Νικο...εγραψες παλι αγορι μου...
Προσπάθεια για Latte Art
-
Panos73
Re: Προσπάθεια για Latte Art
Να και μια προσπαθεια σημερα το πρωι που παει να μοιασει με ροζετα
!!! εχω πολυ δρομο ακομα και πολλα κιλα γαλα !!! Ευτυχως εχει πολλες αγελαδες εδω στην Ελβετια !!! Η Gaggia δεν ειναι βεβαια και το καλυτερο εργαλειο για Microfoam αλλα με οτι εχει κανεις παλευει..!!
κουνηθηκε και λιγο η φωτο...σορρυ..
-
Panos73
Κατι αρχιζει να γινεται....μετα απο καμια 10αρια προσπαθειες ιδου.Εχω πολυ δρομο ακομα βεβαια...
- tristanos
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Gaggia Baby
- Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: Taf και ότι φρέσκο πέσει στα χέρια μου!
Μια ερώτηση καλλιτέχνη μου χρησημοποιείς αυτό (http://www.wholelattelove.com/Gaggia/Ga ... o_Wand.cfm) στην παρασκευή του αφρόγαλου ή το μαμήσιο?
-
Panos73
Δημητρη, χρησιμοποιω το μαμισιο αλλα για να μη σου περιγραφω, δες τη φωτο παρακατω.
Βυθιζω τη μυτουλα μονο, κεντρο παρακεντρο, ανοιγω τερμα τα γκαζια,και μολις σταματησει η πολυ φασαρια,γερνω τη μοτα για να αρχισει το γαλα να περιστρεφεται.
Βυθιζω τη μυτουλα μονο, κεντρο παρακεντρο, ανοιγω τερμα τα γκαζια,και μολις σταματησει η πολυ φασαρια,γερνω τη μοτα για να αρχισει το γαλα να περιστρεφεται.
- tristanos
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Gaggia Baby
- Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: Taf και ότι φρέσκο πέσει στα χέρια μου!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Συνέχισε να μας γεμίζεις με φανταστικές είκονες απο τα "έργα"σου! Και πάλυ μπράβο!
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Ωραία τα σχέδια..
Βασικάέχω μια απορία, το ακροφυσιο πρεπει να ειναι στην επιφάνεια η βυθισμένο ? Γιατί έχω δει και τους 2 τρόπους..
Έχω διαβάσει οτι σπάει τις φυσαλίδες στην επιφάνεια.Το σωστό όμως ποιο έιναι?
Βασικάέχω μια απορία, το ακροφυσιο πρεπει να ειναι στην επιφάνεια η βυθισμένο ? Γιατί έχω δει και τους 2 τρόπους..
Έχω διαβάσει οτι σπάει τις φυσαλίδες στην επιφάνεια.Το σωστό όμως ποιο έιναι?
-
nikp81
Καλο ειναι να ανατρεξεις στο θεμα οπου υπαρχει οδηγος για το πως γινεται αφρογαλα για το latte art..
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Το έχω διαβάσει απλά βλεπω διάφορα βίντεο στο ίντερνετ που το κάνουν με διάφορους τρόπους..
-
nikp81
Σε ολα τα βιντεο του youtube , το αφρογαλα για το latte art γινεται με εναν τροπο ..Ισως βλεπεις κατι αλλο ...Το ακροφυσιο παραμενει στην επιφανεια μεχρι τους 40 περιπου ωστε να ρουφηξει τις φυσαλιδες και μετα παει κατω ...