Rancilio Silvia......Έχω πρόβλημα !!!!!!!!!!

Δεν βγάζει καϊμάκι η μηχανή σας ή ο espresso σας αγγίζει την τελειότητα, μοιραστείτε τον πόνο ή την χαρά σας εδώ.
Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Re: Rancilio Silvia......Έχω πρόβλημα !!!!!!!!!!

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μάιος 31, 2010 8:47 pm

Καλωσόρισες φίλε κοκ. Μια παράκληση μόνο, μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στην γλώσσα των φόρουμ σημαίνει φωνές, όπως αυτές που θα ακούσεις από την γυναίκα σου, όταν θα δει ότι ο καφές από την silvia (άμα βάλεις κάποιον σε σκόνη από τους γνωστούς που βρίσκεις σε supermarket) θα είναι χειρότερος από αυτόν της Krups. :lol: :lol:
Ισχύει και στην περίπτωση σου ότι και παραπάνω στην περίπτωση της Χριστίνας. Χρειάζεται μύλο που να κόβει πολύ ψιλά και με ομοιογένεια τον καφέ για espresso.
Πάντως για την αγορά σου, μην ανησυχείς. Η sίlvia σε αυτό το επίπεδο τιμής είναι η καλύτερη αγορά. Θέλει λίγο διάβασμα και χρόνο αλλά θα φτάσεις σε κορυφαία επίπεδα ποιότητας παρασκευής καφέ.

ΥΓ Στην Krups τι καφέ της βάζεις της κακομόιρας; Ο καφές γενικά είναι ο σημαντικότερος παράγοντας.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

giorgos77

Δημοσίευση από giorgos77 » Δευ Μάιος 31, 2010 8:53 pm

Christos έγραψε:Καλωσόρισες φίλε κοκ. Μια παράκληση μόνο, μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στην γλώσσα των φόρουμ σημαίνει φωνές, όπως αυτές που θα ακούσεις από την γυναίκα σου, όταν θα δει ότι ο καφές από την silvia (άμα βάλεις κάποιον σε σκόνη από τους γνωστούς που βρίσκεις σε supermarket) θα είναι χειρότερος από αυτόν της Krups. :lol: :lol:
Ισχύει και στην περίπτωση σου ότι και παραπάνω στην περίπτωση της Χριστίνας. Χρειάζεται μύλο που να κόβει πολύ ψιλά και με ομοιογένεια τον καφέ για espresso.
Πάντως για την αγορά σου, μην ανησυχείς. Η sίlvia σε αυτό το επίπεδο τιμής είναι καλύτερη αγορά. Θέλει λίγο διάβασμα και χρόνο αλλά θα φτάσεις σε κορυφαία επίπεδα ποιότητας παρασκευής καφέ.

ΥΓ Στην Krups τι καφέ της βάζεις της κακομόιρας; Ο καφές γενικά είναι ο σημαντικότερος παράγοντας.
φιλε χριστο ειχα δοκιμασει lavazza black , portiolli, illy ,attibassi.μονο ο τελευταιος κατι πηγε να κανει.κατα τα αλλα εβγαινε ενα καλο καιμακι! τωρα εχω παραγγελει ενα lavazza 40%arabica 60%robusta μπας και ανοιξει κανενα ματι το πρωι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos77 την Τρί Ιουν 01, 2010 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Δευ Μάιος 31, 2010 8:54 pm

Αμα δεν πάρεις και καναν μύλο κάπου στα κυβικά της Silvia ετοιμασου για παντοφλα - κρεβατομουρμουρα - πρωινομουρμουρα και γενικα όλα τα αντίποινα που μπορεί να εξασκήσει το άλλο φύλλο για την ψυχολογογικο-αισθηματο-σεξουαλικη σου εξόντωση .... Παρε μυλο ΤΩΡΑ ... προλαβαινεις , πες της οτι ηταν δωρο με την μηχανη :lol:

giorgos77

Δημοσίευση από giorgos77 » Δευ Μάιος 31, 2010 8:57 pm

mx1001 έγραψε:Αμα δεν πάρεις και καναν μύλο κάπου στα κυβικά της Silvia ετοιμασου για παντοφλα - κρεβατομουρμουρα - πρωινομουρμουρα και γενικα όλα τα αντίποινα που μπορεί να εξασκήσει το άλλο φύλλο για την ψυχολογογικο-αισθηματο-σεξουαλικη σου εξόντωση .... Παρε μυλο ΤΩΡΑ ... προλαβαινεις , πες της οτι ηταν δωρο με την μηχανη :lol:

ειχα φροντισει και παραγγειλα μαζι με την μηχανη πακετο και ενα μυλο rancilio silvia!!!

παγια εξοδα............

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μάιος 31, 2010 9:06 pm

Φίλε kok η μελέτη σου πριν αγοράσεις σε έσωσε, αφού αγόρασες και καλό μύλο, οπότε δεν θα έχεις κανένα προβλημα. Σώθηκε το στεφάνι :lol:

Off topic:
Εάν κάποιος από τους παντρεμένους έχει καταφέρει να βάζει την γυναίκα του να του κάνει cappuccino το πρωί, πολύ θα ήθελα να δω πως τα κατάφερε. :lol: :lol: :lol:
Σε ξεχωριστο topic φυσικά και όχι εδώ η απάντηση
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
Alex_Under
Όνομα: Αλέξανδρος
Μηχανή:: Rancilio Silvia
Μύλος:: Rancilio Rocky
Οι καφέδες μου:: Οτιδήποτε από Αφρική με medium roast

Δημοσίευση από Alex_Under » Δευ Μάιος 31, 2010 9:16 pm

Πολύ καλή τιμή φίλε kok.
Μη φοβάσαι. Κάνω αγορές από το internet εδώ και 7-8 χρόνια και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μόνο μια ερώτηση... Πως αποφάσισες την χρήση μύλου με doser? (δοσομετρητή)

Υ.Γ. Μπήκα να δω από το site που την παρήγγειλες, την τιμή του doserless Μύλου και μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση το ότι το combo με τον Dosereles αντί για φθηνότερο, ήταν 80+€ ακριβότερο. Μήπως τρέχει κάτι? Κάποια προσφορά? Ή καναν αυτοί κανα λάθος?
http://www.italiankitchenaids.com/prodd ... t-ranc-2uk
Be a coffee-drinking individual. Espresso yourself!

giorgos77

Δημοσίευση από giorgos77 » Δευ Μάιος 31, 2010 9:26 pm

Alex_Under έγραψε:Πολύ καλή τιμή φίλε kok.
Μη φοβάσαι. Κάνω αγορές από το internet εδώ και 7-8 χρόνια και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μόνο μια ερώτηση... Πως αποφάσισες την χρήση μύλου με doser? (δοσομετρητή)

Υ.Γ. Μπήκα να δω από το site που την παρήγγειλες, την τιμή του doserless Μύλου και μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση το ότι το combo με τον Dosereles αντί για φθηνότερο, ήταν 80+€ ακριβότερο. Μήπως τρέχει κάτι? Κάποια προσφορά? Ή καναν αυτοί κανα λάθος?
http://www.italiankitchenaids.com/prodd ... t-ranc-2uk
και εμενα μου εκανε εντυπωση η διαφορα της τιμη.ποιος ξερει,μπορει να θελουν να <ξεφορτωθουν> το συγκεκριμενο μυλο και το δινουν φθηνοτερα....

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μάιος 31, 2010 9:32 pm

Πολύ σωστή η παρατήρηση Alex. Επίσης σαν τιμή sto ίδιο site άμα αγοράσεις τους μύλους ξεχωριστά, αυτός με τον doser ειναι κατά 20 ευρώ ακριβότερος !!! Καλοοοοό !!!

giorgos77

Δημοσίευση από giorgos77 » Δευ Μάιος 31, 2010 9:47 pm

Christos έγραψε:Πολύ σωστή η παρατήρηση Alex. Επίσης σαν τιμή sto ίδιο site άμα αγοράσεις τους μύλους ξεχωριστά, αυτός με τον doser ειναι κατά 20 ευρώ ακριβότερος !!! Καλοοοοό !!!
εδω http://www.aboutespresso.com/coffee_mac ... _sets.html η διαφορα στους μυλους ειναι σωστη αλλα τα πακετα ακριβοτερα!!!

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μάιος 31, 2010 9:50 pm

Ναι αυτοί τα έχουν με την λογική διαφορά τιμής ανάμεσα τους. Μπράβο καλή αγορά.

Απάντηση