Θα το γράψω εδώ μιας και το θέμα είναι παρόμοιο με του συνονόματου Βαγγέλη.
Όπως σας ανέφερα και εδώ:
viewtopic.php?f=2&t=966 την Παρασκευή αγόρασα τη New Baby από τα Media Markt στο Μαρούσι. Μετά λοιπόν τα πρώτα 3-4 πατήματα του πλήκτρου εκχύλισης, το κουμπί έχει την ίδια συμπεριφορά με το κουμπί του ατμού της εσπρεσιέρας του Βαγγέλη, με τη διαφορά ότι δε μένει το λαμπάκι αναμένο. Δηλαδή, το κουμπί το πατάω, αλλά δεν μένει πατημένο μέσα και επανέρχεται χωρίς να μπορώ να κάνω brew αν δεν έχω πατημένο το πλήκτρο συνεχώς. Για να μπορέσει να πατηθεί και να μείνει μέσα, θα πρέπει είτε να επιμείνω πολλές φορές, είτε να το πατήσω ΠΟΛΥ μέσα.
Παρατηρώντας πλαγίως τη μηχανή, πρόσεξα ότι το κουμπί του ατμού είναι σε κάθετη θέση και αρκετά έξω όταν είναι στη θέση off, σε σύγκριση με το κουμπί της εκχύλισης/ζεστού νερού, το οποίο όταν είναι Off είναι αφενός λίγο πιο μέσα και αφετέρου με μικρή κλίση προς τα πάνω και αριστερά.
Έσκασα από τη στενοχώρια μου.... Μα στον πρώτο καφέ ρε γαμώτο;
Το θέμα είναι τι να κάνω τώρα.....
Να την πάω πίσω στα Media Markt; Και μετά τι; Αλλαγή; Απ' ότι μου είπαν στα Media Markt τη μέρα που την αγόραζα ήταν το τελευταίο κομμάτι από τις Baby, είτε αφορά τις New Baby, είτε αφορά τις Baby Dose. Βέβαια μου είπαν ότι θα φέρνανε από Τρίτη, αλλά δεν ξέρω...
Ή να την πάω απευθείας για service;
Απ' ότι είδα στο βιβλίο οδηγιών δεν αναφέρει τη Eurogat, αλλά κάποια εταιρεία Σίβα Τεχνική που είναι στο Αιγάλεω....
Τι λέτε;
Έχω σπαστεί τόσο πολύ που ήδη την έχω ξαναπακετάρει από χθες το βράδυ που τη χρησιμοποίησα πρώτη φορά και περιμένω να έρθει η Δευτέρα για να τους την πάω πίσω και να ζητήσω (αν γίνεται) refund...