Νέα Gaggia Baby!!

Δεν βγάζει καϊμάκι η μηχανή σας ή ο espresso σας αγγίζει την τελειότητα, μοιραστείτε τον πόνο ή την χαρά σας εδώ.
Απάντηση
Steliosios

Νέα Gaggia Baby!!

Δημοσίευση από Steliosios » Σάβ Δεκ 01, 2012 1:34 pm

Καλησπερα σε ολους και απο εμενα.μολις εχτες εγινα ιδιοκτητης μιας gaggia baby black υστερα απο 2 χρονια συμβιωσης με νεσπρεσσο καψουλες..ομολογω πως σε αυτο συνεβαλε το διαβασμα που εκανα στο φορουμ σας και ο ρομαντισμος του να φτιαξεις πραγματικα τον δικο σου καφε..περιμενο τον μυλο i2 της ascaso το διπλο καλαθακι np της gaggia ενα ταμπερ 58 και το δοσομετρικο ποτηρακι.εχτες πηρα λιγο καφε απο coffeeway αλλα ενω μο ειπε ο ιδιοκτητης οτι το κοψιμο ειναι για gaggia εχω κανει πολλες αποτυχημενες προσπαθειες με γρηγορες εκχυλισεις..

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Re: Νέα Gaggia Baby!!

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Δεκ 01, 2012 3:50 pm

Steliosios έγραψε:... και ο ρομαντισμος του να φτιαξεις πραγματικα τον δικο σου καφε...
Στέλιο καλορίζικη. Μόλις θα ενώσεις όλα τα κομμάτια του παζλ, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι πέρα από τον ρομαντισμό υπάρχουν και αντικειμενικότατοι λόγοι.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
tristanos
Όνομα: Δημήτρης
Μηχανή:: Gaggia Baby
Μύλος:: Ascaso i2 mini
Οι καφέδες μου:: Taf και ότι φρέσκο πέσει στα χέρια μου!

Δημοσίευση από tristanos » Κυρ Δεκ 02, 2012 11:14 am

Steliosios έγραψε:Καλησπερα σε ολους και απο εμενα.μολις εχτες εγινα ιδιοκτητης μιας gaggia baby black υστερα απο 2 χρονια συμβιωσης με νεσπρεσσο καψουλες..ομολογω πως σε αυτο συνεβαλε το διαβασμα που εκανα στο φορουμ σας και ο ρομαντισμος του να φτιαξεις πραγματικα τον δικο σου καφε..περιμενο τον μυλο i2 της ascaso το διπλο καλαθακι np της gaggia ενα ταμπερ 58 και το δοσομετρικο ποτηρακι.εχτες πηρα λιγο καφε απο coffeeway αλλα ενω μο ειπε ο ιδιοκτητης οτι το κοψιμο ειναι για gaggia εχω κανει πολλες αποτυχημενες προσπαθειες με γρηγορες εκχυλισεις..
Φίλε μου δυστηχος στα coffeeway που είχα πάει και εγώ τα ίδια έπαθα! Για αξιοπρεπείς εκχυλίσεις θέλεις μύλο όπως και εγω (τον ίδιο μύλο περιμένουμε) :a016:
Εάν ξαναπας στα coffeeway να τους πεις κοντά στο 1,5.

Steliosios

Δημοσίευση από Steliosios » Κυρ Δεκ 02, 2012 4:12 pm

Πηγα αλλα μου ειπαν οτι ειναι στο 1 και για να μοθ κοψει πιο κατω θα πρεπει να ρυθμισει την μηχανη του..υπομονη λοιπον..

krones

Δημοσίευση από krones » Παρ Δεκ 14, 2012 10:51 pm

Εγώ με κόψιμο στο 1,7 και εκχυλυση τίποτα ,μάλλον θα πάω για 3,5 ,τι λέτε και εσείς μιας και εγώ καινούργιος στο άθλημα ;

Απάντηση