Ascaso i-steel i2 honest review

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
panost3
Όνομα: Πάνος
Μηχανή:: Gaggia Classic
Μύλος:: Mazzer mini SSP

Re: Ascaso i-steel i2 honest review

Δημοσίευση από panost3 » Πέμ Οκτ 16, 2014 7:06 pm

Arcadas έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι 1 αρνητικο θεμα να ειναι παραπλανητικο
τα 5-10 θετικα δεν ειναι παραπλανητικα?
οταν καποιος θελει να αγορασει κοιταζει και τα δυο εγω προσωπικα αν κατεληγα σε αυτο το μυλο τουλαχιστον δεν θα τον αγοραζα απο το καταστημα που το πηρε ο φιλος
γιατι δε μπορει κυριε να σου εχω πει την Οδυσσεια μου και εσυ με το που εφτιαξες 1 καφε 60m/30sec να μου λες ειναι ετοιμος...

Συγνώμη φίλε μου αλλά νομίζω με παρεξήγησες...

Λέγοντας παραπλανητικό δεν εννοώ πως ο μύλος είναι σώνει και καλά όπως λέω έγω και πως είναι άσχημο να ακούγονται οι αρνητικές απόψεις. Δεν έχει να κάνει με το εάν ο μύλος ικανοποιεί εμένα η όχι... Όταν όμως ανοιγεις ενα thread και ενημερώνεις τον κόσμο πως ο μύλος κόβει όπως θέλει αυτός είτε βιδώνεις είτε ξεβιδώνεις και ιδανική ρύθμιση δεν μπορει να βρέθει, ε συγνώμη αλλά κάτι τετοιο δεν ισχύει! Αυτό εννοώ παραπλανητικό... Εκτώς βέβαια και αν υπάρχει πρόβλημα με τον μύλο εξ αρχής οπότε για κάτι τετοιο όπως είπες ευθυνεταί το μαγαζί που τον πούλησε και όχι ο μύλος (που είναι το αντικείμενο του συγκεκριμένου thread).

Επίσης, δεν εναντιώνομαι στον φίλο που έχει το πρόβλημα και θα χαρώ να τον βοηθήσω εφόσον μπορώ σε οτιδήποτε σχετικό με τον μύλο αν φυσικά το ζητήσει. Προπάντων ποτέ δεν είπα πως επειδη πέτυχα 1 καφέ 60ml/30sec θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο! Μαθαίνω και πειραματίζομαι και ό,τι είπα έχει να κάνει με την μικρή (όπως τόνισα και απ'την αρχή) εμπειρία μου με τον συγκεκριμένο μύλο..

Arcadas
Όνομα: Θανασης
Μηχανή:: Gaggia Baby Twin
2η Μηχανή:: Silvercrest
Μύλος:: Ascaso i-mini2 Alu
2ος Μύλος:: Hario mini
Οι καφέδες μου:: ----------

Δημοσίευση από Arcadas » Πέμ Οκτ 16, 2014 7:45 pm

δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης μια παρεα ειμαστε και κουβεντιαζουμε.
αυτο που θελω να πω ειναι πως το θεμα που εχει ανοιξει ο φιλος ειναι ενα review και τα review δε νομιζω οτι ειναι παντα θετικα.
οπως κανουμε για κατι που μας αρεσε ετσι κανουμε για κατι που μας χαλασε!

τα 60ml/30sec ηταν για το μαγαζι που πηγε για check up ο μυλος :-)

jimkopa
Όνομα: Δημήτρης
Μηχανή:: Delonghi EC155
Μύλος:: Ascaso i-mini i2

Δημοσίευση από jimkopa » Πέμ Οκτ 16, 2014 8:01 pm

Arcadas έγραψε:δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης μια παρεα ειμαστε και κουβεντιαζουμε.
αυτο που θελω να πω ειναι πως το θεμα που εχει ανοιξει ο φιλος ειναι ενα review και τα review δε νομιζω οτι ειναι παντα θετικα.
Θα διαφωνήσω το θεμα που ανοιξε ο φιλος δεν ειναι review...διοτι εχει πολλα αναληθή που δεν ισχυουν(για την πλειοψηφια των μηχανων για την δικη του περιπτωση ναι ) ...δεν υπαρχει αντικειμενικότητα ..προσωπικη γνωμη υποκειμενικη ισως ...οχι οτι δεν του ετυχε το προβληματικο οκ ?Αληθεια λεει ο φιλος

το να αγορασω ενα ελατωματικο πραγμα και να γραψω το τι προβλημα μου εβγαλε ειναι review ?

honest περιπετεια να την ονομασουμε , honest ατυχια να την ονομασουμε ,honest περιπτωση να την ονομασουμε

honest review ΔΕΝ το λεμε ομως

ασε που και μονο που αναφερει ο ιδιος το honest μας προδιαθετει οτι ολες οι καλες κριτικες δεν ειναι honest ..ή μηπως το αναφερει επειδη και η δικη του αποκλίνει πολυ απο την πραγματικοτητα το ξερει και ο ιδιος ....

