Ascaso i-2

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
smoothbore

Re: Ascaso i-2

Δημοσίευση από smoothbore » Σάβ Ιαν 29, 2011 8:58 pm

Dimitris_P έγραψε:Παιδιά αξίζει να τον πάρω ακόμα κ για το γραφείο ή είναι πολύ χειρότερος από τον anfim best ώστε να βρίζω μετά τη στιγμή;
Μ'αρέσει που ρωτάς κιόλας :lol:
Σόρυ κιόλας αλλά εγω θα απαντήσω με μερικές ερωτήσεις :a030:
Εχεις μια ΗΧ , εχεις καιτην γιαγιά που έκανες μαζί της την πρώτη "μαθητεία" , εχεις ηδη εναν μυλο που τον χρησιμοποιείς και τον ξέρεις ,εχεις ενα link πιο πάνω απο ενα αξιολογότατο site στον τομέα review και εξακολουθείς να ρωτάς , για πιο λόγο δεν καταλαβαίνω ; Και πέραν αυτού ποιος περιμένεις να σου απαντήσει και τι να σου πεί ; Οτι στο γραφείο δεν χρειάζετε ο καφές να ειναι τοσο σινιέ ,μια χαρά ειναι ο μύλος στα 130 ευρουλάκια τσίμπα τον;

VAMPIRE

Δημοσίευση από VAMPIRE » Σάβ Ιαν 29, 2011 9:25 pm

Γιιιιιιουριιιιιιααααααα :o

Άβαταρ μέλους
geopapa
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Gaggia new Baby 06
2η Μηχανή:: Aeropress Go
Μύλος:: Ascaso i2
2ος Μύλος:: Haanzhall χειρός
Οι καφέδες μου:: Cup10 Monte Allegre

Δημοσίευση από geopapa » Δευ Ιαν 31, 2011 11:38 pm

smoothbore έγραψε:εχεις ενα link πιο πάνω απο ενα αξιολογότατο site στον τομέα review
Με το συμπάθειο κιολας αλλα εμενα μου φαινεται οτι το συγκεκριμένο site είναι μαγαζί και όχι σοβαρο φόρουμ και εντελώς τυχαία στο review δεν θαβει τις συσκευές που πουλαει.. Δεν θελω να πω κατι με αυτο μπορει οντως να ειναι ο χειρότερος αλλα ουτε και το site μπορεί να ειναι αξιόπιστο στα review του για μενα...
Επίσης μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα αν ειναι πλαστικό η μεταλλικό το γρανάζι;;;

nikp81

Δημοσίευση από nikp81 » Τρί Φεβ 01, 2011 7:57 am

Εμενα παντως ειναι μεταλλικο 100000% ....!!!!!!
Τι κανει παραπανω ενας αλλος μυλος με 28094209 ευρω δεν ξερω , αλλα εγω στα λεφτα του ειμαι πολυ ευχαριστημενος και σε προσωπικη χρηση ειμαι απολυτα καλυμενος!!!

Άβαταρ μέλους
ichalos
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: ECM Mechanika Profi
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby
Μύλος:: Ascaso i2
Οι καφέδες μου:: Sweet Blue @ taf

Δημοσίευση από ichalos » Τρί Φεβ 01, 2011 10:13 am

Επανέρχομαι δεκαπέντε μέρες μετά για ανασκόπηση της μέχρι τώρα εμπειρίας με τον Ascaso...

Το πρόβλημα (?) με την δυσκολία στο να βρεις το σωστό κόψιμο στον κάθε καφέ είναι κουραστικό. Καφές από καφέ μπορεί να έχουν από ελάχιστη μέχρι μεγάλη διαφορά (μέχρι και δέκα - δώδεκα γυρίσματα). Άρα, πέρα από τον χαμένο χρόνο, έχουμε και αρκετό χαμένο καφέ. :down:

Έτσι όμως και βρεθεί το σωστό σημείο... απογείωση! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το δικό σου κόψιμο για τη μηχανή σου! Καμία καφετέρια! Κανένα κεφεκοπτείο! Γιατί απλά δεν έχουν τη μηχανή σου και βέβαια δεν είναι στο σπίτι σου! :a013:

Το τελευταίο σε συνδυασμό με το κόστος των 139 Ευρώ δικαιολογεί απόλυτα την αγορά του μύλου, εφόσον δεν είστε από εκείνους που συνέχεια πειραματίζονται με καφέδες και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο...
Drinking the java beans...

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τρί Φεβ 01, 2011 2:25 pm

nikp81 έγραψε:Εμενα παντως ειναι μεταλλικο 100000% ....!!!!!!
...
Νίκο υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο να έχεις τον Ι-1; που είναι ίδιος εξωτερικά αλλά με επίπεδα burrs.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

smoothbore

Δημοσίευση από smoothbore » Τρί Φεβ 01, 2011 7:27 pm

geopapa έγραψε:...
Επίσης μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα αν ειναι πλαστικό η μεταλλικό το γρανάζι;;;
Πιο υπέυθηνα απο το ιδιο το site της εταιρείας δεν νομίζω , σωστά ;
Τουτέστην πηγαίνοντας στο details ερχεστε φατσα καρτα με μια μικρη φωτο και τα κάτωθι

i-2/1-2d
{3kg/h}
Grupo molienda en plastico
Fresas conicas.

ΥΓ
ίσως να εχεις δικιο για το site ότι θαβει τα προιοντα που δεν πουλάει ,άλλωστε ειναι πολύ familiar σ'εμας τους Ελληνες ,αλλά τι να πιστέψει κανείς ;
Εδω βρέθηκε σε δικό μας χρηστη ο πρωτος i-2 με μεταλικό γρανάζι .

nikp81

Δημοσίευση από nikp81 » Τρί Φεβ 01, 2011 10:19 pm

Παιδια σας ζητω να με συγχωρεσετε , οντως το γραναζι ειναι πλαστικο αλλα σημερα το ελυσα και το ειδα...Ζηταω συγνωμη για την αναστατωση!!!! :ban: :OOPS:

Off topic:
Μην πεσετε να με φατε!!! :OOPS:

smoothbore

Δημοσίευση από smoothbore » Τρί Φεβ 01, 2011 10:38 pm

Μια :yellow: για το φαουλ του 100000% την δικαιούσε παντος ( σε χάλαγε το 99.999 να κρατουσες μια πισινή;) :lol: :lol:

ΥΓ
Σε τιμή εκτός προσφοράς που βλεπω σε διαφορα site ο i-2 με τον i-1 εχουν μικρή διαφορά και επειδή καποια μοντέλα μοιάζουν κιόλας ,ευκολα μπορει να την πατήσει κανείς .

nikp81

Δημοσίευση από nikp81 » Τρί Φεβ 01, 2011 10:49 pm

Εχεις δικιο τωρα τι να πω ...Μα καλα αυτοι οι Π....δες τι βαψιμο ειναι αυτο που του εχουν κανει?Σαν μεταλλικο μοιαζει...
Οντως μοιαζουν παρα πολυ ο Ι1 με τον Ι2 ...Εγω εχω τον Ι2 αγορασμενο απο βιτρινα Coffeeway (Εκθεσιακο κομματι) στα 180 ευρω πριν μπω στο φορουμ και μαθω αυτα τα ομορφα πραγματα!!!
Δεν λεω ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με τον μυλο , αλλα αμα ειχα μπει εδω θα εδινα 100 παρπαανω να παρω κατι καλυτερο!!!

Απάντηση