xrhstaras έγραψε:ναι και όμως δεν είναι τόσο απλά όταν έχεις να κάνεις με μια γεύση . Άλλες τονίζουν το σώμα και άλλες ανοίγουν το καφέ . Προσωπικά ψάχνω να βρώ να δοκιμάσω πάνω σε μηχανή σε καφέ που ξέρω με τον δικό μου μύλο. Expobar έγινε τώρα μου μένει η izzo . Κάπου εκεί στην Κομοτηνή υπάρχει μία ..
Δικά σου τα χρήματα, δική σου και η απόφαση...
Εμεις εδώ λεμε το μακρύ μας και το κοντό μας...
Διαβάζω όμως αυτα τα περί προφίλ...τονίσματος του σώματος ή ανοίγματος του καφέ και είπα να γράψω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου...διότι τα γραπτά μένουν και δημιουργούν εντυπώσεις εάν δεν υπάρξει αντίλογος.
Διατηρώ αμφιβολία για την έρευνα αγοράς που έκανες...
Που είδες ότι η Vibiemme έχει μεγάλο μπόιλερ; 500ml έχει
Αλλα ακόμα και να είχε ένα μεγάλο μπόιλερ άντε να χρειάζεται 1-2-3 λεπτα ανάλογα με το μέγεθός του, παραπάνω χρόνο προθέρμανσης.
Ο χρόνος που χρειάζεται είναι για να ζεσταθούν τα 4,5 ορείχαλκου του γκρούπ και όχι για να ζεσταθεί το μπόιλερ και αναρωτιέμαι πως τοσο καιρό δεν το έχεις καταλάβει.
Η ένστασή μου στην Vibiemme είναι γιατι χρειάστηκε 3 μηχανές διπλού μπόιλερ μέχρι να καταφέρει να πετύχει την θερμοκρασιακή σταθερότητα που διατείνεται ότι επιτέλους έχει η καινούρια.
Στην τελευταία δε, αντέγραψε σε πολλά πράγματα την Duetto.
Επίσης διατηρώ επιφυλαξεις για αυτα που γράφονται στα διάφορα φόρουμ διότι γνωρίζω καλά τί τρόπους χρησιμοποιεί μια εταιρία με πολύ καλό μάρκετινκ, για να προωθήσει ένα προιόν και να μειώσει τους ανταγωνιστές.
Παρ όλα αυτά είναι μια μηχανή που θα την κοίταγα με προσοχή, εάν ήταν να αγοράσω τώρα, μαζί με την IZZO Duetto την Dala Corte και την La Spaciale
Για την Expobar τι να πώ...δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η Ηispania Racing Team μπορεί να ανταγωνιστεί τις Mc Laren, Red Bull, Mercedes και Ferarri.
Tώρα αν κάποιος μου πεί ότι την οδήγησε και βρήκε ότι έχει καταπληκτική αίσθηση και την προτιμάει από τις άλλες, μάλλον θα ψάξω να βρώ άλλα κίνητρα που τον έκαναν να το πεί ή δεν έχει ιδέα από γρήγορη οδήγηση και το έριξε στη «αίσθηση» η οποία είναι υποκειμενική και δεν αποδεικνύεται.