Διάφορα αξεσουάρ για την νέα μου Silvia
-
Savvas
Re: Διάφορα αξεσουάρ για την νέα μου Silvia
παιδια μολις πηρα αυτο εδω http://www.concept-art.de/OXID_ESHOP_CE ... -Glas.html το δοσομετρικο ποτηρακι απο eurogat αλλα ειναι παραπολυ μικρο,τοσο μικρο που η μια ακρη του με την αλλη δεν καλυπτουν το sput της silvia!:(
-
Savvas
παιδια απο που μπορω να παρω και εγω το dalla's corte spout το διπλο?
ειδα οτι ενα παιδι το πηρε απο coffe hit αλλα δεν τον βρηκα στην σελιδα του!
Επισης θελω να παρω και το naked pf της silvia μαζι με το τριπλο καλαθακι,οποτε αν ξερετε κανενα e-shop οπου μπορω να τα παρω και τα 3 μαζι μαλλον θα ειμαι υπερευχαριστημενος!
ειδα οτι ενα παιδι το πηρε απο coffe hit αλλα δεν τον βρηκα στην σελιδα του!
Επισης θελω να παρω και το naked pf της silvia μαζι με το τριπλο καλαθακι,οποτε αν ξερετε κανενα e-shop οπου μπορω να τα παρω και τα 3 μαζι μαλλον θα ειμαι υπερευχαριστημενος!
-
Loizos
Από Ελλάδα το ΄χει η eurogat στον Αγ. Δημήτριο (Μπραχάμι) και στη Θεσσαλονική. Από Coffeehit είναι αυτό εδώ http://www.coffeehit.co.uk/open-style-double-spout/p178
- denial
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Silvia WoodsMod
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Fazenda Daterra Sweet Blue
Μηπως ξερετε η coffeehit αν στελνει με απλο ταχυδρομειο ή courier?
- tumich
- Όνομα: Μιχάλης
- Μηχανή:: Miss Silvia
- 2η Μηχανή:: Bialetti Brikka
- Μύλος:: Mahlkonig Vario
@ denial
μέχρι πρότινος τα μικρά δέματα με τα ΕΛΤΑ και τα μεγάλα δέματα με courier.
μέχρι πρότινος τα μικρά δέματα με τα ΕΛΤΑ και τα μεγάλα δέματα με courier.
- denial
Επειδη μου την εδωσε με τα τρεμουλιασματα και εμενα παραγγειλα το παραπανω απο την coffeehit.Μακαρι να κανει και να ειναι ποιοτικο.Loizos έγραψε:Από Ελλάδα το ΄χει η eurogat στον Αγ. Δημήτριο (Μπραχάμι) και στη Θεσσαλονική. Από Coffeehit είναι αυτό εδώ http://www.coffeehit.co.uk/open-style-double-spout/p178
Μια απορια για αυτους που το εχουν αλλαξει, βγαινει ευκολα με καβουρες το μαμισιο ειναι βιδωμενο ή παιζει καμια κολα ξερετε?
Επισης αυτο που πηρα απο coffeehit αν δεν ερθει ευθεια υπαρχει κανας τροπος με λαστιχακι να ερθει? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει διαστασεις και παχος για το λαστιχο να το παρω πριν το βγαλω?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
-
spyros
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: x7.1, x6, euromatik
- Μύλος:: Compak K3 Touch
Έχει κόλλα και θέλει λίγη δύναμη την πρώτη φορά. Κάβουρα ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει σε επαφή με πανί για να μην το χαράξεις.
Το spout δεν θα έρθει σε ευθεία στο pf αλλά όταν το κουμπώσεις στην μηχανή. Απ 'όσο ξέρω στο ίδιο σημείο θα κάτσει με το εργοστασιακό.
Το spout δεν θα έρθει σε ευθεία στο pf αλλά όταν το κουμπώσεις στην μηχανή. Απ 'όσο ξέρω στο ίδιο σημείο θα κάτσει με το εργοστασιακό.
-
dio
καλοριζικο να ειναι το καινουριο σου spout και να εισαι σιγουρος οτι θα γλυτωσεις τα τρεμουλιασματα.
εγω που το αλλαξα παντως μου ηρθε στην ευθεια
εγω που το αλλαξα παντως μου ηρθε στην ευθεια
- denial
Διονυση ιδιο με αυτο που παραγγειλα απο coffeehit εχεις και εσυ? Εβαλες λαστιχακι η κατι αλλο η απλα το βιδωσες και εκατσε ευθεια?
Παιδια οταν βιδωθει (να υποθεσω καργα οσο παει) δεν εχετε καμια διαρροη απο το επανω μερος ειναι οκ ετσι (επειδη πλεον δεν θα εχει κολα γιαυτο ρωταω)?
Παιδια οταν βιδωθει (να υποθεσω καργα οσο παει) δεν εχετε καμια διαρροη απο το επανω μερος ειναι οκ ετσι (επειδη πλεον δεν θα εχει κολα γιαυτο ρωταω)?
-
dio
φιλε εγω αυτο πηρα http://www.coffeehit.co.uk/double-porta ... spout/p264 και μαλιστα μου ηρθε σε 20 μερες!
λαστιχακι δεν εβαλα απλα το βιδωσα και δε χρειαζεται να το σφιξεις τρελλα δεν θα εχεις προβλημα
λαστιχακι δεν εβαλα απλα το βιδωσα και δε χρειαζεται να το σφιξεις τρελλα δεν θα εχεις προβλημα