anfim best

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
Απάντηση
chris

anfim best

Δημοσίευση από chris » Κυρ Φεβ 27, 2011 7:39 pm

kalispera pedia.eimai kainourgios kai pantelos asxetos.prin apo treis imeres agorasa ton anfim best kai simera pou ton dokimasa den mporousa na vgalo alesmeno cafe para mono kati xontrokomena komatia.tha ektimousa tin voithia sas gia to sigekrimeno provlima.efxaristo!

Loizos

Re: anfim best

Δημοσίευση από Loizos » Κυρ Φεβ 27, 2011 7:50 pm

Καλησπέρα. Καλώς όρισες στο forum.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πρώτη φορά έβαλες το μύλο σε λειτουργία ή έκοβες για 3 μέρες και μετά έγινε αυτό? Επίσης ο πάνω φορέας (ο δίσκος με τους αριθμούς σε πιο αριθμό είναι? Πάτα λίγο την ασφάλεια που είναι στα αριστερά και μπροστά. Γύρνα αυτό το δίσκο (δεξιόστροφα) μέχρι να βρεις αντίσταση (στο 0 πέριπου αλλά όχι απαραίτητα στο πρώτο 0). Μπορεί να κάνει και 2-3 πλήρης στροφές μέχρι να τερματίσει. Αυτό κάν'το χωρίς καθόλου καφέ μέσα και ρούφα με μια ηλεκτρική σκούπα ότι υπάρχει μέσα στα μαχαίρια. Όταν φτάσεις στο 0 πήγαινε λίγο πίσω (αριστερόστροφα) στο σημείο 4 περίπου. Ξεκίνα από κει.

Off topic:
Καλύτερα γράφε ελληνικά. Είναι πιο ευανάγνωστα και πιο έυκολα στην αναζήτηση. Επίσης υπάρχει ήδη topic για αυτό το μύλο.

chris

Δημοσίευση από chris » Κυρ Φεβ 27, 2011 8:04 pm

σημερα τον δοκιμασα για πρωτη φορα και τον ειχα οπως μου ειπαν απο το μαγαζι στο 10.τον εθεσα σε λειτουργια και δεν μου αλεθε τον καφε βγαζοντας χοντρα και ξερα κομματια.στην συνεχεια αλλαξα απο το 10 και σε αλλους αριθμους και το αποτελεσμα το ιδιο.στην ουσια ηταν σα να εβαζα καφε και να μου τον αλεθει σαν να μην λαμβανε υποψιν τον αριθμο αλεσματος.

chris

Δημοσίευση από chris » Κυρ Φεβ 27, 2011 8:19 pm

loizos εκανα οτι μου ειπες και μου αλεσε τον καφε στο 4.ελπιζω απο εδω και περα να δουλεψει γιατι πραγματικα ειχα στενοχωρηθει.χιλια ευχαριστω!!!!!

Hobis

Δημοσίευση από Hobis » Κυρ Φεβ 27, 2011 8:28 pm

Κοίτα και αυτο φίλε μου αν θέλεις : viewtopic.php?f=6&t=60

Loizos

Δημοσίευση από Loizos » Κυρ Φεβ 27, 2011 8:36 pm

Χαίρομαι που σου πήγε καλά, αλλά ήμουνα σίγουρος ότι έτσι θα 'ναι. Είναι πολύ καλός και στιβαρός μύλος. Τώρα βρες το κόψιμο που ταιριάζει στον καφέ σου ούτως ώστε να βγάζεις 50-60 ml καφέ (μαζί με την κρέμα) με το διπλό φίλτρο πάντα σε 25-30 δευτερόλεπτα.

Κοίτα πόσο έχει έξω: http://www.coffeehit.co.uk/PRD_ProductD ... so-Grinder
Κοντά στα 450 ευρώ!!!

Off topic:
Βάλε και στο προφίλ σου τον εξοπλισμό σου, και τον καφέ σου για να ξέρουν και οι υπόλοιποι ώστε να γίνονται πιο σωστές οι συμβουλές

chris

Δημοσίευση από chris » Κυρ Φεβ 27, 2011 9:08 pm

και παλι χιλια ευχαριστω.απλα μου εφτιαξες την μερα!τωρα παω για δοκιμη.καλο βραδυ παιδια σε ολους.

Απάντηση