Isomac Zaffiro PID ή όχι

Ημι-επαγγελματικές μηχανές για τους πιο ενθουσιώδεις home barista. Μηχανές αξιώσεων που προκαλούν με την εμφάνιση τους και μόνο.
Loizos

Re: Isomac Zaffiro PID ή όχι

Δημοσίευση από Loizos » Παρ Μαρ 16, 2012 10:36 pm

Ζάχαρη???? Ban!!

Ωραία δουλειά όπως πάντα. Ο μάστορας ο σωστός φαίνεται από τη δουλειά του.

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Παρ Μαρ 16, 2012 11:09 pm

Μ΄αρέσει που ο Δημήτρης έχει φτάσει στο επίπεδο να σκέφτεται γραμμές και αρμονίες. :lol:
Άψογη όπως πάντα δουλειά Δημήτρη και ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

anepro

Δημοσίευση από anepro » Σάβ Μαρ 17, 2012 1:15 am

Εξαιρετική δουλειά! :a013:

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Σάβ Μαρ 17, 2012 8:59 am

Christos έγραψε:Μ΄αρέσει που ο Δημήτρης έχει φτάσει στο επίπεδο να σκέφτεται γραμμές και αρμονίες. :lol:
.
:lol: Ειπα να πω και εγω μια χαριτωμενια για να ομορφυνω λιγακι το κειμενο οπως κανει και o litle prince.(Βεβαια ως γνωστον ο αποστολης δεν πιανεται με τιποτα,αλλα λεμε τωρα...)

Άβαταρ μέλους
dimach
Όνομα: Αχιλλέας
Μηχανή:: ECM Classika
Μύλος:: Timemore Sculptor78s
2ος Μύλος:: Ascaso I2 mini
Οι καφέδες μου:: round cup ,taf

Δημοσίευση από dimach » Σάβ Μαρ 17, 2012 4:49 pm

Ωραια δουλεια οπως παντα Dr Woodsman

blackraptor

Δημοσίευση από blackraptor » Σάβ Μαρ 17, 2012 9:05 pm

αυτο που θελω να πω εγω δεν ειναι τοσο για το PID και το πως δουλευει, αυτα τα ξερετε ετσι κι' αλλοιως. Αυτο που μου εκανε εμενα εντυπωση ειναι η ορεξη, το μερακι, η εμπειρια και η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του ΜΑΣΤΟΡΑ. Θελω να το ξαναπω, τεοιοι ανθρωποι ειναι κριμα που δεν εχουν μαγαζι, οχι μονο πανω στον καφε αλλα γενικα, τεοιοι ανθρωποι λειπουν απο την αγορα.
Η μηχανη λειτουργει αψογα, το προτεινω ενεπιφηλακτα.

fanisfanis

Δημοσίευση από fanisfanis » Τετ Μαρ 21, 2012 9:47 pm

Ρε παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θρεντ,ξέρει κανείς αν έχουν διορθώσει τον ¨περιεργο¨ θερμοστατη στις zaffiro τώρα?? δηλαδή αν παραγγελω τώρα μια θα μου έρθει με το γνωστό θερμοστατη και θα θέλει pid,η τον έχουν αντικαταστήσει??
Σε αυτά τα χρήματα (+-800 ευρώ) έχει να προτείνει κανείς κάτι αλλο?
Επίσης γνωρίζει κανένας εάν οι millennium - tea II έχουν το ίδιο θέμα με τον θερμοστατη?

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Τετ Μαρ 21, 2012 10:11 pm

Δεν εχει τιποτε το περιεργο ο θερμοστατης της μηχανης φιλε μου.Φυσιολογικη συμπεριφορα θερμοστατη με ελασμα εχει οπως ολοι τους.Αυτος μαλιστα ειναι και ρυθμιζομενος τουλαχιστον.Απο το προηγουμενο μοντελο τον εχει κανει καλυτερο η zafiro απο οσο ξερω.Τιποτα περισσοτερο δεν μπορει να γινει με κανενα θερμοστατη λογω αρχης λειτουργιας.
Oσο για την millenium αυτη ειναι ΗΧ και οχι single boiler οπως η παρουσα.Δεν εχει θερμοστατη αλλα πρεσοοστατη.
Καλυτερα να μελετησεις λιγο καλυτερα τις διαφορετικες τεχνολογιες ετσι ωστε να καταλαβεις πιο εμπεριστατωμενα τι σου ταιριαζει περισσοτερο και μετα κανεις την ερευνα αγορας σου.

fanisfanis

Δημοσίευση από fanisfanis » Τετ Μαρ 21, 2012 10:40 pm

Food for thought :cfstd:
Αν έχω καταλάβει καλά οι single boiler (zaffiro)δεν προσφέρονται και τόσο για cappuccino σωστά? ενώ οι hx (millennium,tea)έχουν ταυτόχρονο brewing και ατμο??

Πιοα η γνώμη σου για το stainless steel hx boiler?? (tea ΙΙ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fanisfanis την Τετ Μαρ 21, 2012 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Τετ Μαρ 21, 2012 10:44 pm

Ακροβατεις επικινδυνα για off topic συζητηση και θα παρασυρεις και μενα σε αυτην :lol: Διαβασε λιγο στο φορουμ, τα εχουμε γραψει ολα για τις διαφορες τους.

Απάντηση