Ισχύει.
Όταν έχεις τα μανίσια pressurized και δεν βάλεις αυτό το μαύρο πλαστικό στο portafilter πετάει τον καφέ σχεδόν οριζόντια από τους δύο εκροείς.
Όταν έχεις non-pressurized καλαθάκι δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα και έτσι αυτό το μαύρο πλαστικό κομμάτι είναι άχρηστο.
Gaggia καλαθάκια.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Gaggia καλαθάκια.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- ΜiKe
- Όνομα: ΜΙΧΑΛΗΣ
- Μηχανή:: NuovaSimonelli Oscar
- 2η Μηχανή:: Hario V60, Aeropress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Hario mini mill
- Οι καφέδες μου:: όλοι. όλων. απο παντού.
ισχυει αυτό. Το μαυρο εξάρτημα υπάρχει για αυτό ακριβώς τον λόγο. Δεν επιτρέπει τον καφέ που βγαίνει απο το pressurized καλάθι να πιτσιλιέται παντού. χωρίς αυτό ή αν το έχεις τοποθετήσει λάθος το αποτελεσμα ειναι καφές στα πλακακια της κουζίνας!
Με το non pressurized δεν ίσχυει τιποτα τετοιο. δεν το χρησιμοποιείς καν. Εκει υπάρχει αλλη λογίκη εκχύλισης, η οποία χρειάζεται αυτα που ήδη ξέρεις, δηλ tamping, leveling, μύλο, φρέσκο καφέ, αρκετο διαβασμα εδω στο φορουμ ή γενικά στο ιντερνετ κτλ.
Με το non pressurized δεν ίσχυει τιποτα τετοιο. δεν το χρησιμοποιείς καν. Εκει υπάρχει αλλη λογίκη εκχύλισης, η οποία χρειάζεται αυτα που ήδη ξέρεις, δηλ tamping, leveling, μύλο, φρέσκο καφέ, αρκετο διαβασμα εδω στο φορουμ ή γενικά στο ιντερνετ κτλ.
- dimach
- Όνομα: Αχιλλέας
- Μηχανή:: ECM Classika
- Μύλος:: Timemore Sculptor78s
- 2ος Μύλος:: Ascaso I2 mini
- Οι καφέδες μου:: round cup ,taf
Καλημερα ηθελα τα φωτα σας για ενα καλαθακι και ενα portafilter που εχω βρει.....!!!
Ειναι για ese pods ή κατι αλλο ?
Ειναι για ese pods ή κατι αλλο ?