Αγορά Gaggia Classic από το Internet.

Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
Άβαταρ μέλους
afonic
Όνομα: Ιωσήφ
Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
Μύλος:: Anfim Best
Οι καφέδες μου:: Barista Shop
Επικοινωνία:

Re: Αγορά Gaggia Classic από το Internet.

Δημοσίευση από afonic » Δευ Νοέμ 07, 2011 3:15 pm

Δημήτρη νομίζω το είπε αστειευόμενος και λόγω μη γνωριμίας σας αλλά και απόστασης. Δεν νομίζω να εννούσε πως θα αρνηθείς κάποια βοήθεια. Εσύ από πλευράς σου καλά έκανες και το ξεκαθάρισες. Απλά το λέω γιατί τον έχουμε αρπάξει από τον λαιμό λίγο τον συνονόματό σου και θα μας πάρει από φόβο. :(

dimidekas

Δημοσίευση από dimidekas » Δευ Νοέμ 07, 2011 3:18 pm

Φίλε woodsman μην το παίρνεις στραβά :waf:
Δεν εννοούσα τπτ περί κλίκας ή κάτι τέτοιο.
Έχω δει ποστ σου και δεν αμφιβάλλω πως θα έσπευδες :b050: να βοηθήσεις αν ζητούσα βοήθεια από το φόρουμ!
Εσύ όμως είσαι Αθήνα κ εγώ Θεσ/νίκη, αν μου γράψεις στο φόρουμ "κάνε αυτό κ εκείνο κ το άλλο",εγώ σαν "κουλοχέρης" :e014: θα μπορέσω να το κάνω?
Απλά ήθενα να δείξω πως για το δικό μου know-how με τέτοια πράγματα, η εγγύηση είναι απαραίτητη :)

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Νοέμ 07, 2011 3:31 pm

Ιωσηφ ειτε το ειπε αστειευομενος ειτε εντελως αθωα στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει καμμια σημασια γιατι το ποστ ειναι δημοσιο και οι εννοιες πλανωνται διφορουμενες,ικανες να ερμηνευθουν με διαφορους τροπους.Η δικη μου απαντηση δεν εχει σκοπο επιθεσης στο Δημητρη αλλα οπως σωστα ειπες σκοπευει να βαλει τα πραγματα στη θεση που εγω θεωρω σωστη μιας και νοιωθω θιγομενος.Στη συζητηση δεν μπηκα καθολου κι ας συμφωνω με την αποψη του δημητρη.Δεν μπορω να καταλαβω πως αναφερθηκα χωρις να εχω δωσει δικαιωμα σε κανεναν να με παρουσιαζει σαν καποιον που χρειαζεται να εχεις κονε μαζι του για να σε βοηθησει.Οπως μπορει να παρανοησα εγω αλλο τοσο μπορει να παρανοησουν κι αλλοι το ποστ.Εκτος κι αν νομιζεις πως στο φορουμ ειμαι ο μοναδικος που παραννοει δηλωσεις συμπεριλαμβανομενων και των επισκεπτων :mrgreen:

georgemvg

Δημοσίευση από georgemvg » Δευ Νοέμ 07, 2011 3:51 pm

Εάν είχες εμπειρία από ebay θα σου έλεγα να κοιταξεις και αυτή την διέξοδο. Από ebay.de που μπορούν να στείλουν συνήθως Ελλάδα. Οι Άγγλοι είναι περίεργοι. Γύρω στα 20 ευρώ μεταφορικά θα σου έρθει. Γύρω στα 200-250 μαζί με μεταφορικά.

Τώρα το είδα ότι ο Χρήστος σου έδωσε την ιδέα πρώτος. Απλά κοιτάζεις και το μεταχειρισμένο αν είναι αρκετά φθηνό. Αλλιώς με 200 Gaggia classic πιστεύω είναι πολύ καλά.

NikosX

Δημοσίευση από NikosX » Δευ Νοέμ 07, 2011 5:02 pm

Διευκρινίζω, προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως:

ΔΕΝ γνωρίζω προσωπικά τον woodsman43. Δεν είχα ούτε καν την ευκαιρία να τον τρακάρω στο καφέ taf όπου συχνάζω.
Τον γνώρισα εδώ, στο φόρουμ, μέσα από τις εργασίες του και πολύτιμες ενημερώσεις του.
Απλώς, έχω πεισθεί ότι αν χρειαστώ κάτι για τη μηχανή μου, επισκευή, βελτίωση, ή συμβουλή, μπορώ να προστρέξω σε αυτόν.

dimidekas

Δημοσίευση από dimidekas » Δευ Νοέμ 07, 2011 6:45 pm

Διπλωματικό επεισόδιο δημιούργησα πάλι :OOPS:

:lol:

Άβαταρ μέλους
afonic
Όνομα: Ιωσήφ
Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
Μύλος:: Anfim Best
Οι καφέδες μου:: Barista Shop
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από afonic » Δευ Νοέμ 07, 2011 7:18 pm

Που να μας πάρουν χαμπάρι και οι Ιταλοί και να βάλουν τον κ. Πρέσβη να κάνει παράπονα !

NikosX

Δημοσίευση από NikosX » Δευ Νοέμ 07, 2011 10:17 pm

arionas έγραψε: Νίκο καλησπέρα και από εμένα.

με τα παραπάνω θέλεις να πεις ότι και το προσδόκιμο ζωής της gaggia classic είναι 3 με 4 χρόνια ή αναφέρεσαι στη κατηγορία "AEG, KRUPS κλπ μηχανών" ??
Αναφέρομαι στις οικιακές "AEG, KRUPS κλπ" μηχανές, σύμφωνα πάντα με την εμπιρία μου. Από 2 έως 5 χρόνια, με στοιχειώδη συντήρηση πάντα...

Για την Gaggia δεν ξέρω, αλλά μου δίνει φτερά η θετική εμπειρία του συνφορουμίτη y.v. : 15 χρόνια!!!

arionas

Δημοσίευση από arionas » Δευ Νοέμ 07, 2011 11:59 pm

νίκο και κάτι τελευταίο,

επειδή θα κάνω αύριο το πολύ μεθαύριο τη παραγγελία, έχω μια απορία σχετικά με τη διεύθυνση που πρέπει να δηλώσω στο ebay. εάν η ups έρχεται μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να δηλώσω τη διεύθυνση της δουλειάς γιατί στο σπίτι δεν υπάρχει κανένας διαφορετικά εάν γίνονται απογευματινές παραδόσεις τη διεύθυνση κατοικίας μου. τι ακριβώς παίζει??

Vespisti
Όνομα: Δημήτρης
Μηχανή:: Gaggia Classic
Μύλος:: Σύντομα στις Οθόνες

Δημοσίευση από Vespisti » Πέμ Νοέμ 10, 2011 7:37 pm

Για όσους ενδιαφέρονται η τιμή της Gaggia Classic από amazon.co.uk με χρήση επαγγελματικού ΑΦΜ είναι στα 185 euros σύνολο. Εγώ σήμερα παρήγγειλα την δικιά μου!!
Δημήτρης

Απάντηση