Τι μπορώ να παρω με 2000 ευρώ;
-
skuros
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Δεν αποφασισα ακομη
- 2η Μηχανή:: Bacchi
- Μύλος:: Δεν αποφασισα ακομη
- 2ος Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: Θα δουμε
Re: Τι μπορώ να παρω με 2000 ευρώ;
Γεια σας και παλι.Δεν εγινα και πολυ σοφοτερος ολο αυτο το καιρο αλλά κατι λιγα αρχισα να καταλαβαίνω,κυριως απ το φορουμ και σκορπια απο δω κι απο κεί.Το ερωτημα μου αν θυμαστε αφορουσε την αγορα ενος πληρους σετ με maximum οροφη 2000 ευ.Σημερα ειδα μια προσφορα και θα ηθελα τη γνωμη σας αν δεν σας κανει κοπο, αυτήν εδω που περιλαμβανει μηχανη, μυλο και αλλα παραφερνάλια: http://www.coffeeitalia.co.uk/proddetai ... musica_lux
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Καλή ειναι σαν προσφορά αν και ο mazzer mini είνσι λίγος για τέτοια μηχανή ήθελε τουλάχιστον εναν Super Joly..
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Aπ ότι μπορώ να συμπεράνω δεν είναι ο Mini.
Είναι ο Μini electronic, διότι εκτός ότι τον electronic έχει στην φωτογραφία, γράφει και mod A, που μόνο στους electronic υπάρχει τέτοιος τύπος.
Είναι ο Μini electronic, διότι εκτός ότι τον electronic έχει στην φωτογραφία, γράφει και mod A, που μόνο στους electronic υπάρχει τέτοιος τύπος.
-
skuros
Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει λιγακι.Αυτο γιατι απ' οτι διαβαζω, ενω συμπεραινω πως κυρια προυπόθεση για ενα καλο εσπρεσο ειναι ο μυλος, ολοι σχεδον αρχιζουν ψάχνοντας μηχανη!Ας αλλαξω λιγο το ερωτημα:Στο προαναφερομενο μπατζετ αρχιζοντας με μυλο πρωτα και μηχανη μετά,ως οριστικες επιλογες, χωρις δλδ μελλοντικες αναβαθμισεις, τι θα επιλέγατε;
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Εγω θα αγοραζα αυτην http://casabarista.com/expobar-brewtus-iv/ 
- alexgrc
- Όνομα: Αλεξανδρος
- Μηχανή:: Expobar Office Leva
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- Οι καφέδες μου:: Ethiopia Sidamo, Hausbrandt Academia
http://www.mazzer.com/scheda.asp?idprod=8Artisti έγραψε:Καλή ειναι σαν προσφορά αν και ο mazzer mini είνσι λίγος για τέτοια μηχανή ήθελε τουλάχιστον εναν Super Joly..
O mazzer mini electronic εχει ιδια μαχαίρια με τον Super Jolly , εγω θα σου ελεγα να προχωρήσεις μια χαρα σετάκι ειναι! Δεν υπαρχει περιπτωση να σε απογοητεύσει.
-
skuros
Giwrgos και alexgrc:Η Brewtus IV ηταν μια απο τις πρωτες μου πιθανες επιλογες λογω της φιλοσοφιας των DB και φυσικα της τιμης σ αυτήν την κατηγορία.Υπαρχει ομως ενα θεμα και απευθυνομαι ιδιαίτερα στον alexgrc που οπως βλεπω ειναι ηδη κατοχος μιας Expobar office Leva , τι γινεται με την τεχν. υποστηριξη στην Ελλαδα, κι αν εισαι ικανοποιημενος εως τωρα απο την μηχανη,θα την ξαναγοραζες ας πουμε;Ευχαριστω.