Προσπάθεια για Latte Art
-
nikp81
Re: Προσπάθεια για Latte Art
Διονυση σε ευχαριστω πολυ ...
Ετσι για καλημερα , να παραθεσω την καλυτερη τουλιπα που εχω καταφερει , και την εκανα μολις τωρα στον πρωινο μου capuccino ...
Ο ατμος απο αυτη τη μηχανη ειναι εκπληκτικος και πιστευω θα με οδηγησει σε αλλα μονοπατια του Latte Art ...
Ετσι για καλημερα , να παραθεσω την καλυτερη τουλιπα που εχω καταφερει , και την εκανα μολις τωρα στον πρωινο μου capuccino ...
Ο ατμος απο αυτη τη μηχανη ειναι εκπληκτικος και πιστευω θα με οδηγησει σε αλλα μονοπατια του Latte Art ...
-
dio
Παρά πολύ καλή!!!
Σίγουρα τα μονοπατια θα τα διαβεις φίλε μου!!!
Σίγουρα τα μονοπατια θα τα διαβεις φίλε μου!!!
-
nikp81
Να σαι καλα Διονυση ..Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...
Αλλα περιμενω τοσο καιρο να ανεβασεις και εσυ καμια φωτο ...
Αλλα περιμενω τοσο καιρο να ανεβασεις και εσυ καμια φωτο ...
-
dio
Φίλε μου Νικο...
Αν σκεφτείς ότι έχω τη Silvia ένα χρόνο σχεδον και το ακροφυσιο της μπήκε σε γάλα μια φορά και αυτή από τον leftgalan ( Λευτερη )στην κοπή της πίτας,νομίζω μάταια περιμένεις
ε... Έχω τα κολληματα μου και εγώ...
Αν σκεφτείς ότι έχω τη Silvia ένα χρόνο σχεδον και το ακροφυσιο της μπήκε σε γάλα μια φορά και αυτή από τον leftgalan ( Λευτερη )στην κοπή της πίτας,νομίζω μάταια περιμένεις
ε... Έχω τα κολληματα μου και εγώ...
-
Gtsog
Μπράβο Νίκο, κι εγώ όλο και θα κάνω κανένα ζεστό καφέ με γάλα δε μπορώ να τα παρατήσω 
Από τις καλύτερες τουλίπες μου! Απόπειρα για 4πλή ροζέτα
Αποτυχημένο Wave Heart
I call it "τουλίπα ψαροκόκκαλο"
Αυτή είναι με τη Baby
Από τις καλύτερες τουλίπες μου! Απόπειρα για 4πλή ροζέτα
-
nikp81
Συγχαρητήρια για τα latte art..πολυ ομορφα ειδικα η πρωτη τουλιπα και η τουλιπα ψαροκοκκαλο:)
- spirgeor
- Όνομα: Σπύρος
- Μηχανή:: Ascaso Dream Up
- 2η Μηχανή:: Bialetti moka
- Μύλος:: Ascaso I Mini
- Οι καφέδες μου:: Mrs Rose
Η απορία μου είναι αν τους πίνετε καλοκαιριατικά ή πρόκειται πέρι απλών καλλιτεχνικών ανησυχιών...
Να λες πάντα το σωστό και όχι το ευχάριστο...
-
nikp81
Φυσικα και τους πινω ...Ακομα και τωρα που γραφω μου κραταει συντροφια ενας capuccino ...
Προσωπικα τον Freddo δεν τον ευχαριστιεμαι τοσο πολυ ..Ισως δεν εχω βρει την ποικιλια που να μου κανει για Freddo...
Προσωπικα τον Freddo δεν τον ευχαριστιεμαι τοσο πολυ ..Ισως δεν εχω βρει την ποικιλια που να μου κανει για Freddo...
-
dio
Βρε βρε... Καιρό είχαμε να δούμε έργο σου!!!
Όπως πάντα.. Πολύ καλός!
Όπως πάντα.. Πολύ καλός!