Τώρα τελευταία μου έχουνε μπεί κάποιες ιδέες "άσχημες" στο μυαλό μου!Δίπλα στη γειτονιά μου καθώς περπατούσα υπήρχε ένα μαγαζί που έχει κλείσει εδώ και πολλούς μήνες!Καθώς περωούσα απ' έξω είδα ότι υπάρχει μια μηχανή La San Marco με μονό group σε καλή κατάσταση απο ότι βλέπω εξωτερικά.Ο ιδιοκτήτης είναι πελάτης μου και περιμένω πως και πως να τον ρωτήσω σχετικά με αυτή τη μηχανή.Αυτός που του νοίκιαζε το μαγαζί έφυγε με χρέη πολλά και ίσως κράτησε και τη μηχανή έναντι κάποιου ποσού.
Είχα ξανακάνει κάποια ερώτηση για παλιότερου μοντέλου La san Marco το παράτησα λόγω χρημάτων και της κατασκευής αυτής της μηχανής.Έλεγα μιας και παππούς ο ιδιοκτήτης ,μπας και τη έπαιρνα για κανα 150άρι ευρώ και να την είχα κάτω στο υπόγειο του μαγαζιού μου για κανα καφεδάκι extra

.Γνωρίζω ότι δουλεύει με αφαλατωτή , με κεντρική παροχή νερού , αντλία αν δε κάνω λάθος αλλά θα ήθελα να την έχω έτσι για χαβαλέ μιας και έχω και ένα μύλο της ίδιας εταιρίας.Πείτε ότι τη στήνω τη μηχανή , αφαλατωτές, νερά κτλπ,
-θέλει πάνω απο μισή ώρα για να ζεσταθεί επαρκώς?Φίλος μου που δουλεύει σε σχετική εταιρία και δουλεύει με τέτοιες μηχανές μου είπε 20 λεπτά

!
-Θα πάρω καλύτερα φλυτζανάκια απο τη Silvia που έχω τώρα?
-Τη είδους μηχανή είναι αυτές, ΗΧ , Ε61 η κάτι άλλο?
Επίσης οτιδήποτε άλλες πληροφορίες θα μου ήτανε χρήσιμες!
Αυτή είναι η μηχανή όπως τη βλέπω διαγώνια , αν δε κάνω λάθος.Σε κόκκινο είναι , να ταιριάζει και με το μύλο μου

.
Και εδώ κάποιες πληροσφορίες απο τη μηχανή , αν δε κάνω λάθος πάλι αυτή πρέπει να είναι
http://www.espresso-machines-me.com/ref ... hine-p-122
Εγώ για ένα απλό freddo espresso ξεκίνησα..