Carlito έγραψε:Off topic:Ευτυχώς έφυγε η παρένθεση γτ σε έτρωγε.. εγω το βρήκα αστείο πάντως χεχεεχεχ
Οπότε Μέλπω όπως κατάλαβες reset τις ρυθμίσεις και ξεκίνα με τα παραπάνω που λεει ο Γιάννης και αρκετοί απο εδω μέσα κ προχώρα με αυτά, αν δεν σου κάνει ξεκινα να διαβάζεις πάλι τα ποστ του Παύλου κ συνεχισε με εκείνα. Κάπου θα βρείς λυση

Γιάννη αυτό που κατάλαβα εγω, είναι οτι ορισμένοι τη βρίσκουν με αντιπαραθέσεις !
Εφ' όσον υπάρχει μια δημόσια συζήτηση για κάποιο θέμα ,τότε :
1. Ρωτάω κι όποιος κι αν θέλει απαντάει!
2. Στο πλαίσιο της υγιούς αντιπαράθεσης, δεν ειρωνεύομαι, δεν χλευάζω και δεν υποτιμώ κανέναν. Όποιος αρέσκεται στις παραπάνω συμπεριφορές, δικαίωμά του, αλλά και δικό μου ν' αντιδρώ.
3. Στο ίδιο πλαίσιο επίσης, όποιος βαριέται /ή κουράζεται ν' απαντήσει /ή θεωρεί οτι έχει την υπέρτατη γνώση /ή δε μπαίνει στο κόπο να καταλάβει πραγματικά πιό είναι το πολύ συγκεκριμένο ζητούμενο, αλλά αρέσκεται στο να εκτοξεύει ειρωνίες/υπονοούμενα/υποτιμητικά σχόλια, μπορεί απλά να μη συμμετέχει, δε τον υποχρεώνει κανείς.
4. Τέλος ,δεν υποχρεώνω κανέναν να μου λύσει κανένα πρόβλημα οπότε σχόλια του στυλ "κάνε οτι σου είπαμε όλοι εδωμέσα και μην κάνεις φωτοκοκοδιάγνωση, μη ρωτάς εκείνο ή το άλλο", καλά θα κάνουν να λείπουν και να δίνει απάντηση όποιος θέλει/ξέρει/μπορεί στο συγκεκριμένο θέμα, με όμορφο κι ευγενικό τρόπο.
Ξέρω κι εγω να ειρωνεύομαι αν χρειαστεί.
Δε θα επαναλάβω το θέμα, δε θα υποδείξω το σημείο στο οποίο ακούω τα σχόλια κι άλλων συνομιλητών εκτός του Παύλου -
και μάλιστα ακολουθώ και τις οδηγίες τους - όποιος θέλει να συμμετέχει με
καλή διάθεση ,ας ψάξει να τα βρει.
5. Σέβομαι κάθε συνομιλητή κι απαιτώ τον ανάλογο σεβασμό.
Αυτά, σ' ευχαριστώ για την παρέμβαση, αλλά δεν είναι θέμα ρυθμίσεων! Έχουν γίνει πάνω απο 2 φορές reset κι όπως καταλαβαίνεις (ελπίζω) πέρα απο τα θεωρητικά περί σωστού καφέ κι εκχύλισης που τα γνωρίζω (είπα σε πολύ αρχικό ποστ γιατί τη δεδομένη στιγμή δεν τα κοιτάω), τη συμπεριφορά της μηχανής μπορεί ουσιαστικά να την κρίνει μόνο όποιος την έχει.
Για το λόγο αυτό, θέτω την απορία μου στο θρεντ που αφορά τη μηχανή!!