Νέες μηχανές Philips (Gaggia, Saeco)

Δεν βγάζει καϊμάκι η μηχανή σας ή ο espresso σας αγγίζει την τελειότητα, μοιραστείτε τον πόνο ή την χαρά σας εδώ.
Απάντηση
nik16v
Μηχανή:: Bialetti Brikka
Μύλος:: Delonghi KG79
Οι καφέδες μου:: Portioli Espresso Extra Bar

Νέες μηχανές Philips (Gaggia, Saeco)

Δημοσίευση από nik16v » Δευ Δεκ 10, 2012 7:03 pm

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Re: Νέες μηχανές Philips (Gaggia, Saeco)

Δημοσίευση από Christos » Τρί Δεκ 11, 2012 10:01 am

Φίλε Νίκο,
Τι να ρίξει μια ματιά κάποιος στα φυλλάδια για τα νέα μοντέλα; Με μια πρώτη ματιά στα links που έδωσες οι περισσότερες είναι για να τις δώσει κάποιος στην κορούλα του για να συμπληρώσει τα κουζινικά της. Μόνο η Carezza ίσως να θέλει παραπάνω ψάξιμο.

Δεν βλέπω καθόλου Gaggia pedigree στις ημιαυτόματες και συνέχεια της παράδοσης του μεγάλου αυτού ονόματος, μόνο απρόσωπες δημιουργίες με νοοτροπία πολυεθνικής εταιρείας, που οι περισσότερες μου θύμισαν το ήδη φτηνό και τίμιο για τα λεφτά του, μοντέλο που κυκλοφορεί:

http://www.skroutz.gr/s/289231/Philips- ... eco+hd8323

Εάν έχουν κάτι καλό, ας μας γράψει κάποιος στο forum. Εγώ πάντως ούτε δεύτερο κοίταγμα δεν πρόκειται να κάνω τα links παραπάνω. Ευτυχώς πάντως που υπάρχει η Classic ακόμα και σώζει την κατάσταση (για την Baby έπεσαν κάτι ανεπιβεβαίωτες φήμες στα αυτιά μου ότι μπορεί και να σταματήσει η παραγωγή της :down: ).
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Gtsog

Δημοσίευση από Gtsog » Τρί Δεκ 11, 2012 11:56 am

Λίγο που τις είδα κι εγώ, πολύ απογοήτευση!
Παίζει πολύ αυτό που λες Χρήστο, το design τους είναι σα να είναι το καινούριο μοντέλο της Baby...

Δε καταλαβαίνω ποιός ο λόγος για τόσα μοντέλα...κανένα δεν έχει πλέον κανονικό portafilter, κανένα δεν έχει κανονικά καλαθάκια και όλες είναι 15bar, kαμία δηλαδή δεν κάνει espresso... :down:

nikatsip

Δημοσίευση από nikatsip » Τρί Δεκ 11, 2012 12:07 pm

Gtsog έγραψε:...όλες είναι 15bar, kαμία δηλαδή δεν κάνει espresso... :down:
Δε νομίζω οτι τίθεται τέτοιο θέμα... Στις προδιαγραφές της Classic αναγράφει οτι έχει αντλία 15bar. Πιθανόν αναφέρονται στην μέγιστη ισχύ της αντλίας.

Άβαταρ μέλους
G.K
Όνομα: Γιωργος
Μηχανή:: G.B Modified By GK
Μύλος:: Mazzer Super Jolly
2ος Μύλος:: Porlex Mini

Δημοσίευση από G.K » Τρί Δεκ 11, 2012 3:09 pm

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΠΕ........Ευτυχώς πάντως που υπάρχει η Classic ακόμα και σώζει την κατάσταση (για την Baby έπεσαν κάτι ανεπιβεβαίωτες φήμες στα αυτιά μου ότι μπορεί και να σταματήσει η παραγωγή της :down: ).

τωρα που παραγγειλα την baby θα σταματησουν την παραγωγη της?
να αρχισω να ανησυχω? εννοω ανταλλακτικα κτλ

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τρί Δεκ 11, 2012 3:15 pm

1) Μην αντιδράτε βρε παιδιά έτσι σε φήμες.
2) Δεν πρόκειται να ξεμείνεις από ανταλλακτικά με τόσες Gaggia Baby που κυκλοφόρησαν. Στα βασικά μέρη μην ξεχνάς ότι είναι ίδια με την Classic.
3) Μάθε να χρησιμοποιείς τις παραθέσεις στο forum. :lol:
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Απάντηση