ascaso imini i1
- mitsos1311
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Bezzera BZ99s
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Αscaso i-steel Ι-1
- Οι καφέδες μου:: Στο Ψάξιμο...
Re: ascaso imini i1
Τιποτα φιλε μου να εισαι καλά , ότι χρειαστείς εδω είμαι να σου λύσω οποιαδήποτε απορία μπορώ και ξέρω . Επίσης αν τελικά τον επιλέξεις θα σου πρότεινα την έκδοση brush inox σαν τον δικό μου που ταιριάζει καλύτερα με την classic 
- john21
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: Ns Oscar
- Μύλος:: Sette 270
- 2ος Μύλος:: Pharos 2
- Οι καφέδες μου:: Taf,Taresso,Kudu,Cup10
Όταν βρεθεί το οικονομικό θα γίνει η δουλεία...
(Επίσης αν τελικά τον επιλέξεις θα σου πρότεινα την έκδοση brush inox σαν τον δικό μου που ταιριάζει καλύτερα με την classic)
αυτή την έκδοση έχω στο μάτι για τον ίδιο ακριβώς λόγο 
(Επίσης αν τελικά τον επιλέξεις θα σου πρότεινα την έκδοση brush inox σαν τον δικό μου που ταιριάζει καλύτερα με την classic)
- mitsos1311
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Bezzera BZ99s
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Αscaso i-steel Ι-1
- Οι καφέδες μου:: Στο Ψάξιμο...
Ε ναι αυτό είναι το βασικότερο!
Όπως λέει και ο πατέρας μου" Άμα έχεις λεφτά όλα ωραία είναι!!!"
Όπως λέει και ο πατέρας μου" Άμα έχεις λεφτά όλα ωραία είναι!!!"
-
tyxodioktis
- Όνομα: Ανδρέας
- Μηχανή:: Gaggia Classic PID
- 2η Μηχανή:: Nes Gusto
- Μύλος:: Ascasio i1 Steel
- 2ος Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: Ακόμα στο ψάξιμο...
Καλησπέρα...
Πήρα και γω αυτόν τον μύλο (σε brush inox ασορτι με classic) εφόσον με πόνεσε το χέρι με τον porlex...
Όλα καλά, απλά θέλει λίγο χτύπημα πριν απομακρύνεις το portafilter γιατί τα τελευταία 2 γραμμάρια κολλάνε μέσα και πέφτουν σιγά σιγά στο πάτωμα.
Επίσης το κολπάκι με τις ανάποδες βίδες δεν βολεύει γιατι δεν πατιέται το κουμπί καλά. ( βρίσκει το spout στο διχαλο)....
...+ ότι δεν φαίνεται το όνομα της Ascasio και χάνει λίγο και από μούρη...
Ερώτηση...υπάρχει τρόπος να αδειάζω το εσωτερικό από παλιούς καφέδες, όταν έχω καιρό να τον χρησιμοποιήσω? ( προφανως χωρις να τον ανοίξω...), η απλα τα πρωτα γραμμάρια του νέου καφέ τα πετάω?
Πήρα και γω αυτόν τον μύλο (σε brush inox ασορτι με classic) εφόσον με πόνεσε το χέρι με τον porlex...
Όλα καλά, απλά θέλει λίγο χτύπημα πριν απομακρύνεις το portafilter γιατί τα τελευταία 2 γραμμάρια κολλάνε μέσα και πέφτουν σιγά σιγά στο πάτωμα.
Επίσης το κολπάκι με τις ανάποδες βίδες δεν βολεύει γιατι δεν πατιέται το κουμπί καλά. ( βρίσκει το spout στο διχαλο)....
...+ ότι δεν φαίνεται το όνομα της Ascasio και χάνει λίγο και από μούρη...
Ερώτηση...υπάρχει τρόπος να αδειάζω το εσωτερικό από παλιούς καφέδες, όταν έχω καιρό να τον χρησιμοποιήσω? ( προφανως χωρις να τον ανοίξω...), η απλα τα πρωτα γραμμάρια του νέου καφέ τα πετάω?
- dimitris1
- Όνομα: dimitris
- Μηχανή:: gaggia classic
- Μύλος:: Ascaso Steel i-2
καλημερα σε ολους...και να που ειρθε η μεγαλη ωρα να αγορασω μυλο...σκεφτομαι να παρω καποιον απο την σειρα της ascaso αλλα εχω μπερδευτει...η χρηση αφορα 3-4 καφεδες την ημερα.αυτο με τα μαχαιρια με μπερδευει πολυ...
οι ποιο εμπειροι που εχουν παρει μυλο αυτης της εταιριας ας μου πουν την γνωμη τους...μεχρι 200 ευρω μπορω να τα δωσω.ευχαριστω πολυ
-
adamtsi160
- Όνομα: Αδαμ
- Μηχανή:: Gaggia classic
- 2η Μηχανή:: Rancilio Silvia
- Μύλος:: Ascaso i1
Εγώ εχω τον I1 σε brushed inox και είμαι ευχαριστημένος βέβαια δν είχα ξανά επαφή με μύλο αλλά για πρώτος καλός είναι......σίγουρα δν τον παντρευεσαι κιόλας....
-
tyxodioktis
- Όνομα: Ανδρέας
- Μηχανή:: Gaggia Classic PID
- 2η Μηχανή:: Nes Gusto
- Μύλος:: Ascasio i1 Steel
- 2ος Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: Ακόμα στο ψάξιμο...
Καλησπερα
Μόνο που θα δώσει 200 ευρώ για πρώτος θέλει να είναι καλός υποθέτω.
Εγώ φίλε πήρα τον προαναφερομενο brush inox και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω και μεγάλη πείρα αλλά αν βγει και αξιοπιστος (άραγε οι μύλοι χαλάνε? ) έχω σκοπό να τον κρατήσω καιρό...
Μόνο που θα δώσει 200 ευρώ για πρώτος θέλει να είναι καλός υποθέτω.
Εγώ φίλε πήρα τον προαναφερομενο brush inox και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω και μεγάλη πείρα αλλά αν βγει και αξιοπιστος (άραγε οι μύλοι χαλάνε? ) έχω σκοπό να τον κρατήσω καιρό...
-
Arcadas
- Όνομα: Θανασης
- Μηχανή:: Gaggia Baby Twin
- 2η Μηχανή:: Silvercrest
- Μύλος:: Ascaso i-mini2 Alu
- 2ος Μύλος:: Hario mini
- Οι καφέδες μου:: ----------
τον εχω στα υποψην αυτο το μυλο λογο των επιπεδων μαχαιριων δε ξερω και πολλα βεβαια αλλα σε σχεση με τα κονικα νομιζω οτι ειναι λιγο καλητερος.
δε ξερω ποσο ειχε το 2013 η gaggia classic αλλα με σημερινες τιμες ειναι τα διπλα λεφτα για την ascaso μηχανη που εχεις.
δε ξερω ποσο ειχε το 2013 η gaggia classic αλλα με σημερινες τιμες ειναι τα διπλα λεφτα για την ascaso μηχανη που εχεις.
-
lemon
- Μηχανή:: DeLonghi EC-270
- 2η Μηχανή:: DeLonghi EC-155
- Μύλος:: Ascaso i1 mini
Είναι εύκολο να μου εξηγηθεί πως επιτυγχάνεται το "τέρμα" που αναφέρεται στην παράθεση που επισυνάπτω;tolis29 έγραψε:...οπως και ο i2 ετσι και αυτος μεχρι να φτασει στο σωστο σημειο για εσπρεσσο πρεπει να εχεις υπομονη. το κολπο που εκανα για να γλυτωσω χρονο και καφε ηταν να τον φτασω μεχρι το τερμα και μετα να τον γυρισω περιπου 20 στροφες αναποδα . μετα απο 100 γρ καφε βρηκα την ρυθμιση που χρειαζοταν ο καφες μου. Αλλαζοντας καφε η νεα ρυθμιση ερχεται με ελαχιστο στριψιμο του ρυθμιστη (1 στροφη η και λιγοτερο) προφανως λογω μεγαλυτερου μεγεθους μαχαιριων σε σχεση με τον i2 ...
Μόλις τον παρέλαβα και βλέπω με σβηστή λειτουργία ότι ο κοχλίας (περιστροφικός επιλογέας) είναι ατέρμονος!
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Δες εδώ:
viewtopic.php?f=6&t=2818#p44417
και
viewtopic.php?t=274&p=53072#p53072
(Καλωσόρισες στο forum. Επίσης δεν κερδίζεις τίποτα με το να ρωτάς το ίδιο σε παραπάνω από ένα νήματα.)
viewtopic.php?f=6&t=2818#p44417
και
viewtopic.php?t=274&p=53072#p53072
(Καλωσόρισες στο forum. Επίσης δεν κερδίζεις τίποτα με το να ρωτάς το ίδιο σε παραπάνω από ένα νήματα.)
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.