Γεια σας, συγχαρητηρια σε ολους,
Πολυ καλο το φορουμ.. Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα τη συμβουλη σας γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω μια gaggia classic (πριν το 2015)
και ενα μυλο gaggia mdf, να τονισω οτι θα ειναι η πρωτη μου καλη μηχανη για το σπιτι καθως μεχρι τωρα ειχα ολο μηχανες καψουλας(saeco κλπ)
Οι αποριες μου ειναι εξης:
-ειναι ενας καλος συνδιασμος μυλου και μηχανης? (Για τη μηχανη δεν εχω καποιο ενδιασμο καθως για το μπατζετ μου(250-300μυλο κ μηχανη) ειναι η καλυτερη λυση, αλλα για το μυλο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο καλος..
-αν οχι, μπορειτε να μου προτεινεται μυλους ταβανι 150ευρω
-και επισης τι βελτιωσεις θα μπορουσα να κανω στη μηχανη για να παρω το 1000% της?
Αγορα gaggia classic και gaggia mdf
- Edesso
- Όνομα: Βασίλης
- Μηχανή:: Espresso Baby DIY
- 2η Μηχανή:: V60/Bonavita
- Μύλος:: Comandante C40
- 2ος Μύλος:: Compak K10
- Οι καφέδες μου:: cup10 mokka
Re: Αγορα gaggia classic και gaggia mdf
mdf δε θα παιρνα, στα 150 ascaso i2 ή i1.
Μαζεψε αν μπορεις αλλα 100 και παρε ή compak ή mazzer μεταχειρισμενους για να σαι μια και καλη καλυμμενος απο μυλο. Αυτο θα κανα στη θεση σου.
Οσων αφορα τις μοντες στη γιαγια υπαρχει πολυ πλουτος στο φορουμ καθιστε και διαβαστε παιδια μη τα περιμενετε ολα στο πιατο!!!
Φιλε μου ακομη δεν εμαθες να βγαζεις καφε απο τη γιαγια, βιαζεσαι ολα στην ωρα τους για να καταλαβεις και τη διαφορα στο φλυτζανι
Μαζεψε αν μπορεις αλλα 100 και παρε ή compak ή mazzer μεταχειρισμενους για να σαι μια και καλη καλυμμενος απο μυλο. Αυτο θα κανα στη θεση σου.
Οσων αφορα τις μοντες στη γιαγια υπαρχει πολυ πλουτος στο φορουμ καθιστε και διαβαστε παιδια μη τα περιμενετε ολα στο πιατο!!!
Φιλε μου ακομη δεν εμαθες να βγαζεις καφε απο τη γιαγια, βιαζεσαι ολα στην ωρα τους για να καταλαβεις και τη διαφορα στο φλυτζανι
espresso junkie...
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
Re: Αγορα gaggia classic και gaggia mdf
συμφωνω με τον παραπανω φιλο για τον μυλο. παρε καλυτερα έναν μεταχειρισμενο να σου βγαλει μια ζωη. η γνωμη μου για την μηχανή είναι μια χαρα αλλα μην τις βαζεις χερι περα από τις συντηρήσεις της κατά την γνωμη μου. δεν χρειαζεται τιποτα extra.