Κατασκευή ακροφύσιου ατμού.

PID, μετρητές πίεσης, και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε το "φιατάκι" σας να γίνει Mitsubishi Evo.
woodsman43

Re: Κατασκευή ακροφύσιου ατμού.

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Δεκ 13, 2010 10:20 pm

Dimitris_P έγραψε:αυτή τη lokeal στην ένωση του ακροφυσίου της μηχανής και του χαλκοσωλήνα
Πιασε με μια πενσα το χαλκοσωληνα και αρχισε να τον γυρνας δεξια αριστερα σιγα σιγα (αν δεν σε πειραζει που θα τον χαλασεις) και θα αρχισει να ξεκολαει.Οταν νοιωσεις πως ξεκολαει τοτε τραβας και προς τα κατω παλι σιγα σιγα και δεξια αριστερα.Η κολλα που θα μεινει θα ειναι με τη μορφη λευκου τριματος και θα την βγαλεις πανω απο το ακροφυσιο με το νυχι σου.Πριν το κανεις να εχεις καθαρο νυχακι και μανικιουρ θα θεωρηθει προσον :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
stefg
Όνομα: Στέφανος
Μηχανή:: Saeco HD8323 mod
Μύλος:: Ariete mod

Δημοσίευση από stefg » Τρί Δεκ 13, 2011 8:42 pm

Δημήτρη, σε ευχαριστώ για την πατέντα σου! Ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν, αφού είχα βγάλει τις πλαστικές βλακείες που είχε η μηχανή μου στο ακροφύσιο και είχε κοντύνει αρκετά. Πέτυχε και κάνει καλό αφρόγαλα. :oneup:

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι αν είναι σίγουρο ότι το αυτοκόλλητο ανθρακόνημα είναι ασφαλές να μπαίνει μέσα στο γάλα.
1.jpg
ΥΓ. Ένας χρόνος πέρασε από το τελευταίο μήνυμα!

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Τρί Δεκ 13, 2011 10:11 pm

Στεφανε δεν εχω παρατηρησει καποια αλοιωση στο ανθρακονημα που να με παραπεμπει σε κινδυνο.Εγω χρησιμοποιησα 3Μ.Βεβαια δεν μπορω να γνωριζω αν απελευθερωνονται χημικα με την θερμοκρασια μεσα στο γαλα.Πολυ ευστοχη η απορια σου.Με εβαλε σε σκεψεις. :a014: Αν καποιος γνωριζει κατι ας μας το πει.Μπορεις να το αφησεις κι ετσι αν δεν σε ενοχλει η εμφανιση του χαλκου.

Dimitris_P

Δημοσίευση από Dimitris_P » Τρί Δεκ 13, 2011 10:12 pm

Off topic:
καλά ε 1 χρόνο μετά ακριβώς η δημοσίευση του Στέφανου :lol:

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τρί Δεκ 13, 2011 10:15 pm

Επετειακή δημοσίευση.
:lol:
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
stefg
Όνομα: Στέφανος
Μηχανή:: Saeco HD8323 mod
Μύλος:: Ariete mod

Δημοσίευση από stefg » Τρί Δεκ 13, 2011 10:51 pm

Όπως είδατε, το είχα σημειώσει! :lol:
woodsman43 έγραψε:Στεφανε δεν εχω παρατηρησει καποια αλοιωση στο ανθρακονημα που να με παραπεμπει σε κινδυνο.Εγω χρησιμοποιησα 3Μ.Βεβαια δεν μπορω να γνωριζω αν απελευθερωνονται χημικα με την θερμοκρασια μεσα στο γαλα.Πολυ ευστοχη η απορια σου.Με εβαλε σε σκεψεις. :a014: Αν καποιος γνωριζει κατι ας μας το πει.Μπορεις να το αφησεις κι ετσι αν δεν σε ενοχλει η εμφανιση του χαλκου.
Παρότι αγόρασα το αυτοκόλλητο, δεν θα το βάλω για σιγουριά. Αλλά αν γνωρίζει κάτι κάποιος, ας το πει. Θα το αφήσω έτσι και θα ψάξω να βρω ένα μαύρο σωληνάκι για κάλυμμα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Απάντηση