Wega vs Gaggia ?
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Re: Wega vs Gaggia ?
Aν ψάχνεις μτχ επαγγελματική χωρίς να έχεις έμπιστο δικό σου μάστορα να την τσεκάρει τότε απλά ρίχνεις ζαριές...
artisti όπως είπα μεγάλο ρόλο παίζει για εμένα το service και και φυσικά ο μαστορας να μπορεί να μου λύσει κάθε πρόβλημα που θα έχω αυθημερόν αν θα έχω , και οι δύο μηχανές είναι καθαρές και απο service και το παλικάρι αρκετά σωστός επαγγελματίας , σίγουρα η διαφορά τιμής φτάνει το 1/4 του κόστους της πιο καινούργιας σειράς vega με λίγα λόγια γλυτώνω ενα 400'ρι στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να το διαθέσω κάπου αλλού. πχ η τιμή μιας vegas 7ετίας μετά απο service και με εγγύηση μου την δίνει στα 1.500 σίγουρα η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλα ουτε και αμελητέα , εσείς τι μου προτείνετε να πράξω σίγουρα το 400αρι δεν είναι στραγάλια αλλά δεν είναι και απαγορευτικό ποσό για μια μηχανή 7 χρόνια νεότερη και με ελάχιστα χιλιόμετρα το θέμα είναι αν αξίζει τελικά να δώσο τα επιπλέον χρήματα γιατί δεν έχω σκοπό να την μεταπουλήσω την μηχανή ουσιαστικά την παντρεύομαι μια για πάντα.
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Mα δεν μπορουμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση έτσι και φυσικά δεν μπορούμε να δώσουμε αυμβουλή αγοράς.
Πρέπει να βρεις έναν τεχνικό δικό σου και οχι του πωλητή και να την εξετάσει.
Αν η παλιά δεν έχει φθορά που αργότερα θα την πληρώσεις γιατί όχι,αλλά δεν μπορουμε να το πουμε εμείς αυτό.
Τα χρόνια είναι ενδειξη αλλά αυτό που μετρά είναι η πραγματική κατάσταση.
Και αυτή μόνο ένας σοβαρός επαγγελματίας μπορεί να σου την δώσει.
Πρέπει να βρεις έναν τεχνικό δικό σου και οχι του πωλητή και να την εξετάσει.
Αν η παλιά δεν έχει φθορά που αργότερα θα την πληρώσεις γιατί όχι,αλλά δεν μπορουμε να το πουμε εμείς αυτό.
Τα χρόνια είναι ενδειξη αλλά αυτό που μετρά είναι η πραγματική κατάσταση.
Και αυτή μόνο ένας σοβαρός επαγγελματίας μπορεί να σου την δώσει.
- UltiMo_
- Όνομα: Γιαννης
- Μηχανή:: Bezzera Aria Top
- Μύλος:: Mazzer Philos
- Οι καφέδες μου:: μπαγιατίλες!
μια μεταχειρισμένη σε κακή κατάσταση, παρατημένη, βρώμικη, είναι χειρότερη απο μια 7 ετών παλαιότερη που όμως είχε σχολαστικό σέρβις και συντήρηση.
την κατάσταση δες και την τιμή. άσε το έτος κατασκευής, δεν άλλαξε καμμια τεχνολογία
την κατάσταση δες και την τιμή. άσε το έτος κατασκευής, δεν άλλαξε καμμια τεχνολογία
When life throws you curves, aim for the apex
εντάξει παιδιά με καλύψατε ,ευχαριστώ!