αλληθεια υπαρχουν για τον συγκεκριμενο μυλο και μη honest ? θα ηθελα μια να ακουσω ...

Άβαταρ μέλους
Y.V
Όνομα: Γιάννης
Μηχανή:: ALEX DUETTO II
Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs

Δημοσίευση από Y.V » Πέμ Οκτ 16, 2014 10:14 pm

Ειναι εμφανέστατο υποθέτω τοις πάσι ότι μόνο ο συγκεκριμένος μύλος έχει πρόβλημα. Ενώ στα κείμενα του θεματοθέτη (και παρ ότι καταννοώ πλήρως τον εκνευρισμό του), σε αυτό το θέμα γενικεύει αδίκως!

Από την άλλη, κατά την γνώμη μου, όσο άδικο και υπερβολικό είναι αυτό, άλλο τόσο είναι το... «νομίζω ότι καλύτερο η ακριβότερο πάρει κανείς είναι υπερβολή»! :a048: Ειδικά αν έχει εξοπλισμό από gaggia classic και πάνω!

jimkopa

Δημοσίευση από jimkopa » Πέμ Οκτ 16, 2014 11:05 pm

παιδια μην παιζετε με τις λεξεις .μιλησα για την πλειοψηφια του κοσμου για τον μεσο ορο οκ μπορει να ηταν λιγο ατυχης η λεξη οποιοδηποτε το χομπι του του το λες υπερβολη ..ισως και επειδη εχει λιγο την μυγα να ενοχλειται ...μακαρι να παιρνα και γω τις κορυφες και ας με λεγανε υπερβολικο

ισως και επειδη ο καθενασ μιλαει με το βαλαντιο του οκ το παιρνω πισω αυτο που ειπα

υπαρχει ζωη και ωραιοπιοτος καφες και για τους "φτωχους" μην μου πειτε δεν εχουμε το δικαιωμα και μεις με τους ταπεινους ascaso να γευτουμε ωραιο καφε

δεν μπορουμε ολοι να οδηγαμε φερραρι υπαρχει ζωη και με τα μικρα τουρμπακια

καντε ενα γκαλοπ και ρωτηστε τον κοσμο 2000 μηχανη και κοφτη αν το βλεπει υπερβολη

οκ ειμαι σε φορουμ ειδικα εσπρεσσο ....ε για μενα ειναι υπερβολη 2000 μπορει αργοτερα να τα δωσω τωρα ειναι υπερβολη

επειδη τα δωσατε καποιοι μην χαλιεστε με αυτο που λεω καλα κανατε και μαγκια σας ...και μενα αν μου περισευανε πολυ πιθανον να τα εδινα ...εχω δωσει λεφτα και λεφτα για αλλα χομπι

απλα υπαρχει ζωη και κατω απο Mazzer Super Jolly kai Malkhoning Vario

Άβαταρ μέλους
Y.V

Δημοσίευση από Y.V » Πέμ Οκτ 16, 2014 11:27 pm

Tώρα χτυπάς κάτω απ τη μέση, ενώ ειμαι βέβαιος ότι γνωριζεις ότι στην πραγματικότητα είσαι άδικος! :a026:

Υπερβάλεις σε όλα, (σε όλα όμως!) χρησιμοποιώντας την υπαρκτή οικονομική δυσχέρεια του κόσμου για να δημιουργήσεις συναισθηματική αρνητική εντύπωση για τις απόψεις μου!

