Εινα ενα γαλβανιζε μεταλλικο φυλο και η διαφορα στην θερμοκρασια ειναι αρκετα μεγαλη ,γιατι η ζεστη περναει και απο τις τρυπες(για να μη τις μετρατε 240 ειναι)
Αντικατασταση Stainless cover σε Silvia
-
dio
Αντικατασταση Stainless cover σε Silvia
Μια απλη παραλλαγη στο μεταλλικο καλυμμα της μηχανης για αυτους που θελουν τα φλυτζανακια πιο ζεστα!
Εινα ενα γαλβανιζε μεταλλικο φυλο και η διαφορα στην θερμοκρασια ειναι αρκετα μεγαλη ,γιατι η ζεστη περναει και απο τις τρυπες(για να μη τις μετρατε 240 ειναι)
τοσο ,που αν και με insulated boiler, νιωθεις την ζεστη στο χερι σου σε αποσταση 30 εκ.απο το καλυμμα.
- Angeldust
- Όνομα: Kostas
- Μηχανή:: Gaggia Classic gold
- 2η Μηχανή:: Grimac Cialdina(ese)
- Μύλος:: Saeco M2002
- 2ος Μύλος:: Hand mill
- Οι καφέδες μου:: Segafredo,Ethiopia Sidamo
- Επικοινωνία:
Re: Αντικατασταση Stainless cover σε Silvia
Πολύ καλά,έμπνευση από τις επαγγελματικές μηχανές.
-
nikatsip
Ωραίο φαίνεται, αλλά δε θα συσσωρεύεται σκόνη; 
-
dio
Δε νομιζω ,αλλα και ετσι να ειναι ,το βγαζω και φυσαω με ενα spray αερα!Απλο ειναι.
-
Gtsog
Δε μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα οπτικά μου αρέσει, αν θες οπωσδήποτε να ζεσταίνονται περισσότερο τα φλιτζάνια, έχει πάρει το μάτι μου έτοιμα φύλλα λαμαρίνας με τρύπες (σε 2-3 σχέδια αν θυμάμαι καλά) στο leroy merlin.
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος για το όλο εγχείρημα, νομίζω ότι η ιδανική θερμοκρασία για τα φλιτζάνια είναι 30-40 βαθμοί κελσίου, δηλαδή λίγο χλιαρά στο άγγιγμα. Εγώ με μόνωση στο boiler και με αντιολισθητικό υλικό πάνω στο tray το πετυχαίνω αυτό στο χρόνο που θέλει έτσι κι αλλιώς για να ζεσταθεί η μηχανή.
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος για το όλο εγχείρημα, νομίζω ότι η ιδανική θερμοκρασία για τα φλιτζάνια είναι 30-40 βαθμοί κελσίου, δηλαδή λίγο χλιαρά στο άγγιγμα. Εγώ με μόνωση στο boiler και με αντιολισθητικό υλικό πάνω στο tray το πετυχαίνω αυτό στο χρόνο που θέλει έτσι κι αλλιώς για να ζεσταθεί η μηχανή.
-
dio
Ενα update στο cover με το μαμα με τρυπες πλεον!
Νομιζω ειναι πιο καλαισθητο!
-
Gtsog
Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα Διονύση μπράβο! Απλά θα θέλει λίγο προσοχή τώρα μη σου φύγει καθόλου νερό μέσα από τις τρύπες όπως γεμίζεις το δοχείο, εγώ χρησιμοποιώ μια κανάτα και όλο και καμιά σταγόνα μου φεύγει πάνω στο καπάκι.
-
dio
Έχεις δίκαιο σε αυτό και εγώ έχω το νου μου και βάζω το λαιμό από το εμφιαλωμένο μέσα στο tank 
-
nikp81
Πολυ ομορφο Διονυση ....
Κουκλα την εχεις κανει
Κουκλα την εχεις κανει