια ότι όντως αντέχουν τόσο πολύ.. .
-
Ba-t-istas
Ναι και μενα μου φαινονται πολλα ... παντως το θεμα ειναι να πληρωνουμε κατι στην πραγματικη του αξια !!!! Εντωμεταξυ ψαχνοντας για ανταλλακτικα στο net εχω βρει το συγκεκριμενο μοντελο απο το amazon με δυνατοτητα αποστολης στην Ελλαδα παρακαλω και δωρεαν μεταφορικα στα 119€ .... Εεεμ κυριε Παναγιωτακη των φρονιμων τα παιδια πριν αγορασουν ψαχνουν και οχι αφου την πατησουν ....ας προσεχα !!!!!
- Gespresso
Έπεσε η τιμή του. Εγώ το είχα πάρει 145 με τα μεταφορικά από το Amazon.