Εγώ ότι είχα να πω το είπα και δεν θα δώσω συνέχεια! (επίσης, ίσως επειδη προσεχω υπερβολικά τις εκφράσεις μου, δεν θεωρώ δικαιολογία βαρύνουσα το «είπα, ξ'είπα δεν έγινε και τίποτα»!)
Εξ άλλου αντέδρασα σε αυτό που τώρα ( οπως ανεφερες στο προηγουμενο ποστ σου) ξεείπες και σε τιποτα άλλο! :c034:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Y.V την Πέμ Οκτ 16, 2014 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Makron
Όνομα: Ντίνος
Μηχανή:: Gaggia Baby Twin
Μύλος:: Graef CM702
Οι καφέδες μου:: Finest Coffee Berlin, TAF, Hausbrandt

Δημοσίευση από Makron » Πέμ Οκτ 16, 2014 11:48 pm

jimkopa έγραψε:
Θα διαφωνήσω το θεμα που ανοιξε ο φιλος δεν ειναι review...διοτι εχει πολλα αναληθή που δεν ισχυουν(για την πλειοψηφια των μηχανων για την δικη του περιπτωση ναι ) ...δεν υπαρχει αντικειμενικότητα ..προσωπικη γνωμη υποκειμενικη ισως ...οχι οτι δεν του ετυχε το προβληματικο οκ ?Αληθεια λεει ο φιλος
Δεν είναι review ΟΚ αλλά είναι αντικειμενικό και όχι υποκειμενικό. Μη μπερδεύεσαι. Είναι αντικειμενικό όσον αφορά στο μύλο του. Και προσωπική γνώμη του, ναι. Αλλά όχι υποκειμενική. Εφ' όσον παρατηρεί τα προβλήματα για καιρό, τα καταγράφει, τα επαληθεύει, τα βλέπουν και στο service, δεν είναι υποκειμενική γνώμη. Το προτιμώ αυτό από τα θετικά σχόλια γενικού τύπου "φυσάει, καλά δεν υπάρχει, κόβει άψογα, έχει άριστη σχέση τιμής απόδοσης"... Δεν έχει.

Κατά τα υπόλοιπα αγαπητέ jimkopa στο τελευταίο ποστ σου με κάνεις να νοιώθω ότι λαϊκίζεις. Καλύτερα νομίζω να μη χρησιμοποιείς για ισχυρισμούς τα 2 χιλιάρικα και ότι λίγοι μπορούν να τα δώσουν, να κάνουμε γκάλοπ να δούμε πόσοι το βλέπουν υπερβολή κλπ. Νομίζω ότι χάνεις τα επιχειρήματά σου έτσι. Πιστεύω ότι καλύτερα να μείνεις στο τι καταλαβαίνεις εσύ από όλο αυτό και πως σου φαίνεται εσένα, από το να χρησιμοποιείς δημαγωγικές εκφράσεις. Χωρίς παρεξήγηση!

jimkopa

Δημοσίευση από jimkopa » Πέμ Οκτ 16, 2014 11:52 pm

αντε καλα ειμαι λιγο αδικος δεν υπαρχει υπερβολή για αυτο που αγαπαμε :coffee: ...

ημουν και γω υπερβολικος για να ισορροπήσω το threat ....δεν μπορω να διαβαζω καποιον να λεει σκουπιδι τον συγκεκριμένο μυλο

αλλο ηταν το θεμα του threat και νομιζω το χαλασαμε λιγο :offtopic:

Άβαταρ μέλους
Y.V

Δημοσίευση από Y.V » Παρ Οκτ 17, 2014 12:02 am

Σ αυτό συμφωνούμε νομίζω όλοι και έχουμε καταθέσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απ την αρχή τις αντιρήσεις μας! :oneup:

skuros
Όνομα: Γιωργος
Μηχανή:: Δεν αποφασισα ακομη
2η Μηχανή:: Bacchi
Μύλος:: Δεν αποφασισα ακομη
2ος Μύλος:: Porlex Tall
Οι καφέδες μου:: Θα δουμε

Δημοσίευση από skuros » Σάβ Οκτ 18, 2014 12:28 pm

Αγαπητε geofrantz συγχαρητηρια για την περιγραφικοτατη αν και συναισθηματικα φορτισμενη παρουσιαση της εμπειριας συμβιωσης που ειχες με τον συγκεκριμενο μυλο.Πιστευω πως με αυτο το ποστ εκανες πολυ κοσμο να το ξανασκεφθεί,οσους τουλαχιστον εχουν βαρεθει να διαβαζουν αναμασηματα τυπου,"πολυ καλος για τα λεφτα του","οτι πληρωνεις παίρνεις" κλπ.Πιστευω πως οσα μας αφηγηθηκες με σπαρταριστή ειλικρίνεια ηταν ακριβή και χρησιμοτατα.Νασαι καλα γιατι μ'εκανες κ' γελασα με τον αυτοσαρκασμό κ' την υφέρπουσα ειρωνεία σου!

Απάντηση