Ειμαι και γω ενας ακομη ενθουσιωδης τυπος με τον εσπρεσσο και ολη την τελετουργια παρασκευης του,οπως και σεις!!
Ξεκιναω αυτο το ποστ για να με βοηθησετε λιγακι με την συγκεκριμενη μηχανη..Ειδα οτι δν υπαρχει αλλο τοπικ σχετικα,αν καποιος μοδερατορας κρινει οτι πρεπει να συγχωνευτει ας το κανει..
Λοιπον μολις χθες παρελαβα την Gaggia Baby Twin μου, και σας την παρουσιαζω...
Εχει δυο μποιλερ ενα για ατμο και ενα για παραγωγη καφε,μεγαλη δεξαμενη(1.5 λιτρο),touch pad λειτουργιων,ρυθμιση 2 δοσεων(μονου διπλου),πολυ καλη στιβαρη κατασκευη..και εμφανιση(παλι καλα περασε το WAF στανταρ της μανας μου)..
Φωτος συντομα...
Λοιπον απο μονη της εχει ερθει ρυθμισμενη στη μονη δοση να δουλευει για 10" δευτερολεπτα και στη διπλη 20"
Κατα συνεπεια βγαζει πολυ λιγο καφε! Μηπως αυτο πρεπει να το αλλαξω?
Αν βαλω μια δωση καφε με τη μεζουρα στο μονο basket και πατισω τη λειτουργια για διπλο,μετα τα 15" δευτερα ο καφες βγαινει νερο..
Καμια δλδ σχεση με τα βιντεακια που βλεπω στο εσυσωληνα σε 20 δευτερα και ακομα να τρεχει καφες..
Επισης σημαντικο...Εχω ξεκινησει με καφε Buondi Gold χρησιμοποιωντας μυλο La San Marco SM 91(επαγγελματικο εργαλειο,καβατζα απ το μαγαζι..)
Ο καφες που κοβει ειναι ρυθμισμενος για μια μηχανη SM που εχουμε στο μαγαζι..στο 7.5 αν καποιος ξερει..