Προσπάθεια για Latte Art
-
fanisfanis
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Προσπάθεια για Latte Art
Πάει, μας το έφαγε το κορίτσι ο Νίκος πατριώτη
Καλά, το 4πλο pour over απλά δεν υπάρχει! (για να χρησιμοποιήσω και μια νεολαιίστικη έκφραση).
Πολύ καλό το video Φάνη.
Καλά, το 4πλο pour over απλά δεν υπάρχει! (για να χρησιμοποιήσω και μια νεολαιίστικη έκφραση).
Πολύ καλό το video Φάνη.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
nikp81
Χαχα.. Ευχαριστω Χρήστο:)
Ο Διαχειριστης του whole latte love μου ζητησε αδεια για να ανεβασει ενα βιντεο μου με latte art στο site toy.. Και μου ειπε οτι θα εχει μεγαλη προβολη μιας και εχει 2,6 εκ. Views:)
Ο Διαχειριστης του whole latte love μου ζητησε αδεια για να ανεβασει ενα βιντεο μου με latte art στο site toy.. Και μου ειπε οτι θα εχει μεγαλη προβολη μιας και εχει 2,6 εκ. Views:)
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Αυτά είναι πολύ καλά νέα Νίκο. Είναι κάποιο που έχεις ήδη ανεβασμένο ή θα του κάνεις καινούριο;
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
nikp81
Ειναι αυτο που ειχα φτιαξει σαν οδηγο για το φορουμ , πως να κανεις αφρογαλο στην baby..με τιτλο gaggia baby dose latte art ..ναι και εγω χαρηκα ..
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Παρατηρησα σε ενα μαγαζι οτι πετανε με ενα κουταλι τον αφρο που αφηνει το αφρογαλα και μετα περιστρεφουν κυκλικα την μοτα και την χτυπανε στο παγκο.
Αυτο για ποιο λογο γινεται;
Αυτο για ποιο λογο γινεται;
- AngelosPap
- Όνομα: Άγγελος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Black
- Μύλος:: Macap MX
Γιατί η κρέμα που ψήσανε δεν είναι για latte art αλλά για ξύρισμα...
Σοβαρά τώρα το κάνουνε γιατί καμιά φορά εάν δε σου πετύχει η κρέμα πάνω πάνω μαζεύεται αφρός-σαπουνάδα. Και ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να βγάλεις με το κουτάλι αλλά επειδή δεν φεύγει όλος μετά βαράς την μότα να κάτσουν οι φούσκες.Οι κυκλική περιστροφή γίνεται για να γυαλίσει η κρέμα δηλαδή να ανακατευτεί το γάλα με τον αφρό.Αν το αφήσεις πολύ ώρα κάθεται το γάλα και μένει πάνω πάνω ο αφρός και τότε είσαι έτοιμος για ξύρισμα...
Είναι τέχνη το να ψήσεις καλή κρέμα και θέλει αρκετές προσπάθειες.Όλοι πάντως κάπως έτσι ξεκινάνε..
Σοβαρά τώρα το κάνουνε γιατί καμιά φορά εάν δε σου πετύχει η κρέμα πάνω πάνω μαζεύεται αφρός-σαπουνάδα. Και ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να βγάλεις με το κουτάλι αλλά επειδή δεν φεύγει όλος μετά βαράς την μότα να κάτσουν οι φούσκες.Οι κυκλική περιστροφή γίνεται για να γυαλίσει η κρέμα δηλαδή να ανακατευτεί το γάλα με τον αφρό.Αν το αφήσεις πολύ ώρα κάθεται το γάλα και μένει πάνω πάνω ο αφρός και τότε είσαι έτοιμος για ξύρισμα...
Είναι τέχνη το να ψήσεις καλή κρέμα και θέλει αρκετές προσπάθειες.Όλοι πάντως κάπως έτσι ξεκινάνε..
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Και ομως μου εκανε εντυπωση οτι οταν εφερε τον καφε ηταν σαν πλαστικο χρωμα το γαλα και οχι σαπουναδα.Περιεργο αλλα ηταν τελειο στην εμφανιση..