Αγορα Μηχανηs Espresso!!
-
Vasilis
Αγορα Μηχανηs Espresso!!
Καλησπερα παιδια και μπραβο για τη καταπληκτικη δουλεια που κανετε στο χωρο του καφε!
Ειμαι καπως η μαλλον τελειως ασχετος του χωρου οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Αφιερωσα καποιο χρονο διαβαζοντας το forum και κατεληξα στη Gaggia classic για value for money.
Το κομματι που με δυσκολευει ειναι τα σετ που κυκλοφορουν στο skroutz, το τι αξιζει και το τι μου ειναι παραγματικα απαραιτητο, και με τι "περιφερειακα" ερχεται το πακετο.
Ειμαι καπως η μαλλον τελειως ασχετος του χωρου οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Αφιερωσα καποιο χρονο διαβαζοντας το forum και κατεληξα στη Gaggia classic για value for money.
Το κομματι που με δυσκολευει ειναι τα σετ που κυκλοφορουν στο skroutz, το τι αξιζει και το τι μου ειναι παραγματικα απαραιτητο, και με τι "περιφερειακα" ερχεται το πακετο.
-
zvrikos
- Όνομα: Ζήσης
- Μηχανή:: Gaggia classic
- 2η Μηχανή:: illy X7.1
- Μύλος:: Graef CM 702
- Οι καφέδες μου:: Barista shop, TAF, Divino... αναζητώντας
Re: Αγορα Μηχανηs Espresso!!
Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Δεν ξέρω βέβαια και τι προβλέπουν οι κανόνες του φόρουμ..
Μύλο έχεις??
Δεν ξέρω βέβαια και τι προβλέπουν οι κανόνες του φόρουμ..
Μύλο έχεις??
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
Οπως εχεις διαβασει σημαντικοτερος ειναι πρωτα ο μυλος και μετα η μηχανη. Εγω εαν επαιρνα τωρα εξοπλισμο, πρωτα θα επαιρνα ενα μυλο μεταχειρισμενο με αλλαγη μαχαιρια γυρω στα 250 ευρω και μετα η επομενη αγορα μου θα ειταν εαν φυσικα μπορεις οικονομικα καποια Μεταχειρισμενη μηχανη μεχρι 400 ευρω σε καλη κατασταση και απο τα αλλα ψιλα που λιγα λιγα μαζευονται οπως ταμπερ διπλο καλαθακι καθαριστικα
-
Vasilis
Δικο μου λαθος δεν ειμουν αρκετα σαφης! Συγχωρεστε με:)
Σπιτι εκτος απο ενα mixer για φραπε δεν εχω τιποτα αλλο...οτι γνωριζω ειναι απο το αυτο το φορουμ και απο ενα cafe-bar που δουλευα καποτε πριν χρονια.
Το μονο που γνωριζω ειναι πως αν δε κάνεις συχνά καθαρισμό η ποιοτιτα του καφε μειώνεται.
Θα ήθελα με τη πρώτη φορά να πάρω τα απαραίτητα που χρειάζομαι για να πίνω έναν αξιοπρεπή espresso & freddo στο σπίτι. Budget μέχρι 300-400 ευρώ.
Επίσης κατοικώ σε νησί και το να παραγγέλνω συχνά το βρισκω κουραστικό.
Όταν παραγγέλνεις μια μηχανή δεν έρχεται με τάμπερ και διπλό καλαθάκι?
Έχω δει μια προσφορά στο σκρουτζ που σου δίνει και μύλο μαζί!
Συγνώμη για την άγνοια.
Σπιτι εκτος απο ενα mixer για φραπε δεν εχω τιποτα αλλο...οτι γνωριζω ειναι απο το αυτο το φορουμ και απο ενα cafe-bar που δουλευα καποτε πριν χρονια.
Το μονο που γνωριζω ειναι πως αν δε κάνεις συχνά καθαρισμό η ποιοτιτα του καφε μειώνεται.
Θα ήθελα με τη πρώτη φορά να πάρω τα απαραίτητα που χρειάζομαι για να πίνω έναν αξιοπρεπή espresso & freddo στο σπίτι. Budget μέχρι 300-400 ευρώ.
Επίσης κατοικώ σε νησί και το να παραγγέλνω συχνά το βρισκω κουραστικό.
Όταν παραγγέλνεις μια μηχανή δεν έρχεται με τάμπερ και διπλό καλαθάκι?
Έχω δει μια προσφορά στο σκρουτζ που σου δίνει και μύλο μαζί!
Συγνώμη για την άγνοια.
-
tsipoura
Απόσα έχω διαβάσει, σε αυτά τα λεφτά η λύση είναι Gaggia Classic + Ascaso mini i2.
Θα πάρεις και ένα καλαθάκι non-presurized και ένα tamper και θα είσαι κομπλέ.
Κανένα μπρίκι πιστεύω να έχεις σπίτι για το αφρόγαλα.
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
αυτο ειναι το σετακι που θες εχει δικιο ο φιλοςtsipoura έγραψε:Απόσα έχω διαβάσει, σε αυτά τα λεφτά η λύση είναι Gaggia Classic + Ascaso mini i2.
-
nikosn2010
τι καφε θες να πινεις?espresso,cappuccino,freddo espresso ,freddo cappucino?