Ναι το ίδιο με το cafiza είναι.Jazz έγραψε:Φαντάζομαι δε πειράζει αν βάλω Puly Caff, ε ? Το ίδιο είναι.
Ξεβιδώνω και σίτα, ε;; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα... Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ κάτι τέτοιο.
https://m.youtube.com/watch?v=GDnDWP-WWHU
Ναι το ίδιο με το cafiza είναι.Jazz έγραψε:Φαντάζομαι δε πειράζει αν βάλω Puly Caff, ε ? Το ίδιο είναι.
Ξεβιδώνω και σίτα, ε;; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα... Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω ποτέ κάτι τέτοιο.
Εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος οπότε θεωρώ οτι αξίζει! Μποιλερ χαλκού! Το αλουμινιο τέλος!Fazerman έγραψε:τελικα η ποιοτητα της μηχανης τι λεει?αξιζει σαν αγορα για τα χρηματα της?
σκεπτομαι να την αγορασω και προσπαθω να βγαλω συμπερασματα.
το ποιο σημαντικο για μενα ειναι τι μποιλερ εχει.χαλκου? η αλουμινιου?

Μπορεί να φέρεις την πίεση στα 9 bar αλλά θα έχεις σωστή ροή; Στην ULKA EP5 όχι, θα παίρνεις 100+ ml ροφήματος σε περίπου 25s.UltiMo_ έγραψε:την πιεση την ρυθμίζεις με την αλεση. και στα 20 να ειναι η opv, αν η αλεση ειναι σωστή, στα 9 θα ειναι η πίεση στο puck.
Οι Gaggia ήταν ρυθμισμένες για εκχύλιση στα 11bar στο group (δυναμική όχι μετρούμενη με τυφλό) για να είναι συμβατές με την παρασκευή μερίδων ESE και σχεδόν όλοι που είχαν μηχανές με ρυθμιζόμενες OPV τις σέταραν για εκχύλιση στα 9bar, δύο ολόκληρες ατμόσφαιρες κάτω.Artisti έγραψε:...
Και τις Gaggia classic στα 10.5 ~ 11 bar τις ρυθμίζουμε για να είναι κάπου 9 η πίεση στο group.