Προσπάθεια για Latte Art
-
Dimitris_P
Re: Προσπάθεια για Latte Art
εγώ για να έχω καλή κρέμα χύνω αναγκαστικά το μισό γάλα απ'το pitcher, κρίμα βέβαια αλλά η κρέμα που μένει είναι 
-
KostasSideris
Δίνεις επιθετικά αέρα στην επιφάνεια ή δίνεις αέρα στην επιφάνεια και μετά τους 40-45 βαθμούς, δημιουργείς μεγάλες φουσκάλες και αναγκάζεσαι να ξαφρίσεις. Επίσης είμαι σίγουρος ότι το γάλα σου το καίς. Μύρισέ το...
-
woodsman43
Η σελιδα 43 (woodsman43)αυτου του τοπικ ειναι νομιζω η πιο καταλληλη για να βαλω κι εγω μια φωτο δικια μου διπλα στα ιερα τερατα του φορουμ της τεχνης που λεγεται latte art.
Συγχωρηστε μου την μετριοτητα αλλα δεν με νοιαζει τι θα πειτε.Εμενα μου αρεσε και τον φχαριστηθηκα.
Ασε που τρελαινεται και ο admin οταν βλεπει τετοια και την βρισκω
.
Συγχωρηστε μου την μετριοτητα αλλα δεν με νοιαζει τι θα πειτε.Εμενα μου αρεσε και τον φχαριστηθηκα.
Ασε που τρελαινεται και ο admin οταν βλεπει τετοια και την βρισκω
-
dio
Τι λες τώρα!!! Θα διαπρεψεις και στο latte art τώρα δηλαδή; Δε φτάνουν οι κατασκευές σου; Ε;
Πολύ ωραίο φίλε μου !
Πολύ ωραίο φίλε μου !
-
woodsman43
Καλοσυνη σου αν και τα παραλες λιγο.Σε ευχαριστω παντως.Μαλλον λογω της ημερας μου βγηκε καπως εμφανισιμο.Εκανα ανασταση λιγο πιο νωρις σημερα:lol:
-
dio
Δε τα παραλεω καθολου φιλε Δημητρη!
(Εκεινο το μονο spout στην ακρη τι ρολο βαραει?)
(Εκεινο το μονο spout στην ακρη τι ρολο βαραει?)
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Με τρέλανε Μεγάλο Σαββατο ο Δημήτρης...
@dio το spout αριστερά είναι παραπλανητικό για ανακατεύθυνση της προσοχής... Στο λαστιχάκι δεξιά μάλλον θα είναι όλο το μυστικό!
@dio το spout αριστερά είναι παραπλανητικό για ανακατεύθυνση της προσοχής... Στο λαστιχάκι δεξιά μάλλον θα είναι όλο το μυστικό!
-
konn4312
Ωραιος Δημητρη αν και λογω της ημερας θα προτιμουσα σχεδιακι με πασχαλινο αυγο! 
-
dio
y.v έγραψε:Με τρέλανε Μεγάλο Σαββατο ο Δημήτρης...
-
Gtsog
Ένα Πασχαλινό από μένα!
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!