Τι νερό να τοποθετήσω;

Ποσότητα καφέ στο portafilter, tamping, θερμοκρασία, χρόνος εκχύλισης και άλλα πολλά.
Kaffeenudel

Re: Τι νερό να τοποθετήσω;

Δημοσίευση από Kaffeenudel » Κυρ Απρ 03, 2011 5:08 pm

Dear all,

I will write in English because my greek is not perfect :a030: (I could order some meal in our greek restaurant)
I had contact with a member from your forum who was interested inECM water filter of my shop.

If you are interested in a centralised buying perhaps managed by one of the members it will be a pleasure for me to send you the goods to Greece. There is no problem sending you other ECM accessories or other things.

Currently I implemented the Pullman Tamper from Australia, one of the best tamper I´m sure. And don´t forget the good Kaffee Arabica.

If you are interested you will find my contact mail in my shop.

Kind regards

nikos_211

Δημοσίευση από nikos_211 » Κυρ Απρ 10, 2011 12:32 am

[quote="Alex_Under"]Μήπως ξέρει κανείς που ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ μπορώ να βρω ένα τέτοιο rechargeable φίλτρο αλάτων?

[img]http://www.zcafe.ca/Site/images/product ... er_360.jpg[/img]

Έχω βρει σε Ιταλία, Αγγλία, Καναδά, αλλά δεν συμφέρουν τα μεταφορικά του.[/quote]

Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα μολις γραφτηκα στο σαιτ σας. Τα φιλτρακια αυτα τα εχει η Eurogat περιπου 2.5 ευρω το ενα

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Κυρ Απρ 10, 2011 1:09 am

Καλωσόρισες Νίκο. Άμα θέλεις ενημέρωσε το προφίλ σου. Ευχαριστώ.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

gherop

Δημοσίευση από gherop » Σάβ Μάιος 07, 2011 2:48 pm

y.v έγραψε::lol: :lol:

Βέβαια με τα μεγαλα φιλτρα έχουμε το πλεονέκτημα ότι γλυτώνουμε την τακτική αφαλάτωση της μηχανής.
Στην Eurogat μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω ποτε αφαλάτωση...
Λιγο κουφό μου φαίνεται. Θα κοιταξω να επικοινωνήσω με τον πωλητη της μηχανής στον οποίο έχω εμπιστοσύνη να δω τι θα μου πεί.
Και ένας από τους λόγους (εκτος κάποιων άλλων) πού απέρριψα την Dalla Corte ήταν ότι η αφαλάτωση δεν μπορούσε να γίνει σχετικά εύκολα από το χρήστη και χρειαζόταν να γίνεται μόνο στο κατάστημα του σέρβις
O πωλητής τι σου είπε τελικά;
Χρειάζεται αφαλάτωση η Izzo αν χρησιμοποιηθεί μεγάλο φίλτρο η BESTMAX ;
Την MINI δεν προτίμησα και για αυτόν τον λόγο, αλλά και γιατί δεν έσβηνε το μπόιλερ ατμού, δεν είχε περιστροφική αντλία (μόνο η Super Mini είχε), κλπ.

gherop

Δημοσίευση από gherop » Σάβ Μάιος 07, 2011 4:41 pm

Γιάννη βλέπω ότι έχεις κάνει πολύ καλό ψάξιμο και είσαι ενημερωμένος πάρα πολύ καλά.
Αφού έχω αγοράσει πλέον τη μηχανή πρέπει να βάλω και κατάλληλο σύστημα προστασίας της, πριν αρχίσει να μαζεύει άλατα.
Πιο σωστό θα ήταν να το είχα βάλει ήδη από την πρώτη ημέρα.
Αλλά και τώρα δεν είναι αργά.
Μπήκα στο site της WBT** και πραγματικά έχουν τα πάντα, ακόμα και ξεχωριστό φίλτρο besteam filter cartridge που μπαίνει μαζί με άλλα φίλτρα WBT, ειδικά για τον καλύτερο καπουτσίνο κλπ. Ποιόν τύπο Bestmax έχεις; Είδα ότι μπορεί να τοποθετηθεί και σε οριζόντια και κάθετα, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο. Προφανώς πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να πίνει κανείς νερό, μαγειρεύματα κλπ.

**Με την ίδια ονομασία, αλλά είναι τελείως διαφορετική εταιρεία, κυκλοφορούν και τα καλύτερα βύσματα για Hi-End Hi-Fi μηχανήματα. Είναι άλλο χόμπυ αυτό, εδώ και τριάντα χρόνια...

Άβαταρ μέλους
denial
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Silvia WoodsMod
Μύλος:: Anfim Best
Οι καφέδες μου:: Fazenda Daterra Sweet Blue

Δημοσίευση από denial » Σάβ Ιούλ 02, 2011 3:39 pm

Τελικα σε εμφιαλομενο καταληγουμε σε Σαμαρινα και σε οικονομικο φιλτρο "φιλτρο ριτινης" για την μηχανη.
Ερωτηση κρισης τωρα για τους κατοχους Silvia, που θα βρω αμεσα ελλαδα φιλτρο ριτινης για την Silvia?(Στο Taf online shop δεν το εχει καν).Καμια ιδεα?

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Ιούλ 02, 2011 4:08 pm

Η Taf έχει και φίλτρο ρητίνης. Πάρε τους τηλέφωνο. Το online shop δεν έχει τα πάντα.
viewtopic.php?f=4&t=36&start=50#p4848
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
denial

Δημοσίευση από denial » Σάβ Ιούλ 02, 2011 4:22 pm

Christos έγραψε:Η Taf έχει και φίλτρο ρητίνης. Πάρε τους τηλέφωνο. Το online shop δεν έχει τα πάντα.
viewtopic.php?f=4&t=36&start=50#p4848
Χρησταρα δεν το εβγαλα απο την κοιλια μου αυτο που εγραψα ,οταν τους πηρα για την παραγγελια της μηχανης/μυλου/δοσομετρικα ποτηρια και βουρτσακια τους ρωτησα επι λεξη:"Εχετε καποιο αλλο σχετικο αξεσουαρ για την μηχανη ή οτιδηποτε αλλο σχετικο εκτος απο αυτα που βλεπω στο site σας?" Απαντηση: "Οχι οτι βλεπετε στο online shop αυτα εχουμε".
Ισως βεβαια και να μην ειχαν διαθεση (και το καταλαβαινω) να κατσουν να σου λενε καταλογο λογικο το βρισκω.Οποτε θα παρω να ρωτησω για το φιλτρο και μονο αλλα μαλλον θα παρω Εμ.Μπενακη για να περασω και μια βολτα απο εκει ευκαιρια ειναι :D

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Ιούλ 02, 2011 4:27 pm

Που λέω ότι το έβγαλες από την κοιλιά σου; Απλά σου λέω ότι εγώ το αγόρασα από εκεί και επίσης δεν το είχαν στο online shop.

Άβαταρ μέλους
denial

Δημοσίευση από denial » Σάβ Ιούλ 02, 2011 8:46 pm

Christos έγραψε:Που λέω ότι το έβγαλες από την κοιλιά σου; Απλά σου λέω ότι εγώ το αγόρασα από εκεί και επίσης δεν το είχαν στο online shop.
Θα τους παρω απο δευτερα Χρηστο.
Νερο Σαναρινα δεν βρηκα δυστηχως :( κοιταξα Μαρινοπουλο και ΑΒ.Θα παω Γαλαξια κλπ απο δευτερα.

Απάντηση