Καλημέρα!
Θα είμαι περιεκτική για να μην κουράσω. Θέλω να κάνω δώρο μηχανή εσπρέσο (που να κάνει και καπουτσίνο) και έχω σκοπό να την πάρω από Κωτσόβολο επειδή έχω δωροεπιταγή 100 ευρώ. Εγώ μπορώ να βάλω άλλα 100 ευρώ. Τι προτείνετε; Έχω ήδη δει δύο Delonghi την eco310 και την ,ec680. Είναι κάποια από αυτές καλή;
Σας ευχαριστώ!!
Αγορά μηχανής εσπρέσο
- UltiMo_
- Όνομα: Γιαννης
- Μηχανή:: Bezzera Aria Top
- Μύλος:: Mazzer Philos
- Οι καφέδες μου:: μπαγιατίλες!
Re: Αγορά μηχανής εσπρέσο
οχι. πεταμενα λεφτά. αν θελεις να κανεις αξιολογο δώρο σε αυτα τα λεφτα, θα του παρεις εναν μύλο καλό, ωστε να μπει στη διαδικασία να παρει μονος του μια καλη μηχανή. αν δε νομίζεις οτι μπορεί και θέλει να παρει μηχανή μόνος του, τότε οχι
When life throws you curves, aim for the apex
-
ElenaToz
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις την πιο "φτηνή" ποιοτική μηχανή κατά τη δική σου γνώμη;
-
konmax
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
- 2η Μηχανή:: Chemex
- Μύλος:: Quamar Q13E Flat
- 2ος Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Kudu-Handpickers
Έλενα δυστυχώς αν ενδιαφέρεται και γνωρίζει 2-3 πράγματα για τον καφέ τότε με αυτά τα χρήματα πιθανότατα να μην τον ικανοποιήσει το δώρο σου. Δεν το λέω με κακή έννοια απλά για να ξέρεις.
Τώρα αν μιλάμε για περίπτωση που θέλει να φτιαχνει κανα καφεδάκι σπίτι, του αρέσει η διαδικασία αλλά δεν είναι φανατικός του εσπρέσο πάρτου όποια σου αρέσει και θα σε συμβούλευα να μην δώσεις πολύ πάνω απο 100 ευρώ μιας και όλες κάνουν τον ίδιο ,κακό ποιοτικά, καφέ.
Αν ασχοληθεί μετά και του αρέσει, θα αλλάξει σύντομα μηχανή οπότε είναι και κρίμα να έχεις δώσει 200 ευρώ. Αν πάλι δεν του αρέσει η διαδικασία τότε καλά έκανες και δεν έδωσες 200 ευρώ. Win win κατάσταση.
Η πιο εύκολη λύση για να φτιάξει καφέ είναι οι κάψουλες, και σε αυτά τα χρήματα ίσως μπορείς να δεις για Nespresso που είναι Designates, έχουν μηχάνημα για αφρόγαλα και κάνουν καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. *Προσοχή, το ρόφημα που θα βγάλει είναι επίσης κακής ποιότητας αλλά ίσως πιο γευστικό απο την προηγούμενη επιλογή.
Αυτά
Τώρα αν μιλάμε για περίπτωση που θέλει να φτιαχνει κανα καφεδάκι σπίτι, του αρέσει η διαδικασία αλλά δεν είναι φανατικός του εσπρέσο πάρτου όποια σου αρέσει και θα σε συμβούλευα να μην δώσεις πολύ πάνω απο 100 ευρώ μιας και όλες κάνουν τον ίδιο ,κακό ποιοτικά, καφέ.
Αν ασχοληθεί μετά και του αρέσει, θα αλλάξει σύντομα μηχανή οπότε είναι και κρίμα να έχεις δώσει 200 ευρώ. Αν πάλι δεν του αρέσει η διαδικασία τότε καλά έκανες και δεν έδωσες 200 ευρώ. Win win κατάσταση.
Η πιο εύκολη λύση για να φτιάξει καφέ είναι οι κάψουλες, και σε αυτά τα χρήματα ίσως μπορείς να δεις για Nespresso που είναι Designates, έχουν μηχάνημα για αφρόγαλα και κάνουν καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. *Προσοχή, το ρόφημα που θα βγάλει είναι επίσης κακής ποιότητας αλλά ίσως πιο γευστικό απο την προηγούμενη επιλογή.
Αυτά