Αγορά μύλου!

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
Απάντηση
ellidiam

Αγορά μύλου!

Δημοσίευση από ellidiam » Σάβ Φεβ 06, 2010 6:38 pm

θελω να παρω εναν μυλο δωρο σε φιλο μου.Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο γυρω στα 100 ευρω?

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Re: αγορα μυλου!

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Φεβ 06, 2010 7:05 pm

ellidiam έγραψε:θελω να παρω εναν μυλο δωρο σε φιλο μου.Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο γυρω στα 100 ευρω?
Καλωσόρισες στην παρέα μας ellidiam. Καλός μύλος στα 100 ευρώ δεν υπάρχει. Μπορείς πάντως να δεις τους Gaggia MM και Gaggia MM steel, με προτίμηση τον δεύτερο γιατί μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί άμα δεν δίνει πολύ ψιλοκομμένο καφέ. Καλή τιμή για τον απλό MM απ΄ότι έχω διαβάσει έχει το Saturn στα 62 ευρώ.

ΥΓ Καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους σου στέλνω και ένα link με έναν από τους καλούς entry level μύλους για οικιακή χρήση.
http://www.espressocoffeeshop.com/store ... ky_ND.html
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

ellidiam

Δημοσίευση από ellidiam » Πέμ Φεβ 11, 2010 2:47 pm

τον Gaggia MM steel εχεις υποψιν σου που μπορω να τον βρω? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Πέμ Φεβ 11, 2010 2:59 pm

ellidiam έγραψε:τον Gaggia MM steel εχεις υποψιν σου που μπορω να τον βρω? :mrgreen:
Να υποθέσω ότι βρίσκεσαι σε επαρχιακή πόλη και εσύ όπου σχεδόν τίποτα δεν υπάρχει; :)
Παραπάνω σου κάνω αναφορά για το saturn. Εναλλακτικά, πάρε ένα τηλέφωνο την Eurogat, και ρώτησε τους, εάν έχουν αντιπρόσωπο Gaggia στην πόλη σου.
Εγώ πάντως δεν θα σου συνιστούσα τον MM. Μαζεύεις 244 ευρώ και πάς για τον Rocky. Αλλά μην βιάζεσαι one step at the time.

ΥΓ Πολύ σκέφτομαι να αγοράσω τον φτηνό χειροκίνητο μύλο που αναφέρεται σε άλλο post. Μην νομίζεις, και εγώ είμαι καινούριος στον χώρο, και προσπαθώ να βρω που βρίσκεται η γραμμή ανάμεσα στην ουσία και την υπερβολή. Αν είχαμε να διαθέσουμε 4ψήφια νούμερα θα ήταν όλα πολύ εύκολα.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

ellidiam

Δημοσίευση από ellidiam » Πέμ Φεβ 11, 2010 3:03 pm

αν μπορουσαμε να διαθεσουμε 4ψηφια νουμερα θα ειχαμε κ το περιθωριο λαθος επιλογων κ αμεσης αγορας νεων προιοντων!Καμια φορα ομως η ποιοτητα δεν εχει απαραιτητα να κανει με την τιμη του προιοντος αλλα με την προσεκτικη επιλογη του.Με τα χρηματα που διαθετω δεν παιρνω τπτ καλο μαλλον οποτε ας περασω στην αποταμιευση πρωτα :)

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Πέμ Φεβ 11, 2010 3:08 pm

Και πολύ σοφά θα πράξεις. Θα έχεις τον νου σου για προσφορές και σύντομα θα έχεις αυτό που πραγματικά κάνει την δουλειά. Στο μεταξύ γιατί δεν επιδιορθώνεις την Izzy σου αφού καλύπτεται από εγγύηση; έτσι για να απαλείνεις πιθανά στερητικά σύνδρομα καφέ. :D

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Πέμ Φεβ 11, 2010 4:38 pm

satcur έγραψε:
ellidiam έγραψε:Εναλλακτικά, πάρε ένα τηλέφωνο την Eurogat
H eurogat τον εχει στα 85 euro
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mx1001 την Πέμ Φεβ 11, 2010 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ellidiam

Δημοσίευση από ellidiam » Πέμ Φεβ 11, 2010 4:43 pm

satcur έγραψε:Και πολύ σοφά θα πράξεις. Θα έχεις τον νου σου για προσφορές και σύντομα θα έχεις αυτό που πραγματικά κάνει την δουλειά. Στο μεταξύ γιατί δεν επιδιορθώνεις την Izzy σου αφού καλύπτεται από εγγύηση; έτσι για να απαλείνεις πιθανά στερητικά σύνδρομα καφέ. :D
γιατι ο κωτσοβολος απ οπου την πηρα την 1η φορα μου ειπε οτι δεν γινεται επιδιορθωση αλλα μονο αντικατασταση κ οταν μου εστειλαν καινουριο υποτιθεται μοντελο αυτο εχανε νερο απτη βαση..οποτε δεν το χρησιμοποιησα ουτε μια φορα....

Άβαταρ μέλους
NaGR
Μηχανή:: ECM Mechanika Profi
2η Μηχανή:: Gaggia Pure
Μύλος:: Graef CM 80
2ος Μύλος:: Eureka Mignon

Δημοσίευση από NaGR » Πέμ Φεβ 11, 2010 4:49 pm

το ρημαδιασμένο το saturn γιατί δεν φέρνει τον MDF στα 100-120 να χαρούμε?

ellidiam

Δημοσίευση από ellidiam » Πέμ Φεβ 11, 2010 4:49 pm

NaGR έγραψε:το ρημαδιασμένο το saturn γιατί δεν φέρνει τον MDF στα 100-120 να χαρούμε?
ποιο σαιτ ειναι αυτο ?λινκ?

Απάντηση