Εντυπώσεις από επαγγελματική φραπεδιέρα Άρτεμις.
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
Εντυπώσεις από επαγγελματική φραπεδιέρα Άρτεμις.
ξερω φιλοι μου οτι ισως η αγορα μιας επαγγελματικης φραπεδιερας για το fredo espresso ειναι υπερβολη αλλα πιστευω οτι ολοι εδω μεσα δεν εχουμε δωσει και λιγα για να πιουμε ενα σωστο espresso.
εχω αγορασει την φραπαδιερα ΑΡΤΕΜΙΣ μου κοστισε 130 ευρω με extra το μεταλλικο ποτηρακι της , αλλα πιστεψτε με παιδια οτι για μενα αξιζε η αγορα της και σας την προτεινω
εχω αγορασει την φραπαδιερα ΑΡΤΕΜΙΣ μου κοστισε 130 ευρω με extra το μεταλλικο ποτηρακι της , αλλα πιστεψτε με παιδια οτι για μενα αξιζε η αγορα της και σας την προτεινω
- Συνημμένα
-
- 119x200_MIX-2010_BLACK-big.jpg (6.84 KiB) Προβλήθηκε 3040 φορές
-
lio14
- Όνομα: Λεονάρδος
- Μηχανή:: Expobar Brewtus LEVA
- 2η Μηχανή:: Illy Francis X3
- Μύλος:: Quamar M80E
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2
- Οι καφέδες μου:: Αιθιοπιάρες
Re: Εντυπώσεις από επαγγελματική φραπεδιέρα Άρτεμις.
Θα συμφωνήσω, το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν...
Βέβαια δε θα έδινα 130 ευρώ αλλά στο παρελθόν είχα πάρει κι εγώ μία καλή φραπεδιέρα μεταλλική, με μεταλλικό ποτηράκι που βοηθά και στη θερμοκρασία κατα την αναύδευση, αν θυμάμαι καλά, 50-60 ευρώ...
Έχουν περάσει 8-9 χρόνια και ακόμη δουλεύει όπως την πρώτη φορά και κάνει το ίδιο αφρόγαλα.
Βέβαια δε θα έδινα 130 ευρώ αλλά στο παρελθόν είχα πάρει κι εγώ μία καλή φραπεδιέρα μεταλλική, με μεταλλικό ποτηράκι που βοηθά και στη θερμοκρασία κατα την αναύδευση, αν θυμάμαι καλά, 50-60 ευρώ...
Έχουν περάσει 8-9 χρόνια και ακόμη δουλεύει όπως την πρώτη φορά και κάνει το ίδιο αφρόγαλα.
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Παιδιά μην τρελένεστε, ένα μοτοράκι ηλεκτρικό είναι. Εγώ είχα πάρει 1 Bluesky από τα Carrefur 9-10 ευρώ το 2003 και λειτουργεί ακόμα άψογα.
Οι επαγγελματικές είναι πολύ δυνατές, δεν με βολεύουν, ενώ σκοπός τους είναι να κάνουν γρήγορα αφρόγαλα, μιλκ σέικ και γενικά να δουλεύουν με ελάχιστη παύση. Δεν νομίζω ότι αξίζει για το σπίτι.
Οι επαγγελματικές είναι πολύ δυνατές, δεν με βολεύουν, ενώ σκοπός τους είναι να κάνουν γρήγορα αφρόγαλα, μιλκ σέικ και γενικά να δουλεύουν με ελάχιστη παύση. Δεν νομίζω ότι αξίζει για το σπίτι.
Μόνο για παρασκευή κρύας σοκολάτας αξίζει για οικιακή αλλά και πάλι, θα τα βγάλει τα € της;
-
kilop
εγω την εχω σε red με πλαστικο ποτηρι
- UltiMo_
- Όνομα: Γιαννης
- Μηχανή:: Bezzera Aria Top
- Μύλος:: Mazzer Philos
- Οι καφέδες μου:: μπαγιατίλες!
Εγώ έχω πάρει 4 φτηνιάρικες στη ζωή μου "απο αυτές που έχουν τα καταστήματα ηλεκτρικών" και όλες καήκανε. Την πέμπτη φορά αγόρασα απο μαγαζί επαγγελματικής εστίασης την "johny"
http://www.e-exoplismos.gr/images/ak2-2t.jpg
Αν δε κάνω λάθος μόνο αυτές οι δύο υπάρχουν. Johny και artemis. ελληνικές και αθάνατες.
αξίζουν τα λεφτά τους αρκεί να μην πετάξεις λεφτά σε 4 φτηνιάρικες πιο πριν.
Και για φραπέ είναι κορυφή με χτύπημα ενός δευτερολεπτου και για αφρόγαλα και για σοκολάτες.
http://www.e-exoplismos.gr/images/ak2-2t.jpg
Αν δε κάνω λάθος μόνο αυτές οι δύο υπάρχουν. Johny και artemis. ελληνικές και αθάνατες.
αξίζουν τα λεφτά τους αρκεί να μην πετάξεις λεφτά σε 4 φτηνιάρικες πιο πριν.
Και για φραπέ είναι κορυφή με χτύπημα ενός δευτερολεπτου και για αφρόγαλα και για σοκολάτες.
When life throws you curves, aim for the apex