mouhtis έγραψε:NaGR έγραψε:τελικά θα πας για doserless ή με doser?
Αν είναι για Rocky dosereless.Έκανα και κ ένα τηλ πριν στο taf cafe για τον anfim που πρότεινε ο Χρήστος,και τον δίνουν 276,πολύ κοντά στον rocky.Με doser βεβαια , αλλά μου φαίνεται λιγότερο χοντροκομμένος από τον macap εμφανισιακά κ φυσικά και στην τιμή!!Και το καλό είναι πάω στο taf τον αγοράζω κ τελείωσα ούτε αποστολές ούτε αναμονές τίποτα!(Ψιλοπράγματα αλλά μετράνε κι αυτά)..
Θα περάσω κ από κει μήπως υπάρχουν live.
Χρήστο με τον anfim διάβασα ότι παίζεις περίπου στο 9 οπότε υπάρχουν πολλά περιθώρια για πιο λεπτοκομμένο καφέ σωστά?
Επίσης τα κενά ενδιάμεσα στα steps τα βρίσκεις ικανοποιητικά σε συνδυασμό με την baby?
Παίζεις από 4.5 και κάτω. Γύρω στο 4 είναι οι περισσότεροι καφέδες με τον Aldi να χρειάζεται το λεπτότερο κόψιμο (3-). Ούτε που μπήκα στον κόπο να κάνω αναγωγή τα βήματα του μύλου σε μονάδες χρόνου. Είναι τόσες άλλες μεταβλητές που επηρεάζουν τον χρόνο που αυτά τα +-3 sec είναι
απλά παραμυθάκια.
Επίσης όπως σωστά ειπώθηκε για το ύψος του anfim είναι 38 cm και πρόσεξε τα εξής: Η Baby σου είναι στα 40 cm και έχει χρώμα μαύρο με γυαλιστερό μέταλλο μπροστά. Τι παρατηρείς; σχεδόν τέλειο από οπτικής άποψης συνδιασμό, σαν set θα φαίνεται. Εγώ έχω μπεζ ανοιχτό baby με μαύρο Anfim, συνδιασμός from hell.
276 ευρώ είναι η τιμή που την πήρα εγώ με φπα 19% άρα ηTaf δεν αύξησε την τιμή του. Γιατί δεν πάτε και οι δύο στο Taf (με τον NaGR) να δείτε άμα γίνεται καμιά καλύτερη τιμή άμα αγοράσετε δύο μύλους. Άσε τώρα τα θέματα αισθητικής φίλε NaGR

(το μικρό σου πιο είναι btw?).
Τελειώνοντας δύο παρατήρησεις. Κανείς μα κανείς
δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα και για τίποτα στην αγορά μηχανών και μύλων. Το μόνο που μπορεί να πει είναι την εμπειρία του και στο συγκεκριμένοι θέμα η δική μου είναι ότι συνδιασμός Baby + Anfim Best δίνει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και εκεί που το σύστημα φαίνεται να "χωλαίνει" ή τέλος πάντων είναι ο περιοριστικός παράγοντας είναι οι δεξιότητες barista ή η έλλειψη αυτών από μέρους μου.
Η δεύτερη παρατήρηση είναι, και απλά θέλω να την τονίσω και εγώ αυτό που έγραψε ό φίλος o dalas
dalas έγραψε:... Για μένα όμως το κυριότερο είναι η ποιότητα του καφέ που χρησιμοποιείς (garbage in - garbage out).
